Horoscop chinezesc martie 2020. Urmeaza schimbari majore pentru mai multe zodii

Author: L.S.
Actualizat: 29 nov 2020, 23:45

Horoscopul chinezesc este, dupa cum s-a demonstrat, unul dintre cele mai exacte. Caracterul oamenilor este descris cu mare acuratete, in functie de zodiile de apartenenta.

Horoscop chinezesc martie 2020. SOBOLAN

Exagerarile va pot conduce la pasi gresit, in multe dintre domeniile de actiune de pe parcursul acestei luni. Realismul este un lucru absolut necesar; pastrandu-va cu picioarele pe pamant, veti reusi sa evitati unele pierderi insemnate, care pot marca, in mod negative evolutiile voastre viitoare. Pentru a pastra perspective favorabile asupra viitorului vostru, este absolut necesar sa analizati cu foarte multa atentie ceea ce se petrece in jurul vostru sis a luati masuri in foarte buna cunostinta de cauza, facat aprecieri reale si nu fanteziste.


In plan sentimental, trebuie sa aveti grija, chiar daca cei din jur va permita sa va manifestati cu ale voastre contradictii, exigente, manii si alte defecte, acestea nu vor fi uitate usor, daca veti depasi masura;

Horoscop chinezesc martie 2020. BIVOL

Luna aceasta va fi dominata de o anume agresivitate indreptata impotriva voastra, care va trezi, in cele din urma, propria voastra agresivitate nativa, pe care incercati, si nu cu eforturi mici, a v-o infrana.

Mai ales in relatiile cu juniorii, rabdarea va va fi pusa la grea incercare. Se pare ca acestia si-au propus sa va testeze limitele in acest sens, astfel incat incercarile voastre diplomatice de a calma situatia, par sa nu aiba prea mari sanse de reusita. Cel mai prost scenariu ar fi ca rezervele voastre de rabdare sa se epuizeze foarte repede; pentru ca daca veti reusi sa va mentineti calmul suficient de mult timp, atunci veti vedea ca lucrurile se vor aranja intr-o forma absolut extraordinara si, astfel, veti capata o doza foarte mare de respect din partea copiilor.
Binenteles, depinde foarte mult de circumstantele in care veti fi pusi, ca si de alti factori externi care vor actiona asupra voastra, in perioada acestei luni.

Citeste si: Zodiac chinezesc LUNAR FEBRUARIE 2020. Noi energii interpretate de inteleptii din Orient pentru zodia ta!

Citeste si: Horoscop. Cea mai norocoasă zodie în 2020

Citește și: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii

Horoscop chinezesc martie 2020. TIGRU

Nu aveti dispozitia necesara pentru a accepta, de buna voie, ceea ce viata v-a harazit sa traiti in aceasta perioada; incercati sa va razvratiti, insa aveti mare grija. De cele mai multe ori poate fi vorba despre un consum inutil de energie. Si, daca veti incerca sa va pastrati legaturile cu lucruri care nu mai sunt viabile sau care nu mai exista, atunci va fi la fel de rau.

Mentinerea contactului cu realitatea este foarte importanta, un aspect care poate sustine succesul sau poate determina esecul demersurilor voastre din aceasta luna. Contextul astral va sprijina in actiuni realiste, cu sanse reale de materializare, insa nu veti avea sanse de succes in demersuri fanteziste, cu sanse reduse de a se transpune in realitate. In unele cazuri, ar putea sa mearga transformarea viselor in realitate, insa pentru voi, acum, in perioada la care ne referim, acest lucru este imposibil.

Horoscop chinezesc martie 2020. IEPURE

Chiar daca luna nu va fi una usoara, ci veti avea de depasit unele obstacole destul de dificile, nu vreti sa va lasati doborati. Ba chiar incercati sa va multiplicati iesirile, distractiile, astfel incat sa puteti sa mai uitati de greutati; nu va retrageti deoparte, in autocompatimire! Este cel mai nociv lucru pe care vi-l puteti face voua insiva. Ganditi-va ca, prin toate aceste iesiri, este posibil sa gasiti si solutii viabile problemelor cu care va confruntati, este posibil sa cunoasteti persoane care v-ar putea fi de ajutor. Intalnirile intr-un cadru informal pot sa se transforme, atata timp cat ambele parti sunt interesate, in legaturi durabile si, de ce nu, foarte productive. Climatul astral avertizeaza ca vechile prietenii trebuie revitalizate, reanalizate, reconcepute chiar, daca evolutiile din viata voastra o impun.

Horoscop chinezesc martie 2020. DRAGON

Cei care lucrati in echipa, trebuie sa va asteptati la deficiente in colaborarea cu cei alaturi de care va desfaurati activitatea. Este bine sa nu va epuizati incercand sa puneti la punct o coagulare a activitatii, pentru ca este putin probabil sa aveti succes. Daca vedeti ca acest demers al vostru este sortit, din start, esecului, este bine sa nu va mai chinuiti degeaba. Semnele bune se arata inca de la inceput si numai in acest caz este recomandabil sa continuati cu refacerea coeziunii grupului. Munca in echipa este un effort colectiv, iar voi trebuie sa fiti constienti ca nu puteti sa-I trageti pe toti dupa voi, oricat de mult ati vrea acest lucru. Nu veti putea realiza nimic daca veti vasli impotriva curentului. In conditiile in care acest lucru se permanentizeaza si va afecteaza calitatea muncii, poate ca ar fi momentul potrivit sa va ganditi la o schimbare in acest sens.

citeste mai mult pe horoscopzi.ro

Citeste si: Horoscop luna martie 2020: Ele sunt zodiile care se imbogatesc!

Citeste si: Zodia PESTI. Totul despre cei mai sufletisti nativi ai zodiacului