Horoscop Ana-Maria Ticea: Horoscopul săptămânal pentru perioada 13 - 19 mai 2024: Acești nativi se simt invincibili

Autor: Bianca Vidoi
Actualizat: 13 mai 2024, 14:43

Nativii acestei zodii sunt recunoscători pentru viața pe care o trăiesc, potrivit horoscopului săptămânal pentru perioada 13 - 19 mai 2024

Sursa: Kanal D

Această zodie este împlinită cu modul în care se prezintă viața ei, potrivit horoscopului realizat de astrologul Ana-Maria Ticea pentru Wownews!

Astrologul Ana-Maria Ticea a prezentat pe canalul de Youtube Wownews horoscopul săptămânal pentru 13- 19 mai 2024. Astrele le recomandă nativilor să dea frâu liber creativității, deoarece acest lucru le va aduce beneficii pe toate planurile, de la cel financiar, la cel familial. Iată ce spune horoscopul prezentat de Ana-Maria Ticea.

Berbecii își doresc să facă schimbări pe plan financiar

Nativii zodiei Berbec își doresc să își schimbe modul în care își trăiesc viața, ceea ce îi motivează să pună mai mulți bani deoparte și chiar să muncească mai mult.

În cazul în care aceștia își doresc să găsească soluții rapide care să le aducă bani, atunci această săptămână este una extrem de benefică pentru ei, deoarece vor putea să înceapă proiecte profitabile prin intermediul propriilor pasiuni.

Citește și: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

Taurii sunt deschiși spre noi oportunități

Nativii zodiei Taur își dau seama pe parcursul acestei săptămâni că este foarte important să se pună pe primul loc, ceea ce îi face să fie mult mai atenți la oportunitățile ce se ascund în jurul lor. Își doresc să se dezvolte și să caute noi orizonturi ale carierei lor, ceea ce se poate întâmpla în această perioadă, fiind deschis la noi domenii de acțiune sau chiar locuri de muncă.

Gemenii se concentrează pe propria sănătate

Ultima perioadă a fost una stresantă pentru nativii zodiei Gemeni, ceea ce i-a făcut pe aceștia să își ascundă problemele de sănătate de cei din jurul lor, însă acum este momentul să se concentreze asupra stării lor de sănătate. O să afle lucruri interesante atunci când o să viziteze medicul specialist, ceea ce o să îi facă pe aceștia să își schimbe rutina zilnică, astfel încât să se poată alinia cu recomandările specialistului și să accelereze procesul de vindecare.

Racii vor fi înconjurați de prieteni

Nativii zodiei Rac își dau seama că este timpul să facă un pas în spate de la locul de muncă, deoarece acesta a pus foarte multă presiune pe ei și i-a făcut să se bucure tot mai puțin de viață. În această săptămână, Racii își vor încărca bateriile sociale și vor petrece mult timp alături de persoanele dragi, pe care au fost nevoiți să le evite în ultimele săptămâni, astfel încât să nu își piardă concentrarea asupra locului de muncă.

Leii primesc cuvinte de laudă la locul de muncă

Munca Leilor începe să dea roade, iar în această săptămână este foarte ușor de observat acest lucru, deoarece acești nativi vor primi nenumărate laude din partea superiorilor, ceea ce îi va face să nu se oprească aici. Nativii Leu vor încerca să se implice și mai mult în proiectele de la locul de muncă, astfel încât să iasă în evidență și este foarte probabil să urmeze anumite cursuri pentru a și dezvolta noi abilități care să le ajute procesul de creație.

Fecioarele își pun viața în ordine, potrivit horoscopului săptămânal pentru perioada 13- 19 mai 2024

Viața devine tot mai obositoare pentru nativii zodiei Fecioară, iar gândul lor este doar la următoarele vacanțe pe care o să le aibă pe parcursul anului acestuia. Le este tot mai greu să se concentreze la locul de muncă și singura evoluție în acest moment este în rezolvarea planurilor ce sunt în strânsă legătură cu plecările pe care le-au programat. Este timpul pentru ca acești nativi să se bucure mai mult de viață!

Balanțele au foarte multe întrebări legate de veniturile lor

Balanțele își doresc foarte mult să aibă mai multe venituri în viața lor, deoarece încep să își dea seama că banii pe care îi câștigă în acest moment nu le satisfac toate dorințele traiului pe care și-l doresc. Nativii acestei zodii sunt pregătiți să dea tot ce au pentru a evolua și a atrage noi surse de venit asupra lor, dar și a își răspunde la nenumărate întrebări pe care le au pentru propria persoană, din punct de vedere financiar.

Scorpionii vor avea parte de negocieri surprinzătoare

Mai multe persoane au auzit despre perseverența nativilor zodiei Scorpion, astfel tot mai mulți oameni își doresc să încheie parteneriate cu aceștia, știind că au un devotament aparte pentru munca pe care o depun. Este un moment oportun pentru a negocia, deoarece acești nativi vor ieși în câștig și își vor găsi adevărații parteneri în afaceri, care să le completeze personalitatea.

Munca le ocupă viața Săgetătorilor

Deși munca le acaparează viața Săgetătorilor, acești nativi încearcă din răsputeri să se concentreze și asupra vieții lor personale, deoarece un singur lucru schimbat în rutina lor le poate da ziua peste cap, așa că nu își doresc să riște acest lucru. Săgetătorii vor depune un efort extraordinar la locul de muncă și vor ieși în evidență pentru performanțele lor, așa că simt că munca lor nu este în zadar.

Capricornii vor avea parte de nenumărate surprize

Capricornii decid ca în această săptămână să se concentreze asupra familiei pe care a neglijat-o anterior, din cauza stresului de la locul de muncă. Acest lucru le va aduce acestor nativi o împlinire aparte, ținând cont că își dau seama că timpul nu stă în loc atunci când sunt ocupați și pierd anumite momente importante. Din acest motiv, astrele le vor trimite acestor nativi anumite surprize cu care să le mulțumească pentru alegerea înțeleaptă.

Vărsătorii sunt pregătiți să se mute

Nativii zodiei Vărsător nu se mai simt ca acasă în locuința pe care o au, așa că își iau inima în dinți și decid să își schimbe cu totul viața. Este vorba despre schimbarea locului în care trăiți, cu un spațiu care să vă aducă liniște și bucurie, deoarece aveți nevoie de aceste sentimente când veniți acasă de la muncă. Nu este exclus ca această schimbare să se refere la schimbarea orașului sau chiar a țării în care trăiți.

Peștii sunt împliniți cu viața pe care o au

Nativii zodiei Pești sunt pe drumuri în această săptămână, având foarte multe treburi de rezolvat, însă acest lucru nu îi neliniștește sau stresează, ci le aduce împlinirea de care aveau nevoie. Au reușit să își echilibreze viața profesională, cu cea personală și simt că în acest moment sunt invincibili. Pestii sunt gata sa isi duca relatia la nivelul urmator 

 


O nouă ediție plină de suspans a emisiunii ”Casa iubirii”. Sâmbătă, fetele și băieții au intrat cu o stare bună, însă Alexandra a ținut să-i reproșeze ceva lui Gagea.