Horoscop chinezesc săptămâna 14-20 martie 2022. Nativii zodiacului care vor trece prin emoții puternice în această săptămână

Author: Amalia Georgescu
Actualizat: 14 dec 2022, 06:35

Horoscopul chinezesc pentru săptămâna 14-20 martie 2022

Sursa: canva.com

Descoperă horoscopul chinezesc pentru săptămâna 14-20 martie 2022. Află ce îți rezervă astrele! Nativii zodiei Șobolan vor fi puși la încercare în cursul acestei săptămâni.

Horoscopul chinezesc pentru săptămâna 14-20 martie 2022 oferă câteva descrieri generale. Pe nativii zodiacului îi așteaptă o săptămână intensă din toate punctele de vedere. Se anunță schimbări radicale, astfel că este momentul pentru a face lucrurile într-un mod cât mai responsabil. 

Află horoscopul chinezesc pentru zodiile Șobolan, Bivol, Tigru, Iepure, Dragon, Șarpe, Cal, Capră, Maimuță, Cocoș, Câine, Mistreț.

Horoscop chinezesc săptămâna 14-20 martie 2022- Șobolan

Este o săptămâna care te va pune serios la încercare. Poți ajunge de mai multe ori la răscruce de drumuri, atât în plan personal, cât și profesional. Astfel, va fi nevoie să te gândești serios la ce este cel mai bine pentru tine, dar și pentru cei din jur, astfel încât să iei cele mai bune decizii. Nu va fi deloc ușor și va trebui să dai dovadă de multă înțelepciune. 

Citește și: Durere in partea dreapta a corpului – cauze si remedii

Horoscop chinezesc săptămâna 14-20 martie 2022- Bivol

Tot ceea ce vei face în această săptămână ar trebui să se bazeze pe respect și încredere. Fără aceste două lucruri, nimic nu va rezista, așa că ar trebui să acorzi foarte multă atenție acestor aspecte. Nu încheia parteneriate importante dacă nu ai siguranța că cei cu care vrei să colaborezi sunt sinceri față de tine. 

Horoscop chinezesc săptămâna 14-20 martie 2022- Tigru

În această săptămână va fi nevoie să cauți răspunsurile de care ai nevoie adânc în sufletul tău. Acolo se află soluțiile pentru problemele cu care te confrunți în prezent, însă trebuie să îți dai voie să accepți acest lucru. Începe o săptămână tensionată pentru tine, atât la job, cât și în familie. 

Horoscop chinezesc săptămâna 14-20 martie 2022- Iepure

Vei trăi emoții puternice în săptămâna 14-20 martie 2022 și ți se va întâmpla de foarte multe ori ca acest lucru să te epuizeze. Mare atenție la interacțiunile cu cei din jur. Riști să spui sau să faci lucruri care să nu fie în avantajul tău, mai ales pe termen lung.

Citeste si: Horoscop lunar aprilie 2022. Zodiile care vor avea o lună de vis, cu foarte multe realizări

Horoscopul chinezesc pentru săptămâna 14-20 martie 2022 oferă sfaturi pentru toate zodiile

Horoscop chinezesc săptămâna 14-20 martie 2022- Dragon

Dacă ai crezut până acum că poți face lucrurile superficial și să ai de câștigat în egală măsură, astăzi îți vei da seama că nu ai făcut altceva decât să te sabotezi. Lucrurile nu vor merge tocmai bine pentru tine în această săptămână și va fi nevoie să faci eforturi mari pentru a restabili echilibrul.

Horoscop chinezesc săptămâna 14-20 martie 2022- Șarpe

Unele persoane în care ți-ai cam pierdut încrederea s-ar putea să te caute în această săptămână. Te vor încerca emoții puternice în preajma lor, însă ar fi bine să le lași de-o parte și să nu le permiți să îți întunece judecata. Fă doar ceea ce este cel mai corect și nu face niciun compromis.

Horoscop chinezesc săptămâna 14-20 martie 2022- Cal

Cineva va încerca să te pună în dificultate de mai multe ori în această săptămână, fapt care te va deranja din cale afară. Nu reacționa dur, ci fă totul perfect. Este modalitatea prin care îi poți demonstra acestei persoane că nu are cum să îți facă rău, indiferent cât ar încerca.

Horoscop chinezesc săptămâna 14-20 martie 2022- Capră

Este o săptămână bună pentru tine din punct de vedere financiar. Poți finaliza anumite proiecte care să îți aducă sume generoase de bani în cont. Mare atenție la felul în care vei gestiona acești bani, având în vedere că este o săptămână în care tentațiile vor fi la fiecare pas.

Horoscop chinezesc săptămâna 14-20 martie 2022- Maimuță

Vei avea multe emoții în această săptămână, însă ele vor fi constructive și te vor influența într-un mod pozitiv, așa că nu ai de ce să îți faci prea multe griji. Cu toate acestea, va fi nevoie să ai ceva mai multă grijă la capitolul imagine. Unele lucruri s-ar putea să nu ți se potrivească, fapt care îi va determina pe cei din jur să te judece greșit.

Horoscop chinezesc săptămâna 14-20 martie 2022- Cocoș 

Ai nevoie de mai multă stabilitate, de confirmări din partea persoanei iubite, iar în această săptămână vei începe să le ceri. Este foarte important să îți dai seama care sunt planurile de viitor ale partenerului pentru a vedea dacă relația voastră va rezista în timp.

Horoscop chinezesc săptămâna 14-20 martie 2022- Câine

În această săptămână vei reuși să atragi ceea ce gândești, așa că trebuie să ai mare grijă la acest aspect. Pot să mai apară unele tensiuni în plan personal pe finalul săptămânii, însă dacă îți vei păstra calmul nimic rău nu se poate întâmpla.

Horoscop chinezesc săptămâna 14-20 martie 2022- Mistreț 

Pui prea mare preț pe părerile apropiaților, iar în această săptămână îți vei da seama că nu poți lua decizii fără ei. Este un lucru destul de grav și a venit momentul să schimbi asta. Cu cât vei acționa mai repede, cu atât va fi mai bine. 

Citeste si: Zodia Leu va avea parte doar de noroc la finalul lunii martie! Iată ce îi așteaptă pe nativii acestei zodii