Horoscop. Chestii amuzante despre ZODII: TAURII s-au nascut nedumeriti, GEMENII sunt niste Varsatori cu mai multe schimbari de personalitate

Autor: L.S.
Actualizat: 02 sep 2020, 13:25

Fiecare zodie are calităţile specifice, defectele aparte, trăsăturile ieşite din comun, părţile mai dramatice şi, bineînţeles, specificităţile amuzante.

Pentru că în fiecare om există bine şi rău, tristeţe şi fericire, tragedie şi comedie. Iată care sunt aspectele amuzante ale zodiilor

Horoscop. Chestii amuzante despre Berbec

-Despre Berbeci se spune că au priviri îngâmfate, nu fac niciodată altceva decât ceea ce declară, dar de multe ori fac lucrurile greşite. Doar că, un Berbec nu ar recunoaşte nici în ruptul capului că a greşit, nici măcar lui însuşi.

Îşi va impune mereu că e exact acolo unde trebuie să fie şi face exact ceea ce e corect. De asemenea, nu îi spune unui nativ al acestui semn zodiacal că a greşit – s-ar putea să sară la bătaie pentru că Berbecii folosesc arme ca să explice concepte filozofice sau psihologice. Tot despre Berbeci circulă afirmaţia: Ei nu au fost născuţi – ei au sărit veseli din pântecele mamelor.
Se pot căsători cu uşurinţă doar pentru că li se pare amuzant şi, dacă s-ar putea, nu ar divorţa niciodată de niciunul dintre parteneri. Când ai un şef Berbec mai bine încerci să-l eviţi, deşi s-ar putea să îl întâlneşti într-o zi în parcare, dirijând circulaţia – nu de alta, dar să vadă el cine ajunge la timp la lucru.

Horoscop. Chestii amuzante despre Taur

-Născuţi nedumeriţi, nativii din Taur pot fi acum foarte sus, acum foarte jos şi ei nici măcar să realizeze ce se întâmplă exact. Foarte pămâneteni, Taurii iubesc filmele fericite, în care toată lumea se distrează. Iubesc să îşi psihanalizeze prietenii pentru că ei nu au niciodată suficiente experienţe de viaţă. Un Taur este cu adevărat ranchiunos atunci când ţine duşmănie pe anumite întâmplări care, de fapt, nu s-au întâmplat niciodată în realitate.

Apoi, toţi Taurii ar vrea să fie Dumnezeu sau cel puţin se vor comporta ca şi cum ar fi, dar în acelaşi timp adoră conflictul în mijlocul căruia vor răspunde la fiecare întrebare cu o altă întrebare. Mulţi Tauri habar nu au încontro se îndreaptă în viaţă, ceea ce este şi foarte adevărat şi cu toate astea, eşti într-o mare grabă.

Horoscop. Chestii amuzante despre Gemeni

-Toată lumea iubeşte un Gemeni pentru că toată lumea iubeşte un nebun – el crede, mai mult ca sigur, că este un amestec reuşit dintre Socrate şi Michelangelo, dar el este poate un “Prince” sau un actor talentat. Dacă eşti Gemeni, eşti progresiv şi foarte popular pe oridunde treci, ai o părere foarte bună despre tine şi conduci foarte amuzant – de obicei în primii copaci. Insistenţi ţi aroganţi, Gemenii iubesc să chinuie nativii din Balanţă.

Despre Gemenii se spune: Sunt ca nişte medicamente şi nu întotdeauna medicamentele sunt legale. Gemeni este latinescul pentru “Sunt bine, sunt bine!”. Din păcate nu prea îi ascultă cei din jur, deşi ei încearcă să se facă cât mai înţeleşi cu putinţă. În esenţă, ei sunt nişte Vărsători cu ceva mai multe schimbări de personalitate…

Horoscop. Chestii amuzante despre Rac

-Dacă te-ai născut sub acest semn zodiacal, ai vrea să cunoşti ce se întâmplă în vieţile tuturor celor din galaxie, deşi nu prea ştii ce se întâmplă în a ta. Dacă eşti norocos, prietenii vor ţine morţiş să îţi amintească constant, deşi tu nu prea conştientizezi norocul ăsta. Simţul tău legat de fashion este oarecum neregulat, de multe ori te îmbraci pentru că trebuie, e musai. Casa ta este ca un adevărat Montreal Biodome de unde poţi să nu pleci cu lunile pentru că acolo te simţi tu cel mai bine. În afară de dorinţa ta înnăscută de a fi salvatorul fiecăruia, nu ai neapărat nevoie de prea multă interacţiune socială. Nu vei excela niciodată în sport pentru că ai nevoie să te odihneşti circa 15 minute după fiecare respiraţie, dar nu îţi pasă pentru că plănuieşti să îţi conduci afacerea sau să îţi direcţionezi job-ul din propriul pat confortabil. Îţi menţii dieta cu bere şi coca-cola, de aceea sănătatea ta este mereu discutabilă. Tot timpul ,oamenii te calcă pe suflet – când ai impresia că eşti pentru ceilalţi ca o placă de filetat, cel mai probabil ai dreptate, dar bizar este că ţie îţi place. Despre cei născuţi sub acest semn zodiacal se spune că sunt ca nişte doamne din înalta societate englezească care îţi dau sfaturi despre cum e corect să vorbeşti cu adolescenţii şi, dacă ar putea, ar hrăni lumea la sânul propriu.

Citește și: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

Horoscop. Chestii amuzante despre Leu

-Vei atrage atenţia în orice mod posibil pentru că trăieşti ca să fii în centrul atenţiei, ceea ce nu mai este deloc o noutate – îţi place să săruţi oglinda de multe ori că doar ce vezi e o specie rară. Un Leu întrerupe conversaţii şi, cum necum, ajunge să spună exact ceea ce partenerul de discuţie intenţiona să spună. De ziua lor fac paradă, se căsătoresc cu greu sau poate niciodată pentru că nimeni nu e suficient de bun ca să se ridice la standardele lui. Dacă se căsătoresc îşi vor ţine partenerii ascunşi de ochii lumi. Au nevoie de afecţiune tot timpul, dar o găsesc greu. Despre Lei se spune că deschid uşi ţipând la ele şi se aşteaptă să fie apludaţi când intră pe ele pentru că zodia Leu seamănă perfect cu animalul leu. Dacă vrei să il răneşti pe cel născut în zodia Leu, umileşte-l – umilinţa îl sperie de moarte. Ar lupta oricând cu un Berbec şi ar face-o în locuri publice, cum ar fi baruri, săli de cinema, nu de alta, dar să fie văzut. Nu-ţi face griji că nu sunt postere lipite, Leu s-a ocupat de acest aspect cu mult timp înainte să te gândeşti tu.

citeste cintinuarea pe astrodeva.wordpress.com

Citeste si: Ceremonia dedicata Simonie Halep i-a lasat masca pe francezi. Ce a scris presa de peste hotare despre evenimentul de la Arena Nationala

Citeste si: Ce bombă sexy e sora lui Andrei de la "Puterea dragostei 2"! Uite bunăciunea la care visează toți bărbații

Citeste si: Fara BAC, dar cu 4000 de euro pe luna! Ce trebuie sa faci

 

 

 

 

Taguri: