Horoscop APRILIE 2019. Schimbari majore pentru toate ZODIILE

Autor: L.S.
Actualizat: 17 iul 2022, 13:40

Horoscop APRILIE 2019. Iata ce ti-au rezervat astrele pentru luna aprilie

Horoscop APRILIE 2019 Berbec(21 martie- 20 aprilie)

Nativa din această zodie se bucură de mare succes pe plan sentimental în această perioadă, şarmul şi aspectul său fizic fiind atuurile sale invincibile în faţa oricărui bărbat. Dacă eşti angajată într-o relaţie serioasă, partenerul de viaţă îţi promite multă fericire şi satisfacţii, iar dacă eşti singură ai şansa de a alege pe oricine îţi doreşti pentru a-ţi fi alături necondiţionat.

Luna aceasta va fi una bună pentru tine pe plan profesional, anunţându-se o avansare sau o evoluţie financiară. Trebuie să te organizezi mai bine şi să încerci să îţi faci o listă a priorităţilor atunci când vine vorba de sarcini primite ori de afaceri.

Vezi kanal d live

Vei fi plină de energie luna aceasta şi vei reuşi să faci foarte multe lucruri în decursul acestor zile.

Încearcă totuşi să îţi respecţi programul de mese chiar dacă ai multă treabă şi eşti tentată să iei gustări rapide şi nesănătoase. Nu îţi sabota singură vitalitatea!

Citeste si: HOROSCOP INTEGRAL 2019- Detalii despre ce se întâmplă pe tot parcursul noului an pentru fiecare ZODIE

Horoscop APRILIE 2019 Taur(21 aprilie- 21 mai)

Nu vei avea prea multă linişte în această lună pe plan sentimental şi toate aşteptările tale se vor spulbera la fel de repede cum au şi apărut.

Din cauză că ţi-ai stabilit ţeluri mult prea mari, în această perioadă vei fi nevoită să suporţi ce singură ţi-ai provocat. Încearcă să fii cât mai realistă şi să nu te iluzionezi dacă abia te-ai implicat într-o nouă relaţie amoroasă.

Luna aprilie începe lent pentru tine, dar spre sfârşitul ei vei avea o mulţime de beneficii financiare. E posibil să fi tentată să faci investiţii serioase, dar trebuie să ai multă grijă dacă acţionezi în acest sens.

Este o perioadă bună pentru studiu.

Vezi programul kanal d

Se anunţă multă energie pentru tine în această perioadă, însă trebuie să eviţi excesele de orice fel. Nu sări peste orele recomandate de somn şi ocupă-te de problemele de sănătate de care ştii că suferi.

Citeste si: Horoscop 2019. 4 zodii victorioase. Vor avea reusite pe toate planurile

Horoscop APRILIE 2019 Gemeni(22 mai- 21 iunie)

Situaţia ta sentimentală rămâne destul de instabilă şi în această perioadă şi nu se zăreşte nicio rază de soare pe strada ta. Relaţia ta amoroasă se află într-un moment de cumpănă şi în ciuda eforturilor voastre de a o salva ea se degradează pe zi ce trece. Monotonia s-a instalat fără să vă daţi seama şi este prea târziu să mai luaţi măsuri.

Dacă eşti singură, vei reuşi să îţi schimbi statutul doar dacă îţi cobori standardele!

Nu va fi o lună uşoară pentru tine pentru că relaţiile cu colegii sau partenerii de afaceri sunt precare. Se recomandă multă eleganţă atunci când vrei să obţii ceva pe plan profesional, dar şi financiar. Vei reuşi să ai succes în carieră doar dacă lucrezi în echipă.

Cele mai hot stiri la kanal d

Citește și: Greutate si inaltime copii in functie de varsta

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

Starea ta psihică nu este una deloc bună, iar luna aceasta vei fi pândită de depresie. Este foarte important să nu ai schimbări bruşte de comportament dacă nu vrei să ţi se pună o etichetă nefavorabilă.

Horoscop APRILIE 2019 Rac(22 iunie- 21 iulie)

Luna aceasta trebuie să laşi lucrurile să vină de la sine şi să nu te opui cursului firesc al vieţii. Trebuie să te relaxezi mai mult atunci când vine vorba de relaţia ta de cuplu şi să îţi accepţi partenerul aşa cum este el, cu bune şi cu rele. Dacă iubitul sau soţul tău lucrează în acelaşi loc cu tine, încearcă să nu amestecaţi viaţa personală şi cea profesională!

Vei fi nevoită ca luna aceasta să munceşti mai mult decât de obicei pentru că şi cheltuielile vor fi mai mari în această perioadă. Pe lângă stresul cauzat de lipsa banilor, vor exista şi sarcini în plus pentru care nu vei fi remunerată. Nu te baza pe promisiunile colegilor de serviciu!

Vezi cele mai tari momente din emisiunile tale preferate

Stresul acumulat în această lună îţi va cauza probleme reale de sănătate. Chiar dacă nu te simţi rău la începutul lunii, spre finalul acesteia vei fi extenuată şi fără pic de vlagă. Ocupă-te de orice neplăcere pe care o întâmpini mergând la medic din timp!

Citeste si: Horoscop PRIMAVARA 2019: Ce ELEMENT este zodia ta – AER, FOC, PAMANT sau APA? Iata ce aduc cele 3 luni de primavara pentru elementul tau!

Horoscop APRILIE 2019 Leu(22 iulie- 22 august)

Luna aceasta e posibil să pui piciorul în prag cu privire la evoluţia relaţiei tale amoroase, însă nu totul va ieşi aşa cum îţi doreşti. Dorinţele tale nu sunt aceleaşi cu cele ale partenerului tău, contradicţie care ar putea provoca scântei între voi. Dacă vrei să treci la nivelul următor, poartă o discuţie sinceră şi calmă, însă nu forţa pe nimeni!

Astrele îţi recomandă să te ocupi mai mult de aprofundarea cunoştinţelor în această lună, şi să profiţi de orice oportunitate care ţi se oferă în ceea ce priveşte studiul. Dacă vei fi nevoită să faci o călătorie în interes de serviciu, nu fi sceptică şi ia-o ca pe o şansă!

Cele mai hot subiecte ale momentului

Vei fi foarte energică în această lună şi vei reuşi să faci o mulţime de lucruri fără să întâmpini probleme de sănătate. Forma ta fizică este una de invidiat, dar asta nu înseamnă că trebuie să sari peste controalele de rutină.

citeste continuarea pe eva.ro

 

 

 

 

 


Mărturiile tulburătoare ale supraviețuitorilor masacrului care a ieșit la iveală după două luni! Sute de persoane au fost ucise în Africa de Vest: „Au ucis oameni toată ziua. Timp de trei zile am adunat cadavre”

Într-un atac extrem de violent care a zguduit Burkina Faso în luna august, până la 600 de persoane au fost ucise de militanți afiliați organizației teroriste Al-Qaeda, conform unei evaluări de securitate a guvernului francez.

Robi pare că își dorește o relație cu Teodora, însă aceasta nu este atât de hotărâtă, iar sfaturile celor apropiați au făcut-o să păstreze distanța față de concurentul de la „Casa iubirii”.