Horoscop Ana-Maria Ticea: Datoriile le dau viața peste cap acestor nativi. Horoscopul săptămânal pentru perioada 24 - 30 iunie 2024

Autor: Bianca Vidoi
Actualizat: 24 iun 2024, 14:32

Horoscop săptămânal pentru perioada 24 - 30 iunie 2024

Sursa: Captură YouTube

Iată cum vă influențează astrele, potrivit horoscopului realizat de astrologul Ana-Maria Ticea pentru Wownews!

Astrologul Ana-Maria Ticea a prezentat pe canalul de Youtube Wownews horoscopul săptămânal pentru perioada 24- 30 iunie. Săptămâna aceasta este una plină pentru nativii zodiilor, fiind o perioadă în care tranzițiile le vor obosi pe zodii, atât pe plan profesional, cât și pe plan personal. Iată ce spune horoscopul prezentat de Ana-Maria Ticea.  

Berbecii își vor finaliza proiectele la locul de muncă

Ultima săptămână din luna iunie îi face pe Berbeci să fie mult mai concentrați asupra locului lor de muncă și a finalizării tuturor proiectelor ce le stau în calea dezvoltării. Acest pas este unul extrem de important pentru voi, deoarece vă puteți oferi timpul necesar pentru a realiza de ce nu simțiți că vă dezvoltați așa cum vă doriți pe plan profesional.

Taurii își caută motivația pentru a merge înainte

Săptămâna 24- 30 iunie 2024 este una foarte bună pentru nativii zodiei Taur, deoarece acești nativi se vor concentra asupra finanțelor pe care le aduc în casă. Vă doriți să produceți bani și să vă simțiți confortabil cu salariul pe care îl aveți, însă pentru a ajunge în acel punct al vieții voastre trebuie să vă gândiți care este adevăratul motiv pentru care vă doriți să aveți succes și să aduceți tot mai mulți bani în viața voastră, altul decât propriul confort.

Citește și: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul

Gemenii își vor regândi cheltuielile

Luna Plină în Capricorn ce a avut loc le-a afectat stabilitatea Gemenilor, în special partea financiară a acestora. Vă simțiți extenuați și vi se pare că oricât de mult ați lucra banii nu își fac loc în viața voastră.

Săptămâna aceasta este una perfectă pentru a vă gândi cu atenție la toate cheltuielile pe care le-ați făcut și importanța acestora în viața voastră. Puteți să aveți parte de câteva revelații de care aveați nevoie pentru a vă schimba obiceiurile.

Racii vor să își satisfacă toate nevoile

Soarele, Mercur și Venus se află în semnul Racului, ceea ce aduce în viața acestor nativi foarte multă intensitate.

Racii vor să se pună pe primul loc și în această săptămână vor începe să își găsească liniștea interioară și exterioară pentru a putea să treacă cu brio peste toate obstacolele ce o să le apară în cale. Vă doriți să găsiți o conexiune între voi și oamenii din exterior, astfel încât să primiți validarea de care aveți nevoie pentru a continua.

Leii trebuie să își facă timp pentru odihnă

Este sfârșitul lunii iunie, iar nativii zodiei Leu se simt epuizați după toată munca pe care au depus-o până acum la locul de muncă, iar acum este cazul să pună odihna pe primul loc. Nu vă doriți să faceți o pauză de la efortul pe care îl depuneți pentru a vă valida abilitățile la locul de muncă, însă este un pas necesar pentru a vă continua parcursul profesional fără probleme de sănătate cauzate de extenuare.

Fecioarele își doresc să socializeze mai mult

Săptămâna 24- 30 iunie 2024 scoate la suprafață latura sociabilă a Fecioarelor. Vă doriți să petreceți mai mult timp alături de persoanele din jurul vostru și să începeți să experimentați viața așa cum meritați. Căutați ceva nou care să vă aducă pe culmile fericirii, iar bateria voastră socială e pregătită să dați frâu liber distracției.

Citește și: Horoscopul chinezesc al iubirii pentru luna iulie 2024: Zodia care va avea mai multe oportunități romantice

Balanțele nu pot lua o pauză de la locul de muncă

Nativii zodiei Balanță trebuie să muncească foarte mult în săptămâna 24- 30 iunie 2024, chiar dacă își doresc foarte mult să călătorească. Simțiți că aveți nevoie de o vacanță pentru a începe să vă relaxați, însă există ceva înăuntrul vostru ce nu vă lasă să plecați de acasă și să puneți stop dezvoltării profesionale pe care o realizați în această perioadă.

Scorpionii își vor deschide orizonturile asupra vieții

Nativii zodiei Scorpion își doresc să se bucure din plin de viața pe care o au, iar acest lucru se rezumă la vacanțe pe care le planifică de foarte mult timp. Acum este perioada perfectă pentru a face acest lucru deoarece este un tranzit foarte important cu ei în această săptămână, în care să își pună pe primul loc propria fericire și să acționeze asupra acesteia.

Săgetătorii trebuie să fie foarte atenți la datoriile pe care le au

Finanțele sunt foarte importante pentru nativii zodiei Săgetător, mai ales în această perioadă în care datoriile încep să se strângă în viața acestora. Ați avut parte de o perioadă dificilă din punct de vedere financiar și ați fost nevoiți să vă împrumutați cu sume importante de bani pe care vreți să le dați înapoi în cel mai rapid timp. Este un moment bun pentru a vă chibzui și a strânge suma pe care trebuie să o restituiți. 

Capricornii vor să pună punct parteneriatelor toxice

Capricornii sunt foarte hotărâți și știu exact unde își doresc să ajungă în viitor, iar atunci când observă comportamentul partenerilor de afaceri care nu se aliniază cu al lor, începe să apară iritarea. Nu puteți comunica foarte bine cu o persoană ce nu se află pe aceeași lungime de undă cu voi și preferați să puneți punct colaborării decât să vă epuizați din cauza problemelor de comunicare.

Vărsătorii au nevoie de mai mult timp liber

Vărsătorii sunt niște nativi foarte muncitori, însă această muncă îi poate extenua atunci când se așteaptă mai puțin, ceea ce se întâmplă și în această perioadă. Ați depus foarte mult efort la locul de muncă, iar acum trebuie să vă revizuiți toate obligațiile pe care le aveți la muncă, astfel încât să aveți timpul liber necesar pentru a vă pune gândurile în ordine și a vă relaxa.

Peștii trebuie să își înțeleagă mai bine sentimentele

Nativii zodiei Pești au parte de un dezechilibru în această perioadă, după ce sunt înfrânți de o mulțime de sentimente cu care nu sunt obișnuiți. Vă este foarte greu să vă adaptați la noile situații pe care viața vi le pune la dispoziție și aveți nevoie de o perioadă de singurătate în care să vă puneți sentimentele în ordine.