Horoscop chinezesc sâmbătă, 28 mai 2022: Dezamăgirile și suferința vor deveni o amintire urâtă! Energia zilei de sâmbătă are puterea să vindece răni vechi

Author: Sara Andreescu
Actualizat: 26 mai 2022, 18:44

Horoscop chinezesc sâmbătă. Previziuni astrologice zodiac chinezesc sâmbătă

Sursa: PixaBay

Descoperă horoscopul chinezesc pentru sâmbătă.  Află ce îți rezervă astrele. Previziunile astrologice pentru sâmbătă aduc vești minunate pentru toate zodiile din zodiacul chinezesc. Dezamăgirile și suferința vor deveni o amintire urâtă!

Horoscopul chinezesc pentru sâmbătă oferă previziuni astrale și sfatul astrologilor pentru toate zodiile din zodiacul chinezesc.

Potrivit previziunilor astrale, energia zilei de sâmbătă are puterea să vindece răni și situații conflictuale mai vechi.

Deciziile pe care nativii din zodiacul chinezesc vor avea puterea să le ia în ziua de sâmbătă vor aduce un sentiment de eliberare, iar dezamăgirile și suferința vor deveni de acum o amintire urâtă.

Află horoscopul chinezesc pentru zodiile Șobolan, Bivol, Tigru, Iepure, Dragon, Șarpe, Cal, Capră, Maimuță, Cocoș, Câine, Mistreț.

Citeste si: Horoscop chinezesc săptămâna 23-29 mai 2022: Renunță la toate așteptările nerealiste, te poți bucura de viață acum! Dragoni și Tigri, încetați să vă mai autosabotați

Citește și: Durere in partea dreapta a corpului – cauze si remedii

Horoscop chinezesc sâmbătă, 28 mai 2022-  Șobolan 

Nativii din zodia Șobolan vor accepta sâmbătă, în sfârșit, că anumite evenimente care au avut loc în trecut nu mai pot fi schimbate, iar sentimentele de remușcare nu fac decât să le macine sufletul. Veți face pace cu trecutul și veți reuși să acceptați și deciziile și acțiunile de care nu sunteți tocmai mândri.

Horoscop chinezesc sâmbătă, 28 mai 2022  - Bivol 

Ziua de sâmbătă le va oferi nativilor din zodia Bivol posibilitatea de a-și cere iertare față de o persoană pe care au rănit-o în trecut și față de care nu au avut până acum puterea să își recunoască greșeala.

Horoscop chinezesc sâmbătă, 28 mai 2022- Tigru 

Nativii din zodia Tigru vor reuși să se detașeze sâmbătă de suferința cauzată de probleme vechi de familie și să își ia destinul în propriile mâini.

Sunteți proprii stăpâni ai vieții voastre și nu trebuie să lăsați pe nimeni să vă spună cum să trăiți. 

Horoscop chinezesc sâmbătă, 28 mai 2022- Iepure 

Nativii Iepure vor reuși sâmbătă să nu își mai pună singuri bețe în roate și să să dea dovadă de blândețe față de propria persoană. Vor reuși să își accepte defectele și limitele și să se concentreze pe calitățile pe care le au și pe lucrurile pe care sunt capabili să le realizeze.

Horoscopul chinezesc sâmbătă, 28 mai 2022  oferă previziuni pentru toate zodiile din zodiacul chinezesc 

Horoscop chinezesc sâmbătă, 28 mai 2022  Dragon 

Nativii din zodia Dragon vor înțelege sâmbătă că, indiferent de cât de mult s-au străduit și au încercat, anumite sentimente nu pot fi reprimate. Sfatul astrologilor este să acceptați aceste sentimente și să învățați să trăiți cu ele. 

Citeste si: Horoscop chinezesc vineri, 27 mai 2022: Luptă până la capăt ca să obții ce îți dorești! Ziua de vineri vine cu vești fabuloase

Horoscop chinezesc sâmbătă, 28 mai 2022- Șarpe 

Nativii din zodia Șarpe vor simți sâmbătă că în sfârșit își găsesc echilibrul emoțional, iar asta se datorează faptului că v-ați concentrat mai mult pe propria persoană și pe propriile sentimente și ați încercat să vă detașați de răutățile celor din jur. Sfatul astrologilor este să încercați să împărtășiți secretul pozitivității și optimismului vostru și cu cei dragi.

Horoscop chinezesc sâmbătă, 28 mai 2022- Cal 

Dezamăgirile și suferința cu care nativii din zodia Cal s-au confruntat în ultima perioadă vor intra de sâmbătă pe o pantă descendentă, iar noile evenimente care vor avea loc în viața acestor nativi îi vor face să uite de durere.

Horoscop chinezesc sâmbătă, 28 mai 2022  - Capră 

Aveți planuri de viitor asupra cărora vreți să vă dedicați toată priceperea și energia și de aceea veți trece peste nemulțumirile legate de atitudinea partenerului de viață și a colegilor de muncă.

Horoscop chinezesc sâmbătă, 28 mai 2022  -Maimuță 

Nativii singuri din zodia Maimuță se vor simți sâmbătă pregătiți pentru a începe o nouă relație, iar sfatul astrologilor este să nu lăsați fantomele trecutului să vă umbrească fericirea. Fiecare relație este unică și nu trebuie să faceți nicio comparație. Trăiți clipa și bucurați-vă în fiecare zi!

Citeste si: 16 mai 2022: Luna Plină în Scorpion și Eclipsa de Lună distrug echilibrul acestor nativi. Zodiile care vor resimți din plin energia Lunii Pline

Horoscop chinezesc sâmbătă, 28 mai 2022  - Cocoș 

Sâmbătă vă propuneți să nu vă lăsați influențat de nimeni și de nimic și să vă concentrați pe ceea ce aveți de făcut. Iar această decizie se va dovedi a fi una de bun augur, prin forțe proprii veți reuși să vă îndepliniți o dorință mai veche.

Horoscop chinezesc sâmbătă, 28 mai 2022-  Câine 

Dezamăgirile și suferința din viața personală vor deveni o amintire urâtă pentru nativii acestei zodii, care, odată cu echinocțiul de vară din luna iunie, vor găsi puterea necesară să lase în urmă fantomele trecutului. 

Horoscop chinezesc sâmbătă, 28 mai 2022- Mistreț 

Nativii din zodia Mistreț vor încerca sâmbătă să treacă peste peste neînțelegerile din viața de cuplu și să îi mai acorde o șansă partenerului. Sfatul astrologilor este să puneți în balanță momentele de fericire și cele de tristețe, doar așa vă veți da seama dacă merită să mai dați o șansă acestei relații, sau dacă ar trebui să o luați singur pe un alt drum. 

 

 

 


Ștefan și Catinca și-au luat fanii prin surprindere cu ultimele postări din mediul online. Ce se întâmplă cu relația foștilor concurenți din Casa iubirii?