Horoscop chinezesc săptămânal 13-19 iunie 2022: Super Luna Roz creează tensiuni și intensifică emoții!

Author: Sara Andreescu
Actualizat: 13 mar 2023, 00:05

Horoscop chinezesc săptămânal. Super Luna Roz intensifică emoțiile

Sursa: Photo Collage

Descoperă horoscopul chinezesc săptămânal 13-19 iunie 2022 și află cum va afecta luna plină sau Super Luna Roz fiecare zodie din zodiacul chinezesc.

Horoscopul chinezesc săptămânal 13-19 iunie 2022 oferă previziuni astrale și sfatul astrologilor pentru toate zodiile din zodiacul chinezesc.

Horoscopul chinezesc săptămânal 13-19 iunie 2022 va fi guvernat de energia transmisă de fenomenul denumit Super Luna Roz sau Luna Căpșună, fenomen ce avea loc pe data de 14 iunie începând cu ora 19:52, atunci când pe cer va putea fi observată o super lună plină de culoare roz sângeriu.

Super Luna Roz va crea crea tensiuni și va intensifica emoții pe care le vor resimți toate zodiile din zodiacul chinezesc într-o anumită măsură. Unele zodii își vor scoate la iveală latura sălbatică, spiritul liber va ieși la suprafață, iar asta va crea tensiuni în viața personală.

Energia Super Lunii Roz va determina anumite zodii să lupte aprig pentru a-și îndeplini visurile și pentru a-și transforma pasiunile în realitate.

Află horoscopul chinezesc săptămânal 13-19 iunie 2022 pentru zodiile Șobolan, Bivol, Tigru, Iepure, Dragon, Șarpe, Cal, Capră, Maimuță, Cocoș, Câine, Mistreț. 

Citește și: Ghid complet valori glicemie. Valorile normale ale glicemiei

Citeste si: Horoscop chinezesc luni, 13 iunie 2022: Zodiile care își vor transforma ambițiile în realitate! La început de săptămână, ele sunt zodiile gata să strălucească

Horoscop chinezesc săptămânal 13-19 iunie 2022- Șobolan 

Horoscopul chinezesc săptămânal 13-19 iunie 2022 oferă previziuni astrale pentru nativii din zodia Șobolan pe care fenomenul Super Luna Roz îi va determina să lupte aprig pentru a-și îndeplini visurile. Nimeni și nimic nu va sta în calea acestor nativi în săptămâna 13-19 iunie 2022! 

Horoscop chinezesc săptămânal 13-19 iunie 2022- Bivol 

Super Luna Roz va scoate la iveală latura sălbatică a nativilor din zodia Bivol. Horoscopul chinezesc săptămânal 13-19 iunie 2022 oferă previziuni astrale și pentru acești nativi din zodiacul chinezesc care vor avea parte de o perioadă tensionată datorită acestui fenomen. 

Horoscop chinezesc săptămânal 13-19 iunie 2022  - Tigru 

Horoscop chinezesc săptămânal 13-19 iunie 2022 Tigru. Energia super lunii pline care va avea pe data de 14 iunie începând cu ora 19:52 va scoate la suprafață spiritul liber al nativilor din zodia Tigru care în această săptămână vor fi de necontrolat.

Nu vor accepta sfaturile și sugestiile nimănui, iar asta va crea tensiuni și stări conflictuale. 

Horoscop chinezesc săptămânal 13-19 iunie 2022- Iepure 

Horoscopul chinezesc săptămânal oferă previziuni astrologice pentru nativii Iepure din zodiacul chinezesc care vor fi și ei afectați de fenomenul Super Luna Roz. Iepurii vor scoate la suprafață săptămâna aceasta sentimente reprimate și frustrări acumulate în ani de zile, iar emoțiile intense pe care le vor simți îi vor copleși pe acești nativi. 

