Horoscop chinezesc săptămânal 21-27 martie 2022. Multe amânări, planuri date peste cap și confuzii în această săptămână

Author: Amalia Georgescu
Actualizat: 21 dec 2022, 04:35

Horoscopul chinezesc pentru săptămâna 21-27 martie 2022

Sursa: canva.com

Descoperă horoscopul chinezesc pentru săptămâna 21-27 martie 2022. Află ce îți rezervă astrele! Nativii zodiei Șobolan vor avea parte de mici probleme legate de sfera emoțională.

Horoscopul chinezesc pentru săptămâna 21-27 martie 2022 oferă câteva descrieri generale. Nativii zodiacului au în fața lor o săptămână destul de agitată și în care pot să apară schimbări la fiecare pas. Unele dintre ele nu vor fi chiar pe placul zodiilor, motiv pentru care vor exista și discuții aprinse și conflicte.

Află horoscopul chinezesc pentru zodiile Șobolan, Bivol, Tigru, Iepure, Dragon, Șarpe, Cal, Capră, Maimuță, Cocoș, Câine, Mistreț.

Horoscop chinezesc săptămânal, 21-27 martie 2022- Șobolan

Majoritatea problemelor vor fi legate de sectorul emoțional în ceea ce te privește, în săptămâna 21-27 martie 2022. Fie nu vei reuși să îți stăpânești emoțiile, fie vei reacționa mult prea dur sau chiar nu vei empatiza cu cei din jurul tău. Indiferent de cum ai pune problema, sectorul emoțiilor va avea de suferit, iar acest lucru te va da puternic peste cap. 

Citește și: Informatii despre pulsul normal in functie de varsta

Horoscop chinezesc săptămânal, 21-27 martie 2022- Bivol

Amână luarea anumitor decizii până în momentul în care simți că faci ceea ce este corect. Dacă ai îndoieli, atunci mai bine lași totul baltă. Este o săptămână în care te va ajuta destul de mult să îți asculți sufletul și să faci doar ceea ce crezi tu că este corect.

Horoscop chinezesc săptămânal, 21-27 martie 2022- Tigru

Îți place ca lucrurile să meargă așa cum ai planificat, iar atunci când nu se întâmplă acest lucru ai tendința de a intra în panică. Ideea de schimbare nu ar trebui să te sperie, mai ales că în săptămâna 21-27 martie 2022 poți avea parte de schimbări benefice, mai ales în plan profesional. 

Horoscop chinezesc săptămânal, 21-27 martie 2022- Iepure

Nu pune la îndoială munca unei persoane pe care o cunoști de foarte multă vreme, mai ales dacă știi că a obținut rezultate remarcabile. Chiar dacă vei mai avea motive să te îndoiești în această săptămână, cel mai bine ar fi să aștepți rezultatul final pentru a nu face o gafă.

Citeste si: Horoscop săptămânal 21-27 martie 2022. Sfatul săptămânii: nu renunța la dorințele tale. Săptămână perfectă pentru 3 nativi ai zodiacului

Horoscopul chinezesc pentru săptămâna 21-27 martie 2022 oferă sfaturi pentru toate zodiile

Horoscop chinezesc săptămânal, 21-27 martie 2022- Dragon

Ar trebui să te pregătești emoțional și asta pentru că în săptămâna 21-27 martie 2022 pot să apară o serie de schimbări, în special la job. Unele te vor avantaja, altele mai puțin, încă continuă să privești partea plină a paharului și să te concentrezi pe ceea ce poți îmbunătăți. 

Horoscop chinezesc săptămânal, 21-27 martie 2022- Șarpe

Dezamăgiri din partea persoanei iubite în săptămâna 21-27 martie 2022. Va trata superficial o problemă importantă pentru tine, fapt care te va pune serios pe gânduri. Analizează bine situația și vezi dacă puteți avea un viitor împreună. Deja sunt mai multe semne de întrebare în ceea ce privește povestea voastră de dragoste.

Horoscop chinezesc săptămânal, 21-27 martie 2022- Cal

În general, schimbările sunt pe placul tău și te motivează să dai tot ce ai mai bun, dar nu și atunci când se produc în mod neprevăzut. În săptămâna 21-27 martie 2022 te vei confrunta destul de des cu această situație, fapt care te va face să reacționezi destul de dur.

Horoscop chinezesc săptămânal, 21-27 martie 2022- Capră

Nu te grăbi să rezolvi foarte multe probleme în același timp. Poți avea impresia că ai făcut totul perfect, iar ulterior îți vei da seama că, de fapt, lucrurile sunt complet diferite în realitate. Mai bine iei totul pas cu pas, astfel încât să te poți ocupa chiar și de cele mai mici detalii.

Horoscop chinezesc săptămânal, 21-27 martie 2022- Maimuță

Spune doar adevărul în această săptămână, chiar și în acele momente delicate în care nu îți e tocmai ușor să faci acest lucru. Chiar dacă va fi nevoie să faci un efort în acest sens, ulterior lucrurile se vor aranja așa cum îți dorești și îți vei da seama că a meritat din plin tot acest „chin”.

Horoscop chinezesc săptămânal, 21-27 martie 2022- Cocoș 

Este o săptămână în care confuziile pot să apară destul de ușor, iar pentru a te asigura că nu îți vor da viața peste cap, tot ce trebuie să faci este să îți exprimi părerea într-un mod cât se poate de clar. Nu lăsa loc de interpretări pentru că orice cuvând greșit se poate întoarce împotriva ta.

Horoscop chinezesc săptămânal, 21-27 martie 2022- Câine

Nu mai amâna lucrurile importante pe care le ai de făcut. Dacă ai trăit cu speranța că ele se vor rezolva de la sine, în săptămâna 21-27 martie 2022 te vei convinge că acest lucru nu se va întâmpla. Încearcă să te implici mai mult și să depui efort pentru a scăpa de probleme.

Horoscop chinezesc săptămânal, 21-27 martie 2022- Mistreț 

Sentimentele pe care le ai pentru o anumită persoană te vor împiedica să judeci lucrurile limpede în ceea ce o privește. Evită să te implici în discuții care fac referire la această persoană pentru că poți face o impresie foarte proastă.

Citeste si: Horoscop zilnic miercuri, 23 martie 2022. Sfatul zilei: nu crede chiar tot ceea ce ți se spune astăzi. Racii au o zi dificilă la job