Horoscop chinezesc 2020, anul Sobolanului de metal. Previziuni complete pentru fiecare zodie

Author: L.S.
Actualizat: 22 nov 2020, 11:10

Previziuni și evenimente pentru nativii din zodiacul chinezesc în anul 2020, anul Sobolanului de metal. Previziuni astrologice pentru fiecare zodie, cum va fi anul 2020!

Horoscop chinezesc 2020, anul Sobolanului de metal. Șobolan

Nativii din zodia Șobolan: 1948, 1960, 1972, 1984, 1996, 2008, previziuni pentru nativii Șobolan din zodiacul chinezesc.

2020 va fi un an în care va trebui să faceți alegeri bazate pe înțelepciune pentru ca munca să nu interfere cu viața de familie. Influxul nou de energie pe care îl aduce Șobolanul de metal în anul 2020, nu prevestește că va curge numai lapte și miere în relațiile de dragoste.

În acest an, acești nativi au probleme cu comunicarea. Problemele de cuplu nu se vor rezolva de la sine, ci în urma unor discuții aprinse. Nu este exclus ca partenerul de viață să nu înțeleagă de ce sunteți mai interesați de viața profesională, decât de cea afectivă, dupa cum arata astrologii de la zodiacool

2020 va fi un an în care va trebui să faceți alegeri bazate pe înțelepciune, pentru ca munca să nu interfere cu viața de familie.

Posibil să vă confruntați cu anumite probleme financiare în luna Iunie 2020, când veți fi implicați în aspectul de ciocnire cu zodia Cal. De asemenea, finanțele sunt în pericol în luna Septembrie 2020 (distrugere Cosoș-Șobolan).

Perioadele 4 Februarie – 5 Aprilie, 7 Noiembrie – 4 ianuarie 2021 vor fi cele mai critice. Acestea se vor suprapune peste stresul de la muncă, lipsa afectivității din pricina timpului mult prea scurt petrecut cu cei dragi, de aceea este posibil să iasă la iveală anumite probleme de sănătate pe care în trecut le-ați ignorat.

Vor fi și nativi Șobolan care între 7 Iunie – 7 Iulie, când Șobolanul va face aspect de ciocnire cu Calul, se vor confrunta cu probleme pe partea amoroasă. Poate chiar veți prelua o afecțiune cu transmitere de la o persoană ce v-a ispitit să ajungeți în așternutul său.

Citeste si: Zodii care nu stiu sa tina un secret. Ai mare grija ce le spui

Citeste si: Zodii protejate de astre. Trei nativi se află sub mantia protectoare a astrologiei

Citeste si: Zodiile care vor da lovitura în luna octombrie

Horoscop chinezesc 2020, anul Sobolanului de metal. Bivol

Previziuni pentru Bivol: ani: 1937, 1949, 1961, 1973, 1985, 1997, 2009, 2021. În acest an norocul vostru ține de bani, afaceri.

2020 este un an bun pentru a vă afirma. Traversați un an mai dificil la capitolul sentimental. Excesul de energie negativă va veni din combinarea energiei elementelor de apă și de pământ în sectorul zodiacal, care va aduce cu sine confuzie, lipsă de încredere în sine, de unde și dorința de a-l ataca verbal pe cel drag. Pe de altă parte, combinarea armonioasă cu Șobolanul, zodia anului 2020, va face ca dragostea să intre pe un făgaș normal în perioada Decembrie 2020- Ianuarie 2021.

În acest an norocul vostru ține de bani, afaceri. Veți primi acum tot sprijinul financiar de care aveți nevoie, dar în plus veți acorda și sprijin celor din jur. 2020 este un an bun pentru a vă afirma, potrivit previziunilor astrologilor profesionisti de la zodiacool.

De asemenea, ar fi bine să încercați să lucrați în avans la unele proiecte pentru a reuși să vă lăsați mai multe zile libere pentru partenerul de viață. Bolile acute și cele cu transmitere vă vor scoate în acest an din zona de confort. Este posibil să suportați unele operații în luna Iunie 2020, pe fondul prezenței energiei pierderilor în sectorul zodiacal. Emoțiile negative vă vor da de furcă și în anumite perioade ale anului, cum ar fi ce din 7 Iunie – 8 August 2020, când vă vor împiedica să trăiți viața cu bucurie.

Citește și: Durere in partea dreapta a corpului – cauze si remedii

Horoscop chinezesc 2020, anul Sobolanului de metal. Tigru

Horoscop anul 2020 pentru nativii din zodia Tigru- ani: 1926, 1938, 1950, 1962, 1974, 1986, 1998, 2010, 2022.

Acesta este un an ideal pentru a implementa idei noi, lucrul cu străinătatea este favorizat de astre. La capitolul afectiv unii nativi Tigru vă puteți pregăti în acest an să cunoașteți pe cineva nou. În relațiile deja existente, veți avea parte de neliniște. E posibil ca în acest an să fiți nevoiți să faceți frecvent drumuri în interes de serviciu, care deși vă vor aduce ceva bani în plus, vă vor ține la distanță de partenerul de viață. În ceea ce privește reparațiile casnice, s-ar putea să fiți nevoiți să scoateți ceva bani din buzunar spre finele anului 2020, însă nu trebuie să faceți cheltuieli inutile, doar de dragul partenerului de viață care cere multe de la voi.

Pe partea profesională, veți fi ghidați de dorința de schimbare, iar sloganul anului 2020 va fi "totul sau nimic". Acesta este un an ideal pentru a implementa idei noi, lucrul cu străinătatea este favorizat de astre. Perioadele cele mai bune pentru a demara noi proiecte sunt Februarie-Martie 2020, Noiembrie-Decembrie 2020. Dacă demarați un proiect în primăvara lui 2020 și vedeți că acesta nu merge așa cum vă așteptați, evitați să-l abandonați pentru un proiect nou, deoarece acesta se va dovedi a fi păgubos. Prin urmare, încercați să stați focalizați pe ceea ce ați demarat, rezultatele se vor vedea din luna Noiembrie 2020.

Veți începe încă de la începutul anului să vă plângeți tot timpul, deoarece vei avea impresia că viaţa voastră este plină de eşecuri (steaua Singurătății). Atenție la accidente între 7 August – 7 Septembrie 2020, în timpul ciocnirii cu zodia Maimuță. Este posibil să aveți parte de vise premonitorii în perioada 6 Mai – 5 Iunie, ca urmare a formării aspectului Tigru-Șarpe. Zone sensibile: rinichii, inima, plămânii. Dereglările hormonale vă vor da de furcă în anul 2020, dar totul se poate echilibra prin focusarea atenției asupra nevoilor proprii, nu trebuie să vă preocupați numai de nevoile celor din jur.

Sursa: www.zodiacool.ro

Citeste si: HOROSCOP paranormal: Zodii care îți citesc sufletul

Citeste si: Zodii de femei norocoase. Afla cat de norocoasa esti in functie de zodia ta

Citeste si: Horoscop 2019, final de an. Zodiile care isi schimba norocul pana la sfarsitul anului. Scapa de necazuri