Horoscop 8 noiembrie 2018: O zodie se va desparti de persoana iubita

Editor Web: Bogdan Mihai Autor: Oana Picerea
Actualizat: 15 nov 2020, 15:05

Ziua de joi se anunta a fi una plina de situatii noi. Neprevazutul este principala caracteristica a acestei zile. Uite ce te asteapta in functie de zodie:

Scorpion

Implica-te cu multa energie in tot ceea ce faci in aceasta perioada. Pune suflet, dar lasa-te si putin purtat de val si traieste din plin ceea ce ti se intampla. Se dezvolta in tine o sete de cunoastere.

Sagetator

Exprima-ti preocuparile si vei gasi cai de atac eficiente. Nu te impiedica de partea emotionala, pentru ca trebuie sa te concentrezi pe ceva material in aceasta perioada.

Capricorn

Alatura-te celor care-si fac planuri de calatorie, pentru ca o sa te distrezi in compania lor. Chiar si o simpla iesire in oras o sa iti prinda bine in aceasta perioada.

Varsator

Nu te bloca in a face un singur lucru. Implica-te in mai multe activitati, incearca sa inveti sa te bucuri mai mult de micile detalii si micile lucruri care ti se intampla.

Casa Dragostei va intra in atentia astrelor.

Pesti

Intri intr-un vartej dimineata. O sa reusesti sa rezolvi totul ca prin minune, pentru ca inveti cum trebuie sa te detasezi de unele chestiuni care nu iti fac bine. Energia vine din discutiile cu prietenii.

Berbec

Sari astazi peste treburile care nu iti fac placere si concentreaza-te doar pe ceea ce iti doresti.

Fa-ti timp pentru tine. Soarele te va ajuta sa nu te simti pierdut in lumea din care faci parte.

Taur

Toti oamenii vor fi cu ochii pe tine astazi, pentru ca urmeaza sa iei parte la un eveniment important pentru cariera ta. Fii deschis si raspunde sincer intrebarilor pe care le primesti.

Gemeni

Te simti increzator, dar trebuie sa fii mai sigur de ceea iti doresti.

Nu vei putea obtine nimic pana cand nu iti vei clarifica tu insusi dorintele.E posibil sa nu iti mai gasesti locul langa partener, E momentul perfect sa ii spui ce simti cu adevarat. 

Rac

Consideri ca sunt prea multe informatii in mintea ta si trebuie sa le selectezi. Incearca sa termini proiectele mari cat mai repede, pentru a nu ajunge inspre sarbatori cu ele.

Leu

Nu te increde prea mult in vorbele unor oameni pe care ii cunosti de curand. Incearca o alta abordare a lucrurilor. Fa ceva ce nu te caracterizeaza.

Fecioara

Incepi sa faci planuri pe termen lung, pentru ca partenerul de viata este mult mai stabil in ultima vreme si va intelegeti mai bine. Ia in calcul si factorii care nu tin de tine.

Balanta

Ia o pauza de la ceea ce faci tu si priveste cu ce se ocupa oamenii din jur. Fii atent la ceea ce ii face pe ei fericiti si vezi ce poti invata de aici. Apoi gandeste-te daca te vezi pe tine facand acele lucruri.