HOROSCOP: Ce animal de companie ţi se potriveşte în funcţie de zodie

Author: Marina Ionescu
Actualizat: 21 apr 2021, 14:36
Descopera ce animal de companie este cel mai potrivit pentru tine in functie de zodie!
Sursa: PixaBay

Unor zodii le face mai multa placere decat altora sa ingrijeasca de animale. Asadar, sa vedem ce animal spun astrele ca ti s-ar potrivi mai bine.

Iubesti mult animalele si te-ai hotarat sa iti maresti familia, insa nu stii care ar fi mai potrivit si de ce criterii sa tii cont atunci cand il alegi.

Citeste si: Horoscop miercuri, 21 aprilie 2021: Zodia care trece prin momente dificile!

Iata ce animal ti se potriveste, in functie de zodie!

Berbec

Ai atata energie de consumat, ca ar fi si pacat sa nu-ti iei un caine. Astfel, cele mai potrivite animale pentru nativii din zodia Berbec sunt câinii din rasa Terrier, cocker sau Doberman. Și caii sunt potriviți celor născuți sub semnul Berbecului.

Citește și: Durere in partea dreapta a corpului – cauze si remedii

Gemeni

Astrele iti recomanda mai multe, in functie de personalitatea ta complexa.

Avand in vedere atractia ta spre comunicare, se pare ca animalul de companie perfect este unul... vorbaret. Un papagal simpatic iti va umple viata de bucurie si te vei distra de minune cu el.

Citeste si: Horoscop marți, 20 aprilie 2021: Zodia care se îndrăgostește!

Taur

Cand vine vorba de animalute, ti se potrivesc cele foarte blande, cat mai lenese si de rasa pura.

Chiar daca dai o caciula de bani pe ele. O pisica persana, birmaneza sau caini din rase precum Collie sau Marele Danez.

Rac

Ideal este sa-ti iei un caine sau o pisica din cele mai blande si lipicioase cu putinta, ca sa fie bune prietene si cu copiii!

Leu

Nativii din zodia Leu sunt mari iubitori de animale. Pentru ei, cele mai potrivite sunt pisicile Angora sau siameze, dar și câinii din rase precum setter irlandez sau ciobănesc german.

Fecioara

Celor născuți în zodia Fecioarei li se potrivesc ca animale de companie câini din rasa Yorkshire terrier sau Bichon Maltez. Nativii din zodia Fecioarei preferă animalele de companie docile, care să nu alerge prin casă și să le deranjeze lucrurile.

Balanta

Și Balanțelor li se potrivesc cel mai bine câinii ca animale de companie. Rasele preferate sunt Cocker Spaniel și Beagle.

Scorpion

Dacă eşti Scorpion s-ar putea ca cel mai bun prieten să fie o pisică misterioasă care se comportă ca şi cum ar controla lumea.

Sagetator

Pentru persoanele născute sub semnul Săgetătorului, cele mai potrivite animale de companiei sunt tot patrupedele, câini din rasele ciobănesc german, labrador sau doberman.

Citeste si: Horoscop luni, 19 aprilie 2021: Care este cea mai norocoasa zodie

Capricorn

Sunt persoane foarte calme, astfel că se vor simți perfect în alături de un animal de companie precum pisica persană sau bichonul maltez.

Varsator

Vărsătorii sunt atrași de animale exotice sau rare. Preferă oricând o reptilă sau un hamster în locul unei pisici sau a anului câine.

Pesti

Despre cei născuți în zodia Pești se spune că iubesc atât de mult animalele încât ar putea avea o grădină zoologică acasă.

Acestora le plac papagalii, peștii, pisicile și câinii în egală măsură.