Horoscop chinezesc duminică, 1 mai 2022. Nativii din zodia Bivol vor avea parte de momente tensionate, iar relația de cuplu a Cocoșilor stă pe un butoi de pulbere

Author: Sara Andreescu
Actualizat: 28 ian 2023, 09:00

Horoscop chinezesc duminică, 1 mai 2022

Sursa: PixaBay

Descoperă horoscopul chinezesc pentru duminică, 1 mai 2022. Află ce îți rezervă astrele! Nativii din zodia Bivol și Cocoș să se pregătească, sfârșitul de săptămâna nu le va aduce deloc vești bune.

Horoscopul   chinezesc pentru ziua de duminică, 1 mai 2022 oferă câteva descrieri generale. Trei zodii vor avea parte de un sfârșit de săptămână neașteptat, iar alte 2 vor fi puse în situații neplăcute. 

Află horoscopul chinezesc pentru zodiile Șobolan, Bivol, Tigru, Iepure, Dragon, Șarpe, Cal, Capră, Maimuță, Cocoș, Câine, Mistreț.

Horoscop chinezesc duminică, 1 mai 2022- Șobolan

Previziunile astrologilor pentru nativii din zodia Șobolan sunt favorabile pentru acest sfârșit de săptămână. Indiferent dacă veți merge  într-o scurtă vacanță, sau dacă veți ieși cu prietenii, ziua de duminică vă va încărca cu energie pozitivă pentru următoarea săptămână. 

Citeste si: Horoscop chinezesc sâmbătă, 30 aprilie 2022. Dragonii vor primi o veste uriașă, iar nativii din zodia Cocoș vor avea inima frântă

Citește și: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii

Horoscop chinezesc duminică, 1 mai 2022- Bivol

Nativii din zodia Bivol vor încheia săptămâna într-o atmosferă tensionată. Neînțelegerile cu persoana iubită sau cu un membru al familiei vor atinge cote maxime duminică. Sfatul astrologilor este să vă înarmați cu răbdare și să nu puneți totul la suflet. 

Horoscop chinezesc duminică, 1 mai 2022- Tigru

Tigrii singuri vor simți duminică fiorii dragostei.

Indiferent dacă va fi dragoste la prima vedere, sau dacă vă veți îndrepta atenția asupra unei persoane pe care ați mai văzut-o până acum, astrologii spun că sunt șanse mari ca în următoarea perioadă să vă găsiți sufletul-pereche. 

Horoscop chinezesc duminică, 1 mai 2022- Iepure 

Datorită talentului de negociatori, nativii zodiei Iepure au șanse mari să obțină duminică un câștig neașteptat. Păstrați-vă calmul și răbdarea, iar beneficiile nu vor întârzia să apară.

Citeste si: Horoscop zilnic sâmbătă, 30 aprilie 2022. Sfatul zilei: acordă mai multă atenție detaliilor. Despărțiri dureroase pentru nativii din zodia Pești

Horoscopul chinezesc pentru duminică, 1 mai 2022 oferă sfaturi pentru toate zodiile

Horoscop chinezesc duminică, 1 mai 2022- Dragon

Pentru ziua de duminică, nativii din zodia Dragon ar trebui să-și pună în practică îndrăzneala ca să iasă dintr-o situație mai puțin plăcută.

Sfatul astrologilor este să spuneți cu voce tare ceea ce vă deranjează și să renunțați să-i mai menajați pe cei din jur. 

Horoscop chinezesc duminică, 1 mai 2022- Șarpe

Ziua de duminică, 1 mai 2022, va marca începutul unei perioade favorabile pentru nativii din zodia Șarpe. Apar noi oportunități, iar astrologii vă sfătuiesc să vă luați inima în dinți și să obțineți lucrurile după care tânjiți demult.

Horoscop chinezesc duminică, 1 mai 2022- Cal

E momentul potrivit pentru a renunța la tânjeala și confortul din ultima perioadă și să începeți să lucrați la ambițiile și planurile mărețe la care visați de ceva vreme. Ziua de duminică vă va oferi imboldul necesar pentru a vă apuca de treabă.

Citeste si: Horoscop lunar mai 2022. Zodiile care vor avea o lună excelentă! Cui nu îi va merge bine

Horoscop chinezesc duminică, 1 mai 2022- Capră

Ziua de duminică va aduce vești neplăcute nativilor din zodia Capră pe plan financiar. Apare o cheltuieală neprevăzută care vă va obliga să umblați la banii puși deoparte. 

Horoscop chinezesc duminică, 1 mai 2022- Maimuță

Nativii din zodia Maimuță trebuie sa uite duminică de modestie și reținere și să acționeze cu îndrăzneală dacă vor să profite de șansa care va apărea în acest sfârșit de săptămână. 

Horoscop chinezesc duminică, 1 mai 2022- Cocoș 

Tensiunile din viața de cuplu vor atinge cote maxime duminică, iar relațiile amoroase ale nativilor din zodia Cocoș stau pe un butoi de pulbere. Sfatul astrologilor este să renunțați la relațiile toxice sau la cele care nu mai pot fi salvate.

Horoscop chinezesc duminică, 1 mai 2022- Câine

În ziua de duminică astrologii vă sfătuiesc să acordați atenție persoanelor apropiate care vor avea nevoie de sprijinul și ajutorul dumneavoastră. Poate fi vorba despre o problemă de sănătate sau poate vor avea nevoie de o sumă de bani 

Horoscop chinezesc duminică, 1 mai 2022- Mistreț 

Ziua de duminică va aduce vești plăcute pentru cei din zodia Mistreț. Veți primi o invitație la o nuntă sau la un botez, sau poate veți participa la o petrecere organizată de un prieten apropiat. 

 

 


Ștefan și Catinca și-au luat fanii prin surprindere cu ultimele postări din mediul online. Ce se întâmplă cu relația foștilor concurenți din Casa iubirii?