Horoscop chinezesc luni, 9 mai 2022: Fiți blânzi cu voi, luni nu veți fi în cea mai bună formă! Tigrii și Mistreții trăiesc emoții puternice

Author: Sara Andreescu
Actualizat: 10 sep 2023, 09:11

Horoscop chinezesc luni, 9 mai 2022. Previziuni astrologice zodiac chinezesc

Sursa: wishbonix.com

Descoperă horoscopul chinezesc pentru luni, 9 mai 2022. Află ce îți rezervă astrele! Sfatul astrologilor pentru toate semnele din zodiacul chinezesc este să fiți blânzi cu voi, chiar dacă nu veți reuși tot ce v-ați propus. Zodiile Tigru și Mistreț vor avea parte de trăiri și emoții intense.

Horoscopul chinezesc pentru luni, 9 mai 2022 oferă câteva previziuni astrologice pentru toate semnele din  zodiacul chinezesc. Nativii din zodia Maimuță vor descoperi calea către inima persoanei dragi, iar ziua s-ar putea încheia cu o întâlnire romantică.

Citeste si: Horoscop chinezesc duminică, 8 mai 2022: Controlați-vă emoțiile într-un loc retras ca să nu le oferiți satisfacție rivalilor. Dragoni, Tigri și Șerpi, a venit vremea să vă afirmați

Află horoscopul chinezesc de luni, 9 mai 2022 pentru zodiile Șobolan, Bivol, Tigru, Iepure, Dragon, Șarpe, Cal, Capră, Maimuță, Cocoș, Câine, Mistreț. 

Horoscop chinezesc luni, 9 mai 2022- Șobolan 

Lăsați-vă conduși de emoții și scoateți la suprafață dorințele reprimate în ultima perioadă. Treceți peste neînțelegerile din viața amoroasă și acordați relației o a doua șansă. Nu veți regreta! 

Citește și: Ghid complet valori glicemie. Valorile normale ale glicemiei

Horoscop chinezesc luni, 9 mai 2022- Bivol 

Fiți blânzi și indulgenți cu voi, ziua de luni 9 mai 2022, nu va fi una grozavă pentru voi. Chiar dacă nu veți reuși să realizați ceea ce v-ați propus, nu vă demoralizați. Marți puteți să o luați de la capăt! 

Horoscop chinezesc luni, 9 mai 2022- Tigru 

Tânjiți după dragoste și atenție, dar nu aveți curaj să ieșiți din zona de confort și să cunoașteți oameni noi.

Ziua de luni va aduce o invitație la un eveniment sau poate o ieșire între prieteni. Profitați de ocazie, există mari șanse să cunoașteți pe cineva care vă va face să simțiți emoții puternice!

Horoscop chinezesc luni, 9 mai 2022- Iepure 

Chiar dacă luni nu veți primi promovarea pe care o așteptați de atâta vreme, nu vă lăsați descurajați. Postrivit previziunilor astrologice pentru zodiacul chinezesc, luna septembrie sau octombrie va aduce în carieră voastră schimbarea mult dorită.

Aveți răbdare și continuați să munciți ca și până acum, vă sfătuiesc astrologii! 

Horoscopul chinezesc pentru luni, 9 mai 2022 oferă previziuni astrologice pentru toate zodiile 

Horoscop chinezesc luni, 9 mai 2022- Dragon 

Chiar dacă nu vă place să faceți asta și sunteți cheltuitori, astrologii vă sfătuiesc ca luni, 9 mai 2022, să vă gândiți de două ori înainte să scoateți bani din portofel.

O cheltuială sau o taxă/ factură neașteptată se întrevede și este mai bine să fiți chibzuiți.  

Horoscop chinezesc luni, 9 mai 2022- Șarpe 

Ziua de luni va aduce pentru Șerpi o serie de evenimente neașteptate care vă vor scoate din rutină. Sfatul astrologilor este să fiți deschiși și receptivi, s-ar putea să beneficiați de pe urma lor. 

Citeste si: Horoscop chinezesc weekend 7-8 mai 2022: Nu vă lăsați păcăliți în acest weekend,  lucrurile nu sunt mereu ceea ce par. Apar cheltuieli neprevăzute pentru nativii din zodia Cocoș și Maimuță

Horoscop chinezesc luni, 9 mai 2022- Cal 

Din păcate, ziua de luni va aduce suferință și emoții negative pentru nativii din zodia Cal. Persoana pe care ați cunoscut-o de curând și în care vă puseseți mari speranțe vă va dezamăgi. 

Horoscop chinezesc luni, 9 mai 2022- Capră 

Ziua de luni va aduce nativilor din zodia Capră oportunități de a câștiga niște bani în plus. Abilitățile voastre profesionale și dedicarea de la locul de muncă a atras atenția cuiva care vă va solicita luni, 9 mai 2022, ajutorul. 

Horoscop chinezesc luni, 9 mai 2022- Maimuță 

Dacă nu veți ieși din zona de confort și nu vă veți asuma riscuri, nu veți reuși să faceți schimbarea după care tânjiți de atâta vreme. Scăpați de gândurile negative, iar ziua de luni se va dovedi a fi una benefică! 

Horoscop chinezesc luni, 9 mai 2022- Cocoș 

Chiar dacă ziua de luni ar putea aduce divergențe în ceea ce privește relațiile cu colegii de muncă, astrologii vă sfătuiesc să vă țineți departe de certuri și tensiuni.

Dacă veți reuși să rămâneți în relații bune cu aceștia veți avea șanse mai mari să avansați. Aveți răbdare, rezultatele pentru munca depusă nu vor întârzia să apară. 

Citeste si: Horoscop bani și carieră mai 2022. Sfatul lunii: Fii pozitiv! Zodiile care își umplu buzunarele în luna mai

Horoscop chinezesc luni, 9 mai 2022- Câine 

Dezamăgirile pe care le vor trăi luni 9 mai, o să îi facă pe nativii din zodia Câine să verse lacrimi amare. Sfatul astrologilor este să aveți mare grijă la persoanele în care aveți încredere, nu vă lăsați orbiți de sentimente. 

Horoscop chinezesc luni, 9 mai 2022- Mistreț 

Faceți un pas înapoi și concentrați-vă atenția asupra imaginii de ansamblu. Schimbați modul în care abordați lucrurile și s-ar putea să găsiți răspunsul de care aveți nevoie pentru a vă atinge obiectivele. Astrologii vă sfătuiesc să fiți flexibili și deschiși la minte, iar astfel vă veți putea bucura de emoții și trăiri intense.