Horoscop chinezesc săptămânal 22-28 august 2022. Zodia care va cunoaște dragostea adevărată. Începe o săptămână perfectă pentru acești nativi

Author: Amalia Georgescu

Horoscopul chinezesc pentru săptămâna 22-28 august 2022

Sursa: pexels, canva.com

Descoperă horoscopul chinezesc pentru săptămâna 22-28 august 2022. Află ce îți rezervă astrele! Nativii zodiei Șarpe vor avea de pierdut dacă vor alege să rămână în zona de confort.

Horoscopul chinezesc pentru săptămâna 22-28 august 2022 oferă câteva descrieri generale. Nativii zodiacului vor avea parte de o săptămână cu aspecte bune, însă pot să mai apară și unele tensiuni. Este un moment bun pentru a începe proiecte noi, atât din punct de vedere personal, cât și profesional.

Află horoscopul chinezesc pentru zodiile Șobolan, Bivol, Tigru, Iepure, Dragon, Șarpe, Cal, Capră, Maimuță, Cocoș, Câine, Mistreț.

Horoscop chinezesc săptămânal 22-28 august 2022- Șobolan

Șobolanii vor avea parte de o săptămână încărcată la job, dar și reușitele vor fi pe măsură. Vor obține rezultate cu care se vor mândri și pentru care vor fi aplaudați la scenă deschisă.

Citește și: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii

Horoscop chinezesc săptămânal 22-28 august 2022- Bivol

Pentru Bivoli, săptămâna 22-28 august 2022 se anunță una tensionată, în special în familie. Pot să apară tot felul de discuții referitoare la unele investiții. Ar fi bine ca acești nativi să își susțină punctul de vedere și să aducă în fața apropiaților argumente solide. 

Horoscop chinezesc săptămânal 22-28 august 2022- Tigru

Tigrii trebuie să se implice mai mult în tot ceea ce ține de familie în această săptămână.

Cei dragi au nevoie de sprijinul lor, în toate formele posibile. Este un moment bun pentru a se apropia mai mult de acele persoane din familie pe care le-au cam neglijat în ultima perioadă.

Horoscop chinezesc săptămânal 22-28 august 2022- Iepure

Iepurii își pot da seama în această săptămână că au făcut unele greșeli în plan profesional, astfel că se vor concentra foarte mult pe job și pe rezolvarea acestor erori.

Ar fi bine să nu își neglijeze familia sau persoana iubită, ci să păstreze un echilibru.

Citeste si: Horoscop săptămânal 22-28 august 2022. Zodiile care se vor desprinde de trecut. Luna Nouă în Fecioară aduce schimbări importante

Horoscopul chinezesc pentru săptămâna 22-28 august 2022 oferă sfaturi pentru toate zodiile

Horoscop chinezesc săptămânal 22-28 august 2022- Dragon

Dragonii primesc vești bune în săptămâna 22-28 august 2022. Acești nativi ai zodiacului fie își vor schimba jobul, fie vor fi avansați sau vor primi o mărire de salariu. Schimbările se vor produce pentru ei în sectorul profesional.

Horoscop chinezesc săptămânal 22-28 august 2022- Șarpe

Nativii din zodia Șarpe se vor afla în fața unor provocări uriașe în această săptămână, iar dacă le vor accepta, viața lor se va schimba în bine.

Este foarte important ca acești nativi să iasă din zona de confort și să fie mai îndrăzneți.

Horoscop chinezesc săptămânal 22-28 august 2022- Cal

Nativii din zodia Cal trebuie să ia deciziile în această săptămână fără să se mai gândească la ceea ce ar putea spune cei din jurul lor. Trebuie să facă alegeri care să fie în avantajul lor.

Horoscop chinezesc săptămânal 22-28 august 2022- Capră

În săptămâna 22-28 august 2022, nativii din zodia Capră vor veni cu soluții pentru problemele celor din jur și vor fi foarte apreciați pentru acest lucru. Este o săptămână în care acești nativi vor ieși în evidență, chiar dacă nu își vor propune să facă acest lucru în mod special.

Horoscop chinezesc săptămânal 22-28 august 2022- Maimuță

Pentru maimuțe, săptămâna 22-28 august 2022 va aduce schimbări majore în plan personal. Acești nativi pot întâlni dragostea adevărată, se vor simți împliniți și vor fi foarte fericiți. Este o săptămână perfectă pentru ei.

Horoscop chinezesc săptămânal 22-28 august 2022- Cocoș 

Nativii din zodia Cocoș vor avea parte de o săptămână complicată și asta pentru că unele planuri pe care le aveau vor fi date peste cap. Vor fi destul de multe momente în care se vor enerva și vor reacționa dur.

Horoscop chinezesc săptămânal 22-28 august 2022- Câine

Câinii au nevoie să iasă din rutină, astfel că pentru a se simți mult mai bine atât din punct de vedere fizic, cât și psihic, acești nativi ar trebui să înceapă proiecte noi. Așa își vor găsi din nou motivația care le-a cam lipsit în ultima perioadă.

Horoscop chinezesc săptămânal 22-28 august 2022- Mistreț 

Mistreții sunt sfătuiți să rămână cu picioarele pe pământ în perioada 22-28 august 2022. Acești nativi se pot lăsa impresionați de anumite lucruri, duși de val, iar la final de săptămână pot avea de pierdut.

Citeste si: Horoscop chinezesc luni, 22 august 2022. Acești nativi primesc o veste care le va tulbura liniștea