Horoscop Camelia Pătrășcanu pentru 8-14 aprilie. Urmează o săptămână de foc pentru trei zodii - mare atenție la locul de muncă

Autor: Daniela Iliuta

HOROSCOP. Astrologul Camelia Pătrășcanu a prezentat horoscopul pentru toată săptămâna 8 aprilie-14 aprilie.

Horoscop Camelia Pătrășcanu pentru 8-14 aprilie.
HOROSCOP BERBEC. Pentru săptămâna următoare berbecii încep foarte bine își doresc reușită. Marți și miercuri trebuie să aibă argumente și să lase loc și celuilalt să își spună punctul de vedere, vineri realizează o situație din trecut, ce au greșit și ce ar putea face mai bine. În weekend se distrează.

Citește și: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

HOROSCOP TAUR. Pentru tauri o săptămână foarte bună din toate punctele de vedere, dar mai ales prima parte a săptămânii este eficientă, cu multă implicare. Taurii fac lucrurile bine și sunt foarte de convinși că acțiunile pe care le întreprind sunt cele mai bune. Discuțiile cu un prieten marți și miercuri pot atinge niște puncte sensibile, iar asta înseamnă că e timpul să corecteze ceva. În weekend preocupare mai multă pentru familie, se poate chiar și o petrecere.


Cititi continuarea pe kfetele.ro

 


În a doua parte a ediției de astăzi din „Casa iubirii”, Patrick a chemat-o în camera roșie pe Bianca Giurcă, însă cei doi nu au vorbit despre ei, ci mai mult despre tensiunile cu care s-a confruntat concurenta.