Horoscop chinezesc joi, 12 mai 2022: Vor avea loc evenimente care vă vor afecta echilibrul emoțional. Mistreții, Maimuțele și Șerpii vor fi cei mai afectați

Author: Sara Andreescu
Actualizat: 11 feb 2023, 13:40

Horoscop chinezesc joi 12 mai 2022. Previziuni astrologice zodiac chinezesc

Sursa: peexl.com

Descoperă horoscopul chinezesc pentru joi, 12 mai 2022. Află ce îți rezervă astrele. O serie de evenimente care vă vor afecta echilibrul emoțional vor avea loc joi, iar anumite zodii vor fi mai afectate.

Horoscopul chinezesc  pentru joi, 12 mai 2022 oferă câteva previziuni astrologice pentru  zodiacul chinezesc.

Joi vor avea loc o serie de evenimente menite să distrugă echilibrul emoțional și starea de spirit, iar unele zodii vor fi mai afectate.

Nativii din zodia Mistreț, Maimuță și Șarpe vor primi vești proaste, iar dispoziția și puterea de concentrare vor fi grav afectate.

Află horoscopul chinezesc pentru zodiile Șobolan, Bivol, Tigru, Iepure, Dragon, Șarpe, Cal, Capră, Maimuță, Cocoș, Câine, Mistreț.

Citește și: Ghid complet valori glicemie. Valorile normale ale glicemiei

Horoscop chinezesc joi, 12 mai 2022- Șobolan

Nativii din zodia Șobolan se pot simți joi storși de energie și lipsiți de motivație, iar acesta este rezultatul suprasolicitării din ultima perioadă.

Faceți o pauză sau luați-vă câteva zile libere dacă aveți posibilitatea, așa vă veți reface mai repede. 

Citeste si: Horoscop chinezesc săptămânal 9-15 mai 2022: Eliberează-te de rănile trecutului și rescrie-ți destinul. Oportunități de dezvoltare personală și profesională vor avea Cocoșii, Tigrii și Mistreții

Horoscop chinezesc joi, 12 mai 2022- Bivol

Ziua de joi va oferi Bivolilor posibilitatea să rezolve un conflict mai vechi și să îngroape securea războiului.

Sfatul astrologilor este să încercați să lămuriți neînțelegerile care vă aduc atâta tristețe.  

Horoscop chinezesc joi, 12 mai 2022- Tigru

O discuție cu un posibil partener de afaceri se poate transforma joi într-un parteneriat fructuos pentru nativii din zodia Tigru. Sfatul astrologilor este să rămâneți fermi și să nu acceptați nicio condiție cu care nu sunteți de acord.

Horoscop chinezesc joi, 12 mai 2022- Iepure

„Nu tot ceea ce strălucește este aur!„ este sfatul astrologilor pentru nativii din zodia Iepure care riscă ca joi să fie păcăliți. Cineva dorește să profite de bunătatea voastră și încearcă să vă atragă într-o capcană.

Horoscopul chinezesc pentru joi oferă previziuni pentru toate zodiile

Horoscop chinezesc joi, 12 mai 2022- Dragon

Viața Dragonilor va fi dată peste cap joi de o persoană din trecut care le-a adus multă suferință acestor nativi.

Aceasta și-ar dori să reluați legătura, dar astrologii vă avertizează că are un interes ascuns. 

Citeste si: 16 mai 2022: Luna Plină în Scorpion și Eclipsa de Lună distrug echilibrul acestor nativi. Zodiile care vor resimți din plin energia Lunii Pline

Horoscop chinezesc joi, 12 mai 2022- Șarpe 

Un eveniment sau o veste pe care o veți primi joi poate să tulbure echilibrul emoțional al nativilor din zodia Șarpe.

Sfatul astrologilor este să nu vă lăsați copleșiți și să cereți ajutorul persoanelor apropiate pentru a ieși din impas.

Horoscop chinezesc joi, 12 mai 2022- Cal

Concentrați-vă atenția pe lucruri și evenimente pozitive și încercați să vă deconectați joi de la tot ce v-a adus o energie negativă zilele acestea. 

Horoscop chinezesc joi, 12 mai 2022- Capră 

Puteți fi un bun ascultător pentru un prieten care se află într-o situație complicată, iar asta va dovedi încă o dată că sunteți o persoană empatică și de nădejde.

Horoscop chinezesc joi, 12 mai 2022- Maimuță 

O plată neprevăzută se anunță joi pentru nativii din ziua Maimuță, iar asta le va strica dispoziția. Poate fi vorba despre o amendă sau despre niște penalități de întârziere. 

Citeste si: Horoscop zilnic vineri, 13 mai 2022. Sfatul zilei: nu îți pierde entuziasmul. Gemenii vor fi superstițioși, iar Taurii vor avea parte de o zi productivă

Horoscop chinezesc joi, 12 mai 2022- Cocoș

O situație neprevăzută vă poate face să simțiți vulnerabili și lipsiți de ajutor, potrivit previziunilor astrale din horoscopul chinezesc. Fiți stăpân pe situație, aveți toate atuurile ca să ieșiți învingător. 

Horoscop chinezesc joi, 12 mai 2022- Câine 

Ziua aceasta poate să vă ofere o surpriză fabuloasă dacă veți reuși să lăsați deoparte încăpățânarea și să acceptați sfaturile unei persoane apropiate.Încercați să fiți mai maleabili și să țineți cont și de părerile celor dragi.

Horoscop chinezesc joi, 12 mai 2022- Mistreț 

Ziua de joi va fi una încărcată de energie negativă pentru nativii din zodia Mistreț. Toate tensiunile și frustrările acumulate în relațiile cu cei din zodia Tigru vor ieși astăzi la suprafață. Se vor rosti cuvinte dure care vor lăsa urme adânci în sufletul dvs. 

 

 

 


Ștefan și Catinca și-au luat fanii prin surprindere cu ultimele postări din mediul online. Ce se întâmplă cu relația foștilor concurenți din Casa iubirii?