Horoscop: azi e a doua eclipsa, in doar doua saptamani! Uite cum te afecteaza evenimentul astral unic

Editor: Silviu Bunea Autor: S.B.
Actualizat: 28 feb 2017, 05:54

Astazi, la ora 14.01, ora Romaniei, avem o Eclipsa de Luna/Luna Plina in Balanta.

Din punct de vedere astrologic, eclipsa este o Luna Plina mai puternica, adica Soarele si Luna sunt in opozitie perfecta,de data aceasta pe axa Berbec-Balanta (gradul 3:14). De obicei, acest gen de fenomen genereaza o influenta asupra psihicului nostru, se joaca subtil cu emotiile noastre.

"Acum doua saptamani,, aveam o Eclipsa/Luna Noua in Pesti. A fost momentul in care oamenii au  inceput serios actiunea de deformare personala, in primul rand o deformarea plastica.

I-ai permis celuilalt sa te modeleze asa cum a vrut, prin obedienta."

Cu Soarele in Berbec si Luna in Balanta, e cazul sa apelezi la deformarea elastica. In fizica, dupa aceasta actiune, corpul isi revine la forma initiala. Astrele recomanda sa faci si tu astfel in zilele acestea. Astrele recomanda sa apelezi la deformarea elastica. In fizica, dupa aceasta actiune, corpul isi revine la forma initiala iar tu vei obtine o promisiune indeplinita, o schimbare de comportament sau o decizie, oricat de dureroasa ar fi.

Citește și: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

Citeste mai multe despre efectele eclipsei, aici.

 


Robi pare că își dorește o relație cu Teodora, însă aceasta nu este atât de hotărâtă, iar sfaturile celor apropiați au făcut-o să păstreze distanța față de concurentul de la „Casa iubirii”.