Horoscop chinezesc săptămâna 31 ianuarie - 6 februarie 2022. Începe Anul Nou Chinezesc. Zodiile care vor avea parte de schimbări majore

Author: Amalia Georgescu

Horoscopul chinezesc pentru săptămâna 31 ianuarie 6 februarie 2022 

Sursa: canva.com

Descoperă horoscopul chinezesc pentru săptămâna 31 ianuarie - 6 februarie 2022.. Află ce îți rezervă astrele! Nativii zodiei Tigru vor fi suspicioși la începutul Anului Nou Chinezesc 2022.

Horoscopul chinezesc pentru săptămâna 31 ianuarie- 6 februarie 2022 oferă câteva descrieri generale. La începutul Anului Nou Chinezesc 2022, zodiile vor avea parte de schimbări importante, astfel că este o săptămână în care se pot întâmpla o mulțime de lucruri noi. 

Află horoscopul chinezesc pentru zodiile Șobolan, Bivol, Tigru, Iepure, Dragon, Șarpe, Cal, Capră, Maimuță, Cocoș, Câine, Mistreț.

Horoscop chinezesc săptămâna 31 ianuarie- 6 februarie 2022- Șobolan

Nativii din zodia Șobolan vor simți nevoia să fie ceva mai implicați atât în familie, cât și în activitățile profesionale. Acești nativi vor dori să preia controlul, să dețină poziții de conducere și vor face totul pentru a se asigura că acest lucru se va întâmpla. Este o săptămână în care Șobolanii ar trebui să țină cont mai mult de sfaturile venite din partea persoanelor mai în vârstă din familie.

Citește și: Ghid complet valori glicemie. Valorile normale ale glicemiei

Horoscop chinezesc săptămâna 31 ianuarie- 6 februarie 2022- Bivol

Este o săptămână perfectă din punct de vedere emoțional pentru acești nativi ai zodiacului. Vor reuși să exprime exact ceea ce simt, să își deschidă sufletul, astfel că și cei care au deja relații, dar și cei singuri, vor avea parte de surprize plăcute în plan amoros.

Prima săptămână din Anul Nou Chinezesc 2022 le va aduce nativilor din zodia Bivol foarte multe satisfacții, aceștia având parte de succes pe toate planurile.

Horoscop chinezesc săptămâna 31 ianuarie- 6 februarie 2022- Tigru

Unele lucruri le vor trezi suspiciuni nativilor din zodia Tigru. Nu de puține ori vor avea impresia că „e prea frumos ca să fie adevărat”, având tendința de a căuta acele detalii ascunse.

Este o săptămână bună pentru acești nativi ai zodiacului. Tigrii vor fi foarte concentrați, plini de energie și vor reuși să se organizeze foarte bine la începutul Anului Noul Chinezesc 2022.

Horoscop chinezesc săptămâna 31 ianuarie- 6 februarie 2022- Iepure

În săptămâna 31 ianuarie- 6 februarie 2022, nativii din zodia Iepure pot rezolva unele probleme fără să își pună prea mult mintea la contribuție, doar comunicând eficient.

Ar trebui să profite de contextul astral pentru a comunica cu cei din jurul lor și a pune totul în ordine. În zilele ce urmează, acești nativi pot primi un ajutor nesperat și care va face posibilă continuarea unui anumit proiect.

Horoscopul chinezesc pentru săptămâna 31 ianuarie- 6 februarie  2022 oferă sfaturi pentru toate zodiile

Citeste si: Ce nu e bine să faci pe 1 februarie 2022. Anul Nou Chinezesc 2022, cele mai vechi tradiții și superstiții

Horoscop chinezesc săptămâna 31 ianuarie- 6 februarie 2022- Dragon

Dacă vor avea încredere în intuiția lor și dacă nu vor renunța din prima, atunci Dragonii pot obține acele rezultate la care visează, în special spre finalul săptămânii. Urmează o perioadă în care vor munci mai mult decât de obicei, însă cu siguranță nu le va părea rău, având în vedere că vor ajunge exact acolo unde și-au propus.

Horoscop chinezesc săptămâna 31 ianuarie- 6 februarie 2022- Șarpe

Este o săptămână bună pentru ca Șerpii să treacă în revistă tot ceea ce s-a întâmplat până acum în viața lor, să își analizeze trecutul și să vadă ce au de făcut pe viitor. Dacă au de luat decizii importante, acești nativi ai zodiacului sunt sfătuiți să nu piardă timpul și să facă totul cu cap. 

Horoscop chinezesc săptămâna 31 ianuarie- 6 februarie 2022- Cal

Dacă vor știi să pună întrebările potrivite, cu siguranță Caii vor primi răspunsurile de care au nevoie în săptămâna 31 ianuarie- 6 februarie 2022. Este o săptămână în care se vor clarifica foarte multe aspecte. Caii sunt sfătuiți să aibă ceva mai multă grijă la alimentație, mai ales în zilele în care stresul atinge cote maxime.

Horoscop chinezesc săptămâna 31 ianuarie- 6 februarie 2022- Capră

De preferat ar fi ca nativii din zodia Capră să nu facă lucruri de capul lor, ci să se consulte cu experții în anumite domenii. În caz contrar, dacă se vor încăpățâna să facă totul după regulile lor, rezultatele pot fi departe de cele la care se așteptau.

Horoscop chinezesc săptămâna 31 ianuarie- 6 februarie 2022- Maimuță

Maimuțele vor avea parte de o săptămână plină, o săptămână în care vor avea foarte mult de muncă. În plus, lucrurile se pot complica pentru acești nativi ai zodiacului și în plan personal, astfel că va crește și nivelul de stres. Este recomandat ca, din când în când, Maimuțele să mai facă pauze pentru a-și pune ordine în gânduri.

Horoscop chinezesc săptămâna 31 ianuarie- 6 februarie 2022- Cocoș 

Este foarte important ca nativii din zodia Cocoș să fie cât se poate de sinceri cu ei, să nu se ascundă după deget. Să nege că au o problemă nu este cea mai bună soluție, ci din contră, acest lucru nu va face altceva decât să ducă la apariția complicațiilor. Este un moment potrivit pentru ca nativii din zodia Cocoș să fie ceva mai asumați.

Horoscop chinezesc săptămâna 31 ianuarie- 6 februarie 2022- Câine

Nativii din zodia Câine vor fi capabili să își găsească fericirea în lucrurile mici, astfel că întreaga săptămână vor avea parte de o stare de spirit foarte bună. 

Horoscop chinezesc săptămâna 31 ianuarie- 6 februarie 2022- Mistreț 

Mistreții ar trebui să aibă încredere în instinctul lor în această săptămână. Dacă sufletul le va spune să facă un anumit lucru, atunci ar fi bine să nu ezite. În această săptămână pot să înceapă proiecte noi, să pornească pe un drum nou, iar dacă vor să aibă parte de reușite, atunci trebuie să facă primii pași cu sufletul deschis. 

Citeste si: Anul Nou Chinezesc 2022 vine cu schimbări uriașe. Ce aduce nou anul Tigrului de Apă