HOROSCOP Ce să NU spui niciodată unei persoane, în funcție de ZODIE, ca sa nu regreti mai tarziu

Autor: L.S.

Unele zodii iau foc la propriu, după ce li se spun anumite replici! Chiar și toleranții Raci pot fi scoși din sărite!

Berbec – Ai răbdare

Ca unul dintre cele trei semne de foc, Berbecii te pot răni dacă nu şti să te porţi cu ei. Au o temperament rapid, iar furia lor depinde de situaţie. Sunt pasionaţi în legătură cu viaţa şi devin frustraţi atunci când cineva le stă în cale.

Nu provoacă oamenii de obicei, dar sunt încăpăţânaţi şi se enervează foarte rapid. Cei din jur simt că trebuie să se poartă cu mănuşi pentru că dacă îi superi nu se vor sfii să îşi arate mânia.

Din fericire, aceştia uită repede motivul pentru care s-au supărat.

Citeste si: Când vei muri, în funcție de zodia ta: cine sunt cei care vor trăi puțin

Taur – Sunt cu ochii pe tine

În timp ce Taurii nu se enervează uşor, aceştia devin pasivi-agresivi dacă reuşeşti să îi superi şi te vor elimina din viaţa lor.

Nu le place să recunoască atunci când cineva îi răneşte, dar dacă nu vorbesc cu tine, atunci vei înţelege că sunt supăraţi pe tine.

Sunt nervoşi atunci când cineva minte, înşeală sau îi trădează. Vor vorbi cu tine atunci când sunt pregătiţi, iar atunci vor avea nevoie de toată atenţia ta.

Citește și: Greutate si inaltime copii in functie de varsta

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

Gemeni – Taci din gură

Aceştia te vor ameţi dacă nu înţelegi cum trebuie să te porţi cu ei. Vor spune una şi vor face alta, se vor răzgândi repede. Dacă sunt foarte nervoşi în legătură cu ceva, atunci aceştia vor atentă la capul tău.

Nu au un temperament agresiv, se vor exprima în legătură cu ceea ce îi supăra, dar nu îşi vor dori să fie supăraţi pentru prea mult timp.

Citeste si: Aceste 5 zodii sunt cei mai buni iubiți și cele mai bune iubite! Tu ai ajuns pe listă?

Rac – Lasă-mă pe mine să vorbesc primul

Nativii au o natură dulce, plină de compasiune şi gentilă. Totuşi, unele persoane ajung să profite de asta, iar asta îi face să se simtă neapreciaţi. Nu îţi vor spune atunci când sunt supăraţi, vor încerca să îşi ascundă sentimentele.

Au standarde înalte pentru alţii pentru că oferă multă dragoste şi compasiune şi se aşteaptă să primească acelaşi lucru. Totuşi, într-un final te vor ierta.

Citeste si: Care sunt zodiile cu noroc la BANI in luna MAI! Zodia Taur, singura zodie din horoscop care va avea TOT

Leu – Cineva arată mai bine ca tine

Nativii au un temperament violent şi îţi vor demonstra asta de fiecare dată când îi superi. Pot arunca lucruri, pot începe ţipe, să se rostogolească pe podea sau orice altceva îţi va atrage atenţia.

Te pot jigni, pot spune lucruri pe care nu le cred, dar o fac doar pentru că au nevoie să se descarce. Furia lor are durată scurtă şi nu vor ţine supărarea pentru mult timp.

Vezi cele mai noi Stiri Kanal D

citeste continuarea pe a1.ro

 

Taguri:

În ediția de astăzi a emisiunii „Casa Iubirii”, Rebecca a continuat să își susțină părerea conform căreia Criss și Antoni s-ar fi cunoscut în afara show-ului matrimonial.