Horoscop Camelia Patrascanu pentru perioada 15-21 ianuarie 2018. Este saptamana marilor schimbari

Autor: B.M.
Actualizat: 15 ian 2018, 09:29

Camelia Patrascanu a prezentat horoscopul pentru fiecare zodie, pentru saptamana 15-21 ianuarie.

Ceea ce se intampla in aceasta saptamana va fi un moment de referinta. Efectele si schimbarile de directie din aceasta perioada le culegem in vara. Toata saptamana, zodiile vor avea parte de procese rascolitoare si analize legate de propria persoana.

BERBEC: In cariera e posibil sa existe evenimentele cele mai importante, intalniri, sedinte, hotarari, care vizeaza asumarea unor responsabilitati, a unor functii sau decuplarea de la niste responsabilitati care nu-i mai onoreaza.

In felul acesta evita o problema, o paguba, oricum isi fac calcule financiare, ce castiga si ce pierd. Decizia poate sa fie peste noapte, le atinge si familia prin efect financiar sau prin orarul de viata sau de munca.

TAUR: Au de lucru cu legea, aprobari, avize, poate le vine in minte un proiect foarte stufos din punct de vedere al actelor sau se afla intr-un punct al demersurilor lor unde e foarte importanta intalnirea cu o persoana din administratie si obtinerea unei aprobari.

Reusesc sa rezolve lucrul acesta prin intermediari, facilitatori, prin persoane care macar le dau un sfat foarte bun.

GEMENI: Se gandesc la imbunatatirea situatiei actuale. Cum pot sa compenseze niste pierderi care s-au acumulat din trecut, legate de sanatate, de relatie. Niste pierderi care le da sentimentul ca e ceva incomplet.

Aceste decizii pe care le iau luni, marti sau miercuri pot sa-i ajute sa gaseasca o formula de viata prin care sa compenseze, fie accepta si merg mai departe cu lucrurile bune pe care le iau in viata, fie accepta si-si schimba comportamentul si

gandirea si-n felul acesta reusesc sa acopere acel gol din viata lor. Poate fi legat si de munca si reusesc sa-si eficientizeze foarte bine activitatile.

Citeste continuarea pe pagina urmatoare >>>

 


Robi pare că își dorește o relație cu Teodora, însă aceasta nu este atât de hotărâtă, iar sfaturile celor apropiați au făcut-o să păstreze distanța față de concurentul de la „Casa iubirii”.