Horoscop chinezesc luni, 7 februarie 2022. O zodie își face o nouă relație! Iepurii încasează o sumă de bani

Autor: Andrei Ionescu
Actualizat: 04 nov 2022, 12:10

Horoscop chinezesc 7 februarie 2022: O zodie își face o relație

Sursa: pexels.com

Descoperă horoscopul chinezesc pentru luni, 7 februarie 2022. Află ce îți rezervă astrele! Nativii zodiei Iepure vor încasa o sumă de bani.

Horoscopul chinezesc pentru ziua de luni, 7 februarie 2022, oferă câteva descrieri generale. Este o zi bună pentru majoritatea nativilor din zodiacul chinezesc. Iepurii vor încasa o sumă importantă de bani, iar Tigrul își va face o relație nouă.

Află horoscopul chinezesc pentru zodiile Șobolan, Bivol, Tigru, Iepure, Dragon, Șarpe, Cal, Capră, Maimuță, Cocoș, Câine, Mistreț.

Horoscop chinezesc luni, 7 februarie 2022- Șobolan

Săptămâna începe bine pentru Șobolani, care sunt în formă și au energie. Ei vor da randament în tot ce întreprind, inclusiv la serviciu.

Citește și: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

Horoscop chinezesc luni, 7 februarie 2022- Bivol

Bivolii sunt destul de irascibili astăzi și nu stau bine nici cu sănătatea. Cel mai bine ar fi să încerce să se stăpânească fiindcă astrele nu le sunt favorabile astăzi.

Horoscop chinezesc luni, 7 februarie 2022- Tigru

Tigrul tocmai a încheiat o relație și cunoaște o persoană cu care se va cupla rapid! Nu va sta deloc singur decât o perioadă foarte scurtă de timp! Persoana care o cunoaște e exact pe placul Tigrului.

Horoscop chinezesc luni, 7 februarie 2022- Iepure

Săptămâna începe foarte bine pentru nativii din zodia Iepure, care vor încasa o sumă mare de bani chiar din prima zi a săptămânii. Suma provine dintr-o afacere sau o colaborare mai veche.

Horoscopul chinezesc pentru luni, 7 februarie 2022, oferă sfaturi pentru toate zodiile

Citeste si: Horoscop chinezesc sâmbătă, 5 februarie 2022. Momente de cumpănă pentru o zodie

Horoscop chinezesc luni, 7 februarie 2022- Dragon

Dragonul va pune pe toată lumea la treabă astăzi! Nu încercați să îl convingeți de contrariu fiindcă nu veți avea nicio șansă!

Horoscop chinezesc luni, 7 februarie 2022- Șarpe

Șarpele e binevoitor și foarte săritor astăzi atunci când e vorba de a-i ajuta pe ceilalți. Per total, va fi o zi bună pentru Șerpi pe toate planurile.

Horoscop chinezesc luni, 7 februarie 2022- Cal

Calul începe săptămâna destul de obosit, așa că nu va da mare randament astăzi. E o zi în care mai degrabă vor fi observatori decât productivi.

Horoscop chinezesc luni, 7 februarie 2022- Maimuță

Maimuța e plină de energie astăzi și toată lumea cu care va intra în contact va fi impresionată.

Ideile ei sunt puse în aplicare și stârnește admirație din partea multor persoane.

Horoscop chinezesc luni, 7 februarie 2022- Cocoș

Cocoșii plănuiesc mai multe schimbări, cea mai importantă dintre acestea fiind legată de job. Își caută o altă activitate fiindcă cea actuală nu îi mai mulțumește.

Horoscop chinezesc luni, 7 februarie 2022- Câine

Câinii se relaxează astăzi, concentrându-se pe persoana lor, și nu pe ceilalți și pe ce se întâmplă în jurul lor. Se vor simți foarte bine să facă asta.

Horoscop chinezesc luni, 7 februarie 2022- Mistreț

Se poate să vă confruntați cu niște probleme de sănătate! Nu vă simțiți prea bine azi, așa că e cazul să vă faceți o programare la medic.

Citeste si: Horoscop chinezesc duminică, 6 februarie 2022. Nativii din zodia Maimuță ar trebui să se relaxeze mai mult. Se deschid noi uși pentru Mistreți