Horoscop chinezesc, marți 17 mai 2022: Zodiile care vor vărsa lacrimi amare! Eclipsa de Lună va scoate la suprafață toate sentimentele reprimate

Author: Sara Andreescu
Actualizat: 17 mai 2022, 10:27

Horoscop chinezesc marți. Previziuni astrale zodiac chinezesc marți

Sursa: unsplash

Descoperă horoscopul chinezesc pentru marți, 17 mai 2022.  Află ce îți rezervă astrele. Eclipsa de Lună va scoate la suprafață toate sentimentele reprimate de-a lungul vremii, iar anumite zodii vor vărsa lacrimi amare.

Horoscopul chinezesc  pentru marți, 17 mai 2022 oferă câteva previziuni astrologice pentru  zodiacul chinezesc.

Eclipsa de Lună va scoate la suprafață toate sentimentele și emoțiile reprimate de-a lungul vremii, iar asta îi va face pe nativii din zodiile Maimuță, Capră și Iepure să verse lacrimi amare.

Sfatul astrologilor pentru ziua de marți este să lăsați procesul de vindecare a emoțiilor interioare să se desfășoare, iar astfel să obțineți eliberarea după care tânjiți de atâta vreme.

Află horoscopul chinezesc pentru zodiile Șobolan, Bivol, Tigru, Iepure, Dragon, Șarpe, Cal, Capră, Maimuță, Cocoș, Câine, Mistreț.

Citește și: Informatii despre pulsul normal in functie de varsta

Citeste si: 16 mai 2022: Luna Plină în Scorpion și Eclipsa de Lună distrug echilibrul acestor nativi. Zodiile care vor resimți din plin energia Lunii Pline

Horoscop chinezesc marți, 17 mai 2022 Șobolan 

Ziua de marți va aduce nativilor din zodia Șobolan iertarea unei persoane dragi la care tânjeau de atâta vreme. Chiar dacă sunteți oameni corecți și verticali, vă puteți lăsa uneori păcăliți de aparențe și puteți produce multă suferință persoanelor apropiate. Sfatul astrologilor este să încercați să fiți mai empatici și să acordați prezumția de nevinovăție celor din jur. 

Horoscop chinezesc marți, 17 mai 2022- Bivol 

Nativii din zodia Bivol vor simți marți sentimentul de acceptare și de apartenență la care visează de atâta vreme. În sfârșit vă veți găsi locul la muncă, sau în cercul de prieteni, acolo unde multă vreme ați simțit că părerea voastră nu contează. 

Horoscop chinezesc marți, 17 mai 2022- Tigru 

Procesul de vindecare interioară va începe marți pentru nativii din zodia Tigru care își vor acorda libertatea de a se descărca de emoțiile copleșitoare produse de Eclipsa de Lună și de vărsa lacrimi menite

să le calmeze zbuciumul interior. 

Horoscop chinezesc marți, 17 mai 2022- Iepure 

Nativii din zodia Iepure vor face un inventar marți în urmă cărora vor stabili care sunt lucrurile și persoanele toxice de care vor încerca să scape în următoarea perioadă din viața lor. Chiar dacă procesul va fi unul anevoios și de lungă durată, conștientizarea lui este primul pas către eliberarea mult dorită. 

Horoscopul chinezesc marți, 17 mai 2022 oferă previziuni pentru toate zodiile 

Horoscop chinezesc marți, 17 mai 2022 Dragon 

Nativii din zodia Dragon vor avea o zi tensionată marți, chiar dacă au conștientizat care sunt lucrurile și persoanele care îi opresc din dezvoltare, nu sunt încă pregătiți să renunțe la ele. Sfatul astrologilor este să priviți către „lumină„ și să nu vă sfiiți să dați frâu liber imaginației.

Horoscop chinezesc marți, 17 mai 2022- Șarpe 

Traumele din copilărie încă îi bântuie pe nativii din zodia Șarpe, iar energia cauzată de eclipsa de Lună nu face decât să le amplifice trăirile interioare acestor nativi. Sfatul astrologilor este să găsiți puterea de a ierta și de a începe un nou capitol în viața voastră. Eclipsa de Lună ce tocmai a avut loc oferă contextul ideal pentru a începe o viață nouă. 

Horoscop chinezesc marți, 17 mai 2022- Cal 

Fă-ți timp și reflectă asupra șirului de greșeli pe care le-ai comis în ultima vreme. Energia puternică a zilei de marți va trezi regrete amarnice în sufletele nativilor din zodia Cal. Sfatul astrologilor este să lăsați deoparte ambițiile personale și să îndreptați raul pe care l-ați produs celor din jur. 

Horoscop chinezesc marți, 17 mai 2022- Capră 

Citeste si: Cerul Chinei, roșu ca sângele: „Va fi un cutremur în șapte zile!” Motivul pentru care s-a înroșit cerul în apropiere de Shanghai

Ziua de marți 17 mai se poate transforma într-un adevărat dezastru pentru nativii din zodia Capră, dacă nu se protejează de suferință. Sfatul astrologilor este să fiți cu mare băgare de seamă în această zi la cei din jur, cineva dorește să vă atragă într-o capcană în urma căreia veți vărsa lacrimi amare. 

Horoscop chinezesc  marți, 17 mai 2022- Maimuță 

Energia intensă a zilei de marți 17 mai îi va face pe nativii din zodia Cal să simtă o dorință uriașă de a scoate la iveală anumite secrete care ii macină. Luați-vă inima în dinți și împărtășiți cu cei din jur ceea ce vă apasă, habar nu aveți de unde poate apărea soluția salvatoare. 

Horoscop chinezesc marți, 17 mai 2022- Cocoș 

Este posibil ca astăzi să simțiți că eforturile nu vă sunt recunoscute și apreciate de către cei din jur, iar asta vă va aduce o stare de nervozitate. Sfatul astrologilor este să vă păstrați calmul și să nu lăsați stresul sau anxietatea să vă afecteze. Nu uitați că energia copleșitoare se datorează fenomenului eclipsei de Lună. 

Horoscop chinezesc marți, 17 mai 2022 Câine 

Neînțelegerile cu persoana iubită sau cu un membru al familiei vor atinge cote maxime marți pentru nativii din zodia Câine. Sfatul astrologilor este să vă înarmați cu răbdare și să nu puneți totul la suflet. Nu uitați cât valorați și câtă bucurie și lumină puteți aduce în viața persoanelor dragi. 

Horoscop chinezesc marți, 17 mai 2022- Mistreț 

Marți, nativii din zodia Mistreț se vor afla sub semnul energiei vindecătoare a relațiilor dificile. Este momentul să vă luați rămas-bun de la tot ceea ce a dus de-a lungul timpului suferință în viața voastră și să începeți încrezători un capitol nou. Lumina Lunii vă va ghida către un nou început, trebuie doar să aveți încredere, lucruri minunate urmează să vi se întâmple.