Horoscop Ana-Maria Ticea: Horoscopul săptămânal pentru perioada 20 - 26 mai 2024: Acești nativi își taie singuri craca de sub picioare

Autor: Bianca Vidoi

Lipsa încrederii îi face pe acești nativi să își saboteze viața, potrivit horoscopului săptămânal pentru perioada 20 - 26 mai 2024

Sursa: Kanal D

Această zodie este împlinită cu modul în care se prezintă viața ei, potrivit horoscopului realizat de astrologul Ana-Maria Ticea pentru Wownews!

Astrologul Ana-Maria Ticea a prezentat pe canalul de Youtube Wownews horoscopul săptămânal pentru 20- 26 mai 2024. La data de 23 mai 2024 va avea loc un eveniment astronomic ce o să le dea viața peste cap nativilor. Luna Plină o să îi facă pe nativi să se gândească la profunzimea vieții, dar și la concepțiile pe care le au despre aceasta. Iată ce spune horoscopul prezentat de Ana-Maria Ticea.

Berbecii se vor concentra asupra propriilor credințe

Săptămâna 20- 26 mai 2024 îi va ajuta pe nativii zodiei Berbec să se concentreze asupra propriilor credințe, astfel încât să își alinieze acțiunile în funcție de valorile și principiile pe care le au. Acești nativi sunt pregătiți să evolueze și să caute noi oportunități care să le pună în valoare abilitățile pe care au reușit să le dezvolte pe parcursul anilor. 

Taurii vor avea parte de foarte multe momente stresante

Această săptămână îi testează pe nativii zodiei Taur, deoarece aceștia vor fi puși în fața mai multor evenimente stresante, chiar în momente importante ale vieții lor. Resursele pe care le au nu sunt consistente, iar acesta reprezintă un principal element de stres în viața lor, ceea ce le face întreaga stare de spirit să fie într-un declin constant.

Este important ca în această perioadă Taurii să primească toată susținerea din partea persoanelor apropiate pentru a putea trece peste aceste momente descurajante.

Citește și: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?

Citește și: Laurențiu Reghecampf, dezvăluiri cutremurătoare despre ziua în care tatăl său s-a stins din viață: „A avut foarte multe momente când s-a simțit rău, dar mama mereu a fost lângă el.”

Citește și: Horoscop pentru luna iunie 2024: Prima lună de vară este plină de provocări pentru nativii zodiilor

Gemenii caută motive pentru care merită să lupte

Starea de spirit a Gemenilor nu a fost una foarte bună, motiv pentru care motivația lor a fost drastic afectată. Este o săptămână ce îi va afecta foarte multi pe acești nativi, iar dacă aceștia nu găsesc acum motivațiile necesare pentru a lupta împotriva valului de negativitate este foarte posibil ca acești nativi să fie trași la fund de propriile gânduri. 

Racii se sabotează în viața de zi cu zi

Nivelul de încredere pe care îl au nativii zodiei Rac este unul extrem de scăzut, ceea ce ajunge să le afecteze întreaga viață, în special partea profesională a acesteia. Racii nu consideră că pot duce la bun sfârșit toate proiectele pe care le-au început, ceea ce îi descurajează. Este important ca nativii să treacă peste acest blocaj și să considere întotdeauna că sunt suficient de buni și de pregătiți pentru fiecare responsabilitate în parte.

Leii vor folosi creativitatea pentru a își schimba viața

Nativii zodiei Leu aspiră la schimbări revoluționare, care să le aducă pace și liniște, iar aceste mici modificări aduse cu ajutorul creativității sunt exact ceea ce aveau nevoie. Este important ca Leii să se pună pe primul loc și să se concentreze mai mult asupra propriei lor fericiri, deoarece la sfârșitul zilei, acesta este cel mai important aspect al vieții lor.

Fecioarele își doresc să schimbe locuința în care trăiesc

Fecioarele au nevoie în permanență să se simtă liniștiți atunci când trec pragul casei, iar acest lucru nu se mai întâmplă de câteva săptămâni, așa că este nevoie de o schimbare. Acești nativi simt că propria lor gospodărie nu le mai aduce liniște sufletească, așa că sunt pregătiți să facă  modificări pentru a adapta noile lor plăceri asupra stilului locuinței pe care o au.

Balanțele își hrănesc dorința de aventură

Nu toți nativii își doresc să aibă parte de stabilitatea în viața lor, iar Balanțele fac parte din această categorie. Acești nativi sunt îndrumați de curiozitate spre noi orizonturi și noi perspective asupra vieții. Este foarte important ca acești nativi să fie atenți unde îi poate duce curiozitatea, astfel încât să nu dea cu piciorul la tot ceea ce au dobândit.

Scorpionii au nevoie de mai multe resurse

Săptămâna 20- 26 mai 2024 este una foarte importantă pentru Scorpioni, deoarece reprezintă momentul în care aceștia realizează câtă nevoie au aceștia de bani. Deși finanțele nu au reprezentat niciodată o problemă pentru ei, nativii acestei zodii își dau seama că stilul lor de viață este unul costisitor, pentru care trebuie să muncească foarte mult ca să îl susțină.

Săgetătorii sunt cei mai afectați de Luna Plină

Luna Plină o să îi afecteze foarte mult pe nativii zodiei Săgetător, însă într-un mod pozitiv. Acești nativi vor realiza care sunt persoanele pe care trebuie să le considere apropiate și care sunt oamenii ce trebuie să fie eliminați din viața lor. Deși este un proces foarte dureros, Săgetătorii își dau seama că au nevoie de acest lucru dacă își doresc să evolueze.

Capricornii sunt extenuați, potrivit horoscopului săptămânal pentru perioada 20- 26 mai 2024

Capricornii au ajuns la capătul puterilor în această săptămână, deoarece au avut o lună plină de situații dificile ce trebuiau să fie rezolvate cu ajutorul lor. Acum trebuie să se pună pe primul loc și să conștientizeze că starea lor de bine și odihna îi poate ajuta să treacă peste aceste sentimente de constrângere pe care le simt.

Vărsătorii sunt pregătiți să îngroape securea războiului

Această săptămână este una plină de revelații pentru nativii zodiei Vărsător, ce își doresc să aducă pacea în viața lor. Acum este momentul ideal pentru ca acești nativi să se concentreze asupra conflictelor ce le-au afectat starea de spirit și liniștea, deoarece înțeleg că cele mai bune discuții despre situații delicate au loc atunci când ambele persoane s-au calmat.

Peștii își doresc să se concentreze pe statutul lor social

Săptămâna 20- 26 mai 2024 este una ce le poate schimba viața nativilor din zodia Pești, dacă aceștia parcurg toți pașii necesari. Peștii doresc să se adapteze la cerințele sociale de la locul de muncă pentru a se simți incluși în acest cerc social, ceea ce îi poate ajuta să lucreze la câteva aspecte personale.