Horoscop Ana-Maria Ticea: Horoscopul săptămânal pentru perioada 10 - 16 iunie 2024: Viitorul este nesigur pentru acești nativi

Autor: Bianca Vidoi

Astrologul Ana-Maria Ticea vă spune cum o să decurgă săptămâna 10 - 16 iunie 2024

Sursa: Kanal D

Iată cum vă influențează astrele, potrivit horoscopului realizat de astrologul Ana-Maria Ticea pentru Wownews!

Astrologul Ana-Maria Ticea a prezentat pe canalul de Youtube Wownews horoscopul săptămânal pentru perioada 10 -16 iunie. Pe parcursul acestei săptămâni vor ieși la suprafață frustrările adunate pe parcursul celor șase luni din anul 2024. Săptămâna 10 – 16 iunie 2024 va aduce în atenția nativilor situațiile în care nu se mai regăsesc, iar schimbarea este singura soluție prin care pot depăși această perioadă. Iată ce spune horoscopul prezentat de Ana-Maria Ticea. 

Berbecii sunt concentrați să rezolve tot ce au în plan

Această săptămână vă oferă timpul de care aveți nevoie pentru a duce la bun sfârșit fiecare plan pe care l-ați început pe parcursul acestei luni, deși o să fie necesare mai multe drumuri. Astfel veți putea să vă concentrați pe propria redescoperire, de care aveți nevoie pentru a simți că vă regăsiți în persoana pe care o vedeți în oglindă în fiecare zi.

Taurii trebuie să își găsească al doilea job

Până în acest moment ați decis să puneți pe locul doi parcursul vostru profesional și pe primul loc propria fericire, însă această decizie v-a făcut să rămâneți fără bani în buzunare. Este important ca în această săptămână să găsiți un al doilea loc de muncă, astfel încât să nu vă îngrijorați din cauza banilor, iar dacă această idee nu vă surâde, atunci este cazul să găsiți soluții inovatoare prin care să faceți bani cu ajutorul pasiunilor voastre.

Citește și: Greutate si inaltime copii in functie de varsta

Gemenii sunt în atenția tuturor, potrivit horoscopului săptămânal pentru perioada 10 – 16 iunie 2024

Deși nu este cea mai mare plăcere a voastră de a fi în atenția tuturor, este inevitabil să opriți acest lucru, deoarece tot parcursul vostru profesional este impecabil. Laudele nu încetează să apară și chiar dacă considerați că este mai mult decât necesar, aceste cuvinte de apreciere vă fac să fiți și mai devotat în următoarea perioadă.

Este o perioadă foarte bună pentru a profita de diferitele evenimente sociale ce vă sunt puse la dispoziție.

Racii au nevoie de singurătate și spațiu

Familia și prietenii sunt foarte importanți pentru voi, însă realizați că aveți nevoie de timp și spațiu pentru a vă putea pune gândurile în ordine, astfel încât să ajungeți unde vă doriți. Este important să menționați motivul pentru care decideți ca pe parcursul săptămânii să vă distanțați de toată lumea, astfel încât să nu răniți sentimentele nimănui.

Munca este acum pe primul loc, deoarece vreți să vă impuneți la locul de muncă prin ideile și devotamentul pe care îl aveți.

Leii își vor revizui planurile de viitor

V-ați schimbat și ați crescut de ultima dată de când v-ați pus la punct planurile de viitor, iar acum acestea nu corelează cu noile valori și vise pe care le aveți. Este important să vă dați seama că schimbarea este normală și că vă ajută să vă dezvoltați pe toate planurile.

Deși poate părea dificil, este necesar să vă gândiți la obiective pe care vreți să le atingeți pe parcursul acestui an, de la care să le dezvoltați și pe cele de viitor.

Fecioarele simt o nesiguranță legată de ceea ce le rezervă viitorul

Astrele vă afectează în mod direct, ceea ce vă poate provoca mai multe nesiguranțe legate de viața voastră, atât pe plan profesional, cât și personal. Nu sunteți siguri de modul în care se vor continua situațiile în care sunteți implicat, ceea ce vă poate provoca o stare de agitație pe parcursul întregii acestei săptămâni, iar singurul lucru care vă poate ajuta este să aveți răbdare.

Citește și: Horoscop lunar iulie 2024: Banii vin grămadă în viața acestor nativi

Balanțele vor să muncească mai puțin

Această perioadă a fost una foarte stresantă pentru voi, ceea ce s-a resimțit în starea de spirit e care ați avut-o. Cu toate acestea, știți că este necesar să împărțiți munca pe care o realizați pentru a putea să vă duceți la bun sfârșit toate proiectele. Aveți nevoie de relaxare, iar delegarea responsabilităților este primul pas pe care trebuie să îl faceți pentru a vă pune pe primul loc.

Scorpionii vor să investească economiile strânse

V-ați concentrat foarte mult în această perioadă pe a strânge bani, iar acum că aveți suma visată trebuie să o înmulțiți. Astrele vă recomandă să fiți foarte atenți în momentul în care vreți să faceți investiții, deoarece unele dintre aceste companii pot să vă dezamăgească. Este important să luați în calcul toate detaliile, în caz contrat, riscați să pierdeți banii pentru care ați muncit atât timp.

Săgetătorii sunt stresați de parteneri

Stresul este cuvântul cheie pentru săptămâna această, deoarece termenele limită de apropie de voi, iar pe lângă stresul de la locul de muncă se adaugă și locul creat de persoana pe care o iubiți. Aveți foarte multe diferențe între voi, ceea ce v-a făcut să vă revizuiți mai multe planuri pe care le aveați pentru perioada următoare. Este recomandat să faceți un pas înapoi și să analizați tot ce aveți de făcut pentru următoarea perioadă.

Capricornii nu mai dau randament la locul de muncă

Oboseala v-a prins din urmă, iar aceste lucru este ușor de observat din cauza randamentului pe care îl dați la locul de muncă. Aveți foarte multe proiecte pe care trebuie să le duceți la final, însă nu aveți cum să faceți acest lucru dacă vă stresați constant din cauza timpului. Este important să nu vă descurajați, deoarece astrele vă vor ajuta să îndepliniți toate responsabilitățile pe care le aveți.

Vărsătorii sunt mai atenți la banii pe care îi cheltuiesc

În ultima perioadă au avut loc numeroase momente în care ați fost nevoit să cheltuiți bani din economiile voastre, ceea ce v-a făcut să vă îngrijorați de finanțele pe care le aveți. Este timpul să trageți linie și să nu mai cheltuiți bani cu nemiluita, deoarece ați ajuns la fundul sacului, iar această situație nu este în favoarea voastră.

Peștii sunt dezamăgiți de ceea ce se întâmplă cu ei

Astrele vă afectează pe parcursul acestei săptămâni, deoarece vor pune presiune pe voi să vă maturizați și să vă concentrați atenția asupra locului de muncă. Sunteți dezamăgiți de ritmul alert cu care trebuie să vă adaptați situațiilor, însă acesta este drumul pe care trebuie să îl urmați pentru a fi mândri de ceea ce sunteți. Chiar dacă poate părea o săptămână grea, aceasta o să merite din plin.