HOROSCOP 9 august: 2 zodii au probleme uriase astazi la serviciu! Se instaleaza teama ca vor fi date afara

Autor: Bogdan Mihai
Actualizat: 09 aug 2018, 10:42

HOROSCOP 9 august: ziua de astazi nu se anunta a fi tocmai placuta pentru doua zodii, care vor avea probleme foarte mari la locul de munca!

Iata cine sunt ghinionistii zilei:

HOROSCOP 9 august- Gemeni

Gemenii au parte de una dintre cele mai proaste zile din acest an la locul de munca. Din neatentie fac o gafa uriasa care va costa compania multi bani.

Sunt bagati in sedinte peste sedinte, insa din nefericire nimeni nu reuseste sa le gaseasca o scuza. Siguranta locului de munca devine o incertitudine, iar fiecare zi de acum incolo va fi din ce in ce mai stresanta.

HOROSCOP 9 august- Leu

Nici Leii nu au o zi prea buna la serviciu! Se anunta un plan masiv de restructurari si, din pacate, si ei sunt pe lista celor care ar putea fi concediati.

Urmeaza o saptamana extrem de tensionata. Pierderea locului de munca ar fi o lovitura extrem de dura, sunt multe rate de platit iar viitorul ar fi sumbru.

 


Pe măsură ce toamna își face simțită prezența, România se confruntă cu una dintre cele mai grave crize agricole din ultimii ani. O zonă grav afectată este Câmpia Bărăganului, mai exact zona Amara.