Horoscop chinezesc săptămânal 2-8 mai 2022. Dragonii vor avea motive sărbătoare, în timp ce nativii Mistreț vor vărsa lacrimi amare. Cele mai noi previziuni astrale

Author: Sara Andreescu
Actualizat: 02 feb 2023, 03:50

Previzuni astrale zodiac chinezesc săptămâna 2-8 mai 2022

Sursa: truetarot.com

Descoperă horoscopul chinezesc pentru săptămâna 2-8 mai 2022. Află ce îți rezervă astrele! Nativii din zodia Dragonului vor fi răsfățații acestei săptămâni, în schimb Mistreții și alte două zodii vor vărsa lacrimi amare.

Horoscopul chinezesc   pentru săptămâna 2-8 mai 2022 oferă câteva descrieri generale. Află și tu ultimele previziuni astrale pentru fiecare zodie  în parte. Nativii Tigrii și Șerpi ar face bine să se pregătească, vor primi primi niște vești-bombă. 

Află horoscopul chinezesc pentru zodiile Șobolan, Bivol, Tigru, Iepure, Dragon, Șarpe, Cal, Capră, Maimuță, Cocoș, Câine, Mistreț.

Citeste si: Horoscop chinezesc marți, 3 mai 2022. Relațiile dintre Șerpi și Tigri vor suferi rupturi iremediabile, iar nativii din zodia Bivol vor avea parte de o surpriză fabuloasă

Citește și: Informatii despre pulsul normal in functie de varsta

Horoscop chinezesc săptămânal 2-8 mai 2022- Șobolan

Nativii din zodia Șobolan vor începe săptămâna 2-8 mai 2022 cu dreptul. Ideile vă vor fi în sfârșit apreciate de către șefi, iar eforturile pentru munca asiduă depusă în ultima perioadă vor începe să dea roade. Continuați săptămână în același ritm de muncă, iar la vară vă veți bucura de un bonus binemeritat. 

Horoscop chinezesc săptămânal 2-8 mai 2022- Bivol

Săptămâna aceasta va fi una benefică pentru nativii din zodia Bivol. Veniți cu forțe proaspete după un weekend în care v-ați încărcat bateriile și aveți toate șansele să vă faceți remarcat la locul de muncă. În ceea ce privește relația amoroasă, partenerul s-ar putea să vă reproșeze lipsa de atenție din ultimele zile. 

Horoscop chinezesc săptămânal 2-8 mai 2022- Tigru 

Săptămâna 2-8 mai 2022 va aduce în viața nativilor din zodia Tigru o veste-bombă.

O dorință la care nici nu mai îdrăzneați să visați vă va fi îndeplinită zilele acestea. Veți împărtăși bucuria cu persoanele dragi. 

Horoscop chinezesc săptămânal 2-8 mai 2022- Iepure

Previziunile astrologilor în ceea ce privește nativii din zodia Iepure sunt de bun-augur pentru această săptămână. Un conflict început zilele trecute este pe cale să se soluționeze, fără resentimente. Iepurii singuri vor ieși în weekend la o întâlnire romantică. 

Horoscopul chinezesc săptămânal 2- 8 mai 2022 oferă sfaturi pentru toate zodiile

Citeste si: Horoscop chinezesc luni, 2 mai 2022. Tigrii vor fi puși în dificultate, iar nativii din zodia Mistreț vor fi atrași, fără voia lor, într-un conflict

Horoscop chinezesc săptămânal 2-8 mai 2022- Dragon

Nativilor din zodia Dragon le va merge din plin în această săptămână.

Fie că este vorba de dragoste, sănătate, carieră sau bani, astrele vor fi de partea Dragonile în zilele care vor urma. 

Horoscop chinezesc săptămânal 2-8 mai 2022- Șarpe 

Săptămâna va aduce motive de sărbătoare în viața nativilor din zodia Șarpe care vor încununa eforturile depuse în ultima perioadă. Promovarea unui examen, obținerea unui loc de muncă mai bine plătit sau chiar acceptarea la studii în străinătate bate la ușa dvs. 

Horoscop chinezesc săptămânal 2-8 mai 2022- Cal 

Starea de sănătate a nativilor din zodia Cal s-ar putea să aibă de suferit în aceste zile din cauza exceselor făcute în zilele de sărbătoare. Încercați să reveniți la un stil de viață cât mai sănătos și să adoptați o dietă echilibrată, vă sfătuiesc astrologii.

Horoscop chinezesc săptămânal 2-8 mai 2022- Capră

Săptămâna 2-8 mai 2022 s-ar putea să aducă o ruptură în viața nativilor din zodia Capră. Fie că va fi vorba despre o separare în viața personală, sau o demisie în viața profesională, săptămâna aceasta va aduce un nou capitol în viața dvs.

Horoscop chinezesc săptămânal 2-8 mai 2022- Maimuță 

Săptămâna aceasta nu va aduce mari schimbări pentru nativii din zodia Maimuță. Veți continua să vă bucurați de liniștea și confortul căminului dvs, iar în weekend s-ar putea să primiți vizita unor rude pe care nu le-ați mai văzut demult. 

Citeste si: Horoscop chinezesc miercuri, 4 mai 2022. Nativii din zodia Bivol au nevoie de liniște. Mistreții trebuie să învețe din greșeli

Horoscop chinezesc săptămânal 2-8 mai 2022- Cocoș 

Nu ar strica să vă faceți un plan de rezervă în următoarea perioadă, vă sfătuiesc astrologii. Există șanse ca lucrurile să nu iasă așa cum ați planificat în zilele următoare și de asta este bine să aveți o „plasă de siguranță„. Pregătiți-vă să fiți dezamăgiți în această săptămână. 

Horoscop chinezesc săptămânal 2-8 mai 2022- Câine 

Starea de sănătate a nativilor din zodia Câine s-ar putea să aibă de suferit în săptămâna 2-8 mai 2022. Sfatul astrologilor este să vă puneți pe primul plan în această perioadă și să fiți foarte atenți la semnalele pe care vi le transmite corpul dvs. 

Horoscop chinezesc săptămânal 2-8 mai 2022- Mistreț

Săptămâna aceasta va fi una nefastă pentru nativii din zodia Mistreț, iar evenimentele care vor avea loc în următoarele zile vă vor face să vărsați lacrimi amare. Veți descoperi că persoane dragi în care v-ați pus toată încrederea au complotat împotriva dvs luni întregi.