Horoscopul chinezesc săptămânal 13-19 iunie 2022 oferă previziuni pentru toate zodiile din zodiacul chinezesc

Citeste si: Horoscop chinezesc IUNIE 2022: Energia Solstițiului de Vară vindecă rănile trecutului. Zodiile care se vor ridica din propria cenușă, mai puternice ca oricând

Horoscop chinezesc săptămânal 13-19 iunie 2022- Dragon 

Super Luna Roz influențează și previziunile astrale pentru horoscopul chinezesc săptămânal  al nativilor din zodia Dragon ale căror emoții vor atinge cote maxime în această săptămână. Discuții aprinse vor avea loc în această perioadă în viața Dragonilor, pe care astrologii îi sfătuiesc să își aleagă cu grijă cuvintele și tonul pe care le rostesc. Săptămâna aceasta riscați să rupeți legături cu persoane apropiate dacă nu vă veți măsura cuvintele!

Horoscop chinezesc săptămânal 13-19 iunie 2022- Șarpe 

Horoscopul chinezesc săptămânal 13-19 iunie 2022 oferă previziuni astrale și pentru nativii din zodia Șarpe pe care Super Luna Roz îi va face extrem de nostalgici și emotivi. Sentimente demult îngropate vor reveni în viețile Șerpilor, ale căror emoții vor fi intensificate în această perioadă. 

Horoscop chinezesc săptămânal 13-19 iunie 2022- Cal 

Super Luna Roz  va aduce în viețile nativilor din zodia Cal dorințe puternice de afirmare și preluarea a controlului asupra propriei vieți. Horoscopul chinezesc săptămânal oferă previziuni astrale pentru zodia Cal din zodiacul chinezesc, care vor trăi la cote maxime următoarele zile. 

Horoscop chinezesc săptămânal 13-19 iunie 2022- Capră 

Super Luna Roz va deschide răni vechi pentru nativii din zodia Capră pentru care săptămâna 13-19 iunie 2022 va fi un adevărat proces de conștientizare și vindecare a unor traume vechi. Doar așa nativii din zodia Capră vor putea obține sentimentul de eliberare după care tânjesc de atâta vreme și care le va da puterea să meargă mai departe cu optimism și încredere, potrivit previziunilor astrale.  

Horoscop chinezesc săptămânal 13-19 iunie 2022- Maimuță 

Horoscop chinezesc săptămânal. Super Luna Roz va aduce o energie copleșitoare în viața nativilor din zodia Maimuță care vor fi măcinați de regrete din trecut. O relație amoroasă încheiată brusc a lăsat urme adânci în sufletele acestor nativi care și-ar dori să reia legătura, dar se tem de un eventual refuz și preferă să sufere în tăcere. 

Citeste si: Horoscop chinezesc, luni 16 mai 2022: Luna Sângerie schimbă destinul a trei zodii. Eclipsa de Lună va zgudui echilibrul emoțional al tuturor nativilor din zodiacul chinezesc

Horoscop chinezesc săptămânal 13-19 iunie 2022- Cocoș 

Horoscopul săptămânal al nativilor din zodia Cocoș este influențat de fenomenul super lunii pline sau Super Luna Roz. Nativii din zodia Cocoș pot beneficia de o vindecare interioara în aceste zile dacă vor alege să urmeze „lumina„ transmisă de Luna Plină. Oferiți-vă șansa de a lua decizii corecte, bazate pe sinceritate, iubire față de aproape și altruism, iar asta va readuce echilibrul în viața voastră.  

Horoscop chinezesc săptămânal 13-19 iunie 2022- Câine 

Horoscop chinezesc   săptămânal al nativilor din zodia Câine este în strânsă legătură cu energia fenomenului Super Luna Roz care va avea loc pe data de 14 iunie începând cu cu ora 19:52, atunci când pe cer va putea fi observată o super lună plină de culoare roz sângeriu. Spiritul liber și dorința de independență vor fi elementele care îi vor ghida în următoarea perioadă pe nativii din zodia Câine, care vor lua o serie de decizii importante menite să le schimbe viitorul. 

Horoscop chinezesc săptămânal 13-19 iunie 2022- Mistreț 

Horoscopul săptămânal pentru nativii Mistreț din zodiacul chinezesc este influențat de super Luna Plină  care va avea loc pe data de 14 iunie și a cărei energia va trezi în Mistreți o dorință puternică de schimbare și de îmbunătățire a calității vieții. Acest lucru va genera tensiuni în viața de cuplu, deoarece partenerii acestor nativi nu vor fi dispuși să schimbe nimic.