Horoscop chinezesc săptămânal, 28 martie- 3 aprilie 2022. Nativii din zodia Tigru vor avea un final de lună agitat. Mistreților li se schimbă radical viața

Author: Amalia Georgescu
Actualizat: 28 dec 2022, 02:55

Horoscopul chinezesc pentru săptămâna 28 martie-3 aprilie 2022 

Sursa: canva.com

Descoperă horoscopul chinezesc pentru săptămâna 28 martie- 3 aprilie 2022. Află ce îți rezervă astrele! Nativii zodiei Șobolan vor cunoaște oameni noi în această săptămână.

Horoscopul chinezesc pentru săptămâna 28 martie- 3 aprilie 2022 oferă câteva descrieri generale. La final de lună, nativii zodiacului vor fi ceva mai comunicativi și vor pune foarte mult accentul pe relațiile cu cei din jur. Astfel, în această săptămână, majoritatea zodiilor se vor concentra pe rezolvarea problemelor apărute în relațiile cu oamenii importanți din viețile lor.

Află horoscopul chinezesc pentru zodiile Șobolan, Bivol, Tigru, Iepure, Dragon, Șarpe, Cal, Capră, Maimuță, Cocoș, Câine, Mistreț.

Horoscop chinezesc săptămânal, 28 martie- 3 aprilie 2022- Șobolan

În săptămâna 28 martie-3 aprilie 2022 ai șanse mari să cunoști oameni noi, care să te inspire și să te motiveze să faci mai mult pentru tine și pentru cei din jurul tău. Este o săptămână în care vei purta discuții importante despre viitor, despre sensul vieții și nu ar fi exclus să ajungi la concluzii foarte interesante.

Citește și: Ghid complet valori glicemie. Valorile normale ale glicemiei

Horoscop chinezesc săptămânal, 28 martie- 3 aprilie 2022- Bivol

Mare atenție la semnele pe care ți le oferă organismul în această săptămână. Pot să apară unele probleme de sănătate, iar dacă nu acționezi la timp, riscul să se agraveze este destul de mare. Ia în calcul acest lucru și nu face niciun compromis atunci când vine vorba despre sănătatea ta.

Horoscop chinezesc săptămânal, 28 martie- 3 aprilie 2022- Tigru

În această săptămână te vei confrunta cu o stare de agitație și vei avea impresia că toți cei din jurul tău vor ceva mai mult de la tine. Te așteaptă o săptămână destul de încărcată, din toate punctele de vedere, un final de martie agitat și în care vei face eforturi mari pentru a-ți menține echilibrul.

Ai grijă dacă trebuie să semnezi acte importante. 

Horoscop chinezesc săptămânal, 28 martie- 3 aprilie 2022- Iepure

În această săptămână va fi nevoie să cauți adânc în interiorul tău, în sufletul tău și în funcție de acest lucru să iei decizii. Pune suflet în tot ceea ce ai de făcut în această săptămână, iar succesul va fi garantat. 

Citeste si: Horoscop chinezesc miercuri, 30 martie 2022. Nativii din zodia Șarpe vor trece printr-o mare cumpănă. Zi productivă pentru zodia Cal

Horoscopul chinezesc pentru săptămâna 28 martie- 3 aprilie 2022 oferă sfaturi pentru toate zodiile

Horoscop chinezesc săptămânal, 28 martie- 3 aprilie 2022- Dragon

Nu pune prea multă presiune pe tine în această săptămână și încearcă să nu îți forțezi limitele doar pentru a-i impresiona pe cei din jur. Chiar dacă îți dorești să faci o impresie bună, pe primul loc este sănătatea ta și nu ar trebui să faci lucruri care să îți pună în pericol organismul. 

Horoscop chinezesc săptămânal, 28 martie- 3 aprilie 2022- Șarpe

Dacă vei pune foarte mult accentul pe comunicare în această săptămână, majoritatea problemelor cu care te-ai confruntat în ultima perioadă își vor găsi rezolvarea. Îți vei da seama că acesta a fost lucrul care a lipsit și că trebuie să vorbