Horoscop Camelia Patrascanu pentru saptamana 17-23 decembrie. Urmeaza o perioada de foc pentru trei zodii!

Autor: Daniela Iliuta
Actualizat: 17 dec 2018, 12:44

Astrologul Camelia Patrascanu a prezentat horoscopul saptamanii 17 - 23 decembrie, una agitata si încarcata pentru toate zodiile.

Berbec- au sansa sa rezolve lucruri, spor, eficienta. Foarte multe drumuri si discutii, au agenda încarcata si au foarte multe lucruri de facut. Un weekend care activeaza relatia cu familia.

 

Taur- sunt intuitivi, au fler, stiu cum sa se descurce, dar si foarte atenti la partenerul de viata. Este important sa ajunga la un consens, destul de zgarciti, dar fac cadouri pline de inspiratie.

 

Gemeni- sunt cu ochii la partener, au multe lucruri de spus, trebuie sa îi asculte pe cei apropiati. Vor trage alte concluzii ca pana acum. Sunt preocupati de bani si foarte economi. Fac cadouri inteligente, pline de semnificatie. Marti, miercuri si joi sunt zile importante pentru sanatate.

 

Rac- multe activitati, alearga în stanga si în dreapta.

Plini de inspiratie si iubire marti, miercuri si joi. Este bine în aceste zile sa faca complimente, sa aibe întalniri pline de afectiune. Pentru joi vineri si sambata, alergatura multa si agitatie. Atentie la sanatate si la volan!

Cititi continuarea pe kfetele.ro

 

 

Taguri:

În ediția de astăzi a emisiunii „Casa Iubirii”, Rebecca a continuat să își susțină părerea conform căreia Criss și Antoni s-ar fi cunoscut în afara show-ului matrimonial.