Horoscop Ana-Maria Ticea: Horoscopul săptămânal pentru perioada 3 - 9 iunie 2024: Nativii acestei zodii spun „DA” pentru a doua oară

Autor: Bianca Vidoi
Actualizat: 03 iun 2024, 08:59
Dragostea apare pentru acești nativi, potrivit horoscopului săptămânal pentru perioada 3 - 9 iunie 2024
Sursa: Captură YouTube

Banii sunt pe primul loc pentru acești nativi, potrivit horoscopului realizat de astrologul Ana-Maria Ticea pentru Wownews!

Astrologul Ana-Maria Ticea a prezentat pe canalul de Youtube Wownews horoscopul săptămânal pentru perioada 3- 9 iunie. Această săptămână este una ofertantă pentru nativii zodiilor, mai ales că la data de 6 iunie 2024 o să avem Lună Nouă în semnul Gemenilor, aspect ce o să ne influențeze energia. Iată ce spune horoscopul prezentat de Ana-Maria Ticea.

Berbecii au tot mai multe motive de bucurie

Săptămâna aceasta le oferă Berbecilor tot mai multe motive de bucurie, iar astrele le recomandă acestora să călătorească cât mai multe, astfel încât să își hrănească dorința de a descoperi noi locuri care să îi ajute să se redescopere. Nenumărate oportunități o să vă iasă în cale, iar cel mai bine este să nu refuzați nimic, deoarece aceasta este perioada ideală pentru a călători alături de persoanele dragi și de a vă bucura de tot ceea ce se întâmplă în jurul vostru.

Taurii trebuie să aibă grijă la finanțele lor

Deși pentru alți nativi această săptămână aduce bucurie până peste cap, nativii zodiei Taur nu pare că pot trece peste problemele financiare pe care le au în ultima perioadă. Banii pe care îi câștigă sunt insuficienți pentru stilul lor de viață, iar acest aspect ajunge să îi neliniștească, dar și să le ofere o dorință de a face rost de mai multe venituri lunare.

Pentru a realiza acest lucru este important să puneți în valoare tot ceea ce aveți, astfel încât să fiți observați și apreciați pentru ceea ce aveți.

Citește și: Greutate si inaltime copii in functie de varsta

Totul este despre Gemeni în această perioadă

Gemenii au multe motive de bucurie în această săptămână, deoarece un nou capitol al vieții lor urmează să înceapă, iar entuziasmul este la cote maxime.

Sunteți pregătiți pentru a face acest mare pas în viața voastră, chiar dacă acest lucru o să vă aducă în atenția oamenilor importanți din viața voastră. Aveți o energie foarte bună și radiați din toate punctele de vedere, ceea ce o să vă ajute în parcursul vostru profesional și nu numai.

Racii au nevoie de multă odihnă

Această săptămână este una destul de favorabilă pentru nativii acestei zodii, deoarece le va prezenta care este importanța odihnei în viața lor.

Nopțile nedormite i-a prins din urmă pe acești nativi și simt că trebuie să le recupereze, în special pentru că o să călătorească în următoarea perioadă și odihna o să fie necesară. Ascultați-vă corpul, iar atunci când simțiți că aveți nevoie de o pauză, este cel mai indicat să luați pauza de care aveți nevoie pentru a vă reveni.

Leii vor lipsi de la locul de muncă, potrivit horoscopului săptămânal pentru perioada 3- 9 iunie 2024 

Nativii zodiei eu sunt foarte ocupați la locul de muncă, însă nu se pot gândi la toate problemele pe care sunt nevoiți să le rezolve, deoarece gândul lor este plecat în altă parte. Vara a venit, iar temperaturile din termometru cresc, ceea ce îi face pe Lei să își dorească să stea cât mai puțin la locul de muncă și să plece. Astrele văd în viitorul vostru o perioadă instabilă, deoarece veți alege distracția împotriva siguranței financiare.

Citește și: Horoscopul chinezesc financiar pentru luna iunie 2024: Zodia care trebuie să fie atentă la cele mai mici semne și să nu rateze nicio ocazie de a-și crește veniturile

Fecioarele vor avea parte de o nouă încercare romantică

Această săptămână o să le schimbe viața nativilor Fecioară, deoarece dragoste lovește pentru aceștia, atunci când se așteaptă cel mai puțin. Deși ați fost dezamăgit în dragoste acum ceva timp, acest lucru nu vă face să treceți peste sufletul romantic pe care îl aveți, iar de ceva timp ați găsit persoana specială care să vă ajute să vă regăsiți. Astrele văd o a doua căsătorie pentru acești nativi și încurajează ca de această dată să fie grijulii cu numele pe care îl poartă.

Balanțele vor lua cu succes toate examenele

Balanțele își doresc ca în această săptămână să ajungă cea mai bună variantă a lor și să lucreze foarte mult pentru ceea ce își doresc, motiv pentru care dau mai multe teste și examene. Este o perioadă favorabilă pentru aceștia, așa că nu trebuie să își facă griji din cauza testărilor, deoarece sunt mai mult decât capabili să le treacă fără grijă.

Banii îi vor da afară din casă pe Scorpioni

Scorpionii au investit în foarte afaceri în ultimii ani, iar deși progresul acestora a fost unul încet și obositor, acum este o perioadă foarte bună. Din aceste afaceri și colaborări o să primiți sume foarte mari de bani, care vă fac să vă apreciați investițiile și gândirea pe care o aveți când observați ceva cu mult potențial. Este foarte posibil ca în această perioadă să primiți și bani pentru o moștenire de care nu știați.

Săgetătorii sunt tot mai dependenți de parteneri

Viața voastră începe să se clatine din anumite aspecte și aveți nevoie de partenerul vostru pentru a vă ajuta să vă mențineți pe linia de plutire cu care v0ați obișnuit. Deși nu vă place această dependență pe care o aveți, sunteți conștienți că este doar o săptămână mai dificilă pentru voi, după care vă veți recăpăta independența.

Capricornii își vor schimba locul de muncă

Aveți în plan de ceva timp să vă schimbați locul de muncă, iar deși acest lucru îi face pe nativii zodiei Capricorn să se simtă anxioși, nu este momentul să renunțe la visul lor. Simt că au stagnat la locul lor actual de muncă și merită mult mai mult decât ceea ce primesc, așa că au găsit exact locul de care aveau nevoie pentru a se simți apreciați și mulțumiți de propriile cunoștințe.

Vărsătorii se recompensează pentru munca depusă

Vărsătorii nu sunt adepții cheltuirii banilor pe lucrurile scumpe, însă această săptămână le deschide ochii și le arată că este un moment bun să își mulțumească pentru toată munca depusă pe parcursul anilor. Provocările pe care le-ați avut v-au arătat cât de implicat și profesionist sunteți și meritați să vă recompensați cu lucrurile scumpe la care aspirați de o perioadă.

Peștii petrec mai mult timp cu familia

Viața este într-o continuă schimbare pentru nativii zodiei Pești, însă ceea ce rămâne întotdeauna constant în jurul lor este propria familie, ceea ce îi face să își aprecieze și mai mulți apropiații. Nu există să petreceți prea mult timp cu persoanele iubite, așa că petreceți cât timp simțiți că este necesar alături de oameni care contează cu adevărat. 

 

 


Ștefan și Catinca și-au luat fanii prin surprindere cu ultimele postări din mediul online. Ce se întâmplă cu relația foștilor concurenți din Casa iubirii?