Horoscop chinezesc săptămânal, 14-20 februarie 2022. Săptămâna iubirii îi găsește nehotărâți pe anumiți nativi ai zodiacului

Author: Bianca Hriscu
Actualizat: 14 nov 2022, 06:05

Horoscopul chinezesc pentru săptămâna 14-20 februarie 2022 

Sursa: canva.com

Descoperă horoscopul săptămânal. Află ce îți rezervă astrele pentru săptămâna 14-20 februarie 2022! Nativii zodiei Șarpe trebuie să lase regretele de-o parte și să privească spre viitor.

Horoscopul chinezesc pentru săptămâna 14-20 februarie 2022 oferă câteva descrieri generale. Dacă unii nativi ai zodiacului vor simți o influență pozitivă în această săptămână și își vor da frâu liber sentimentelor, alții nu vor fi în apele lor și chiar pot întâmpina unele piedici, în special în a doua parte a săptămânii.

Află horoscopul chinezesc pentru zodiile Șobolan, Bivol, Tigru, Iepure, Dragon, Șarpe, Cal, Capră, Maimuță, Cocoș, Câine, Mistreț.

Horoscop chinezesc săptămânal, 14-20 februarie 2022- Șobolan

Noua săptămână te va găsi în formă și dacă vei continua să faci lucrurile cu simț de răspundere, atunci totul se va întâmpla în favoarea ta. Este important ca în această săptămână să îți faci o listă cu toate lucrurile pe care le ai de rezolvat. Te va ajuta foarte mult acest lucru și astfel te vei asigura că nu ratezi nimic.

Citește și: Ghid complet valori glicemie. Valorile normale ale glicemiei

Horoscop chinezesc săptămânal, 14-20 februarie 2022- Bivol

Este o săptămână în care ar fi bine să îi acorzi ceva mai multă atenție partenerului de viață. Pune ceva mai mult accentul pe iubire, fă gesturi mici, dar care să conteze și astfel vei reuși să schimbi complet atmosfera din relația de cuplu.

Contextul astral îți este favorabil, așa că merită să profiți din plin de această oportunitate. 

Horoscop chinezesc săptămânal, 14-20 februarie 2022- Tigru

În perioada 14-20 februarie, emoțiile te pot da puternic peste cap și te pot face să acționezi greșit în anumite situații. Mare atenție la cât de mult empatizezi cu cei din jur. Trebuie să ai puterea de a-ți impune unele limite pentru a nu avea de suferit.

Horoscop chinezesc săptămânal, 14-20 februarie 2022- Iepure

Cei din jur îți pot pune anumite piedici, te pot convinge să renunți la anumite lucruri sau să le privești într-o altă manieră, dar care nu este tocmai ok pentru tine. Mare atenție la acest aspect. Nu îi lăsa pe cei din jur să îți schimbe gândirea, mai ales dacă tu simți că faci doar ceea ce trebuie.

Citeste si: Horoscop chinezesc miercuri, 16 februarie 2022. Nativii din zodia Dragon nu vor accepta realitatea și pot avea de pierdut

Horoscopul chinezesc pentru săptămâna 14-20 februarie 2022 oferă sfaturi pentru toate zodiile

Horoscop chinezesc săptămânal, 14-20 februarie 2022- Dragon

Săptămâna 14-20 februarie este cu și despre iubire pentru tine, în toate formele ei.

Este o săptămână în care îți vei da seama că sectorul emoțional, pe care în ultima perioadă l-ai neglijat, este foarte important și că trebuie să te ocupi ceva mai des de sufletul tău. Această săptămână te va încărca cu energie pozitivă, iar la finalul ei te vei simți mai bine ca niciodată.

Horoscop chinezesc săptămânal, 14-20 februarie 2022- Șarpe

Nu este loc pentru regrete în perioada 14-20 februarie. Trebuie să înveți lecția asumării, să iei lucrurile exact așa cu vin și să nu te alarmezi atunci când ceva nu merge așa cum ai plănuit. Dacă vei reuși să faci aceste lucruri, atunci nu ai motive de îngrijorare.

Horoscop chinezesc săptămânal, 14-20 februarie 2022- Cal

De preferat ar fi să te ocupi mai mult de jobul tău în săptămâna 14-20 februarie 2022 și să prioritizezi acele proiecte care nu mai suportă amânare. Este o perioadă bună pentru a evolua și a învăța lucruri noi, așa că merită să profiți de ea.

Horoscop chinezesc săptămânal, 14-20 februarie 2022- Capră

Va fi destul de dificil să ajungi la un consens cu cei din jur, mai ales când tu vei avea convingerea că dreptatea este de partea ta. Ia în calcul și faptul că te poți înșela și înainte de a te contrazice cu cei din jurul tău, încearcă să vezi dacă nu cumva au dreptate.

Horoscop chinezesc săptămânal, 14-20 februarie 2022- Maimuță

O persoana dragă va reuși să te facă să îți schimbi părerea despre ea în următoarele zile. Unele gesturi te vor lăsa fără cuvinte și nu în sensul pozitiv al cuvântului. Nu lăsa această dezamăgire să te afecteze prea tare și încearcă să faci abstracție de acest lucru, mai ales când vine vorba despre job.

Horoscop chinezesc săptămânal, 14-20 februarie 2022- Cocoș 

Din dorința de a nu agrava lucrurile, uneori eviți să spui ceea ce te deranjează, lucru care poate duce la acumularea frustrărilor. Fă o schimbare în această săptămână și spune tot ceea ce nu îți place, subiniază acele lucruri care nu sunt în regulă. Doar așa vei putea îndrepta lucrurile.

Horoscop chinezesc săptămânal, 14-20 februarie 2022- Câine

Este o săptămână în care va fi nevoie să acorzi foarte multă atenție detaliilor și să faci totul ca la carte. Nu lăsa nimic la voia întâmplării, ci caută să faci totul perfect. Îți vei ușura viața și cu siguranță îți vei mulțumi mai târziu.

Horoscop chinezesc săptămânal, 14-20 februarie 2022- Mistreț 

În perioada 14-20 februarie 2022 este foarte important să comunici cât mai mult. Este singura modalitate prin care poți scăpa de probleme, mai ales în cazul unor neînțelegeri. Nu îi lasa pe alții să decidă pentru tine sau să vorbească în numele tău. Impune-ți punctul de vedere ori de câte ori vei avea ocazia.

Citeste si: Horoscop zilnic miercuri, 16 februarie 2022. Sfatul zilei: fiți deschiși în interacțiunea cu alte persoane! Leii se îndrăgostesc!

 


Momente de senzație în Casa iubirii! Sebastian l-a dat de gol pe Bogdan! Concurentul n-a avut încotro și a recunoscut că o place pe Rebecca! Iată ce reacții s-au stârnit în rândul fetelor!