Horoscop chinezesc luni, 29 august 2022. Nativii din zodia Cocoș vor avea tendința de a-și domina partenerul

Author: Amalia Georgescu
Actualizat: 29 aug 2022, 09:04

Horoscop chinezesc luni, 29 august 2022

Sursa: pexels

Descoperă horoscopul chinezesc pentru luni, 29 august 2022. Află ce îți rezervă astrele! Nativii zodiei Câine pot avea de suferit din cauza unor probleme pe care nu le-au rezolvat la timp.

Horoscopul chinezesc pentru ziua de luni, 29 august 2022, oferă câteva descrieri generale. Tensiunea plutește în aer astăzi, astfel că pot să apară mici certuri din cele mai banale motive. Ar fi bine ca nativii zodiacului să renunțe la orgoliu, aceasta fiind singura cale pentru a sta departe de conflictele puternice.

Află horoscopul chinezesc pentru zodiile Șobolan, Bivol, Tigru, Iepure, Dragon, Șarpe, Cal, Capră, Maimuță, Cocoș, Câine, Mistreț.

Horoscop chinezesc luni, 29 august 2022- Șobolan

Pe Șobolani îi așteaptă o zi de luni foarte obositoare. Vor avea de rezolvat foarte multe sarcini la job și vor fi nevoiți să se ocupe și de anumite aspecte ce țin de viața personală.

Citește și: Ghid complet valori glicemie. Valorile normale ale glicemiei

Horoscop chinezesc luni, 29 august 2022- Bivol

Bivolii trebuie să renunțe la orgoliu și să fie dispuși să facă un compromis de dragul unei persoane apropiate. Este singura șansă ca relația să continue în viitor. 

Horoscop chinezesc luni, 29 august 2022- Tigru

Tigrii vor găsi soluții pentru majoritatea problemelor care vor apărea astăzi, iar faptul că se vor simți utili le va da o stare de bine. Acești nativi nu trebuie să își încarce programul prea mult, chiar dacă își doresc să îi ajute pe cei din jur. 

Horoscop chinezesc luni, 29 august 2022- Iepure

Iepurii vor avea un sentiment de nesiguranță astăzi, astfel că vor fi măcinați de îndoieli întreaga zi. Le vor trece o mulțime de gânduri prin minte și nu vor reuși deloc să își găsească liniștea. 

Citeste si: Horoscop dragoste septembrie 2022. Sfatul lunii: nu forța lucrurile. Momente tensionate în cuplu pentru aceste zodii

Horoscopul chinezesc pentru luni, 29 august 2022, oferă sfaturi pentru toate zodiile

Horoscop chinezesc luni, 29 august 2022- Dragon

Dragonii vor avea impresia că nu sunt apreciați la adevărata lor valoare și că cei din jur îi tratează, de cele mai multe ori, nepotrivit. Acești nativi vor simți nevoia să li se facă dreptate.

Horoscop chinezesc luni, 29 august 2022- Șarpe

Șerpii ar trebui să facă alegeri care să fie în avantajul lor, în primul rând. Deși sunt foarte atenți la nevoile celor din jur, acești nativi nu trebuie să facă lucruri care îi pot pune pe ei în dificultate. 

Horoscop chinezesc luni, 29 august 2022- Cal

Nativii din zodia Cal trebuie să fie mai atenți la acele detalii care țin de imaginea lor în public.

Din neatenție, acești nativi pot face lucruri care să îi pună într-o lumină proastă și pentru care să fie judecați aspru.

Horoscop chinezesc luni, 29 august 2022- Capră

Pentru persoanele născute în zodia Capră, ziua de luni va începe cu proiecte noi, cu tot felul de activități care să le stimuleze acestor nativi creativitatea. 

Horoscop chinezesc luni, 29 august 2022- Maimuță

Nativii din zodia Maimuță trebuie să uite de orgoliu astăzi dacă vor să aibă parte de o zi liniștită. Dacă se vor încăpățâna ca lucrurile să iasă doar așa cum își doresc ei, acești nativi pot avea parte de surprize neplăcute. 

Horoscop chinezesc luni, 29 august 2022- Cocoș 

Cocoșii vor încerca să își domine partenerul de viață astăzi, iar din această cauză pot să apară foarte multe conflicte în relația de cuplu. Acești nativi vor vrea să fie mai presus decât persoana iubită și pot ajunge într-un punct critic al relației. 

Horoscop chinezesc luni, 29 august 2022- Câine

Dacă nu au rezolvat anumite probleme la timp, nativii din zodia Câine vor fi nevoiți ca acum să suporte consecințele. Acestor nativi le va fi destul de greu să se organizeze astăzi și vor întâmpina o serie de dificultăți. 

Horoscop chinezesc luni, 29 august 2022- Mistreț 

Mistreții se pot confrunta cu tot felul de blocaje atunci când va veni vorba despre derularea unor proiecte personale. Nu trebuie să cedeze, ci din contră, acești nativi trebuie să își continue activitatea. 

Citeste si: Zodiac chinezesc SEPTEMBRIE 2022: Zodiile în viața cărora apare fericirea! Luna Cocoșului are puterea să transforme dorințele în realitate

 


Ștefan și Catinca și-au luat fanii prin surprindere cu ultimele postări din mediul online. Ce se întâmplă cu relația foștilor concurenți din Casa iubirii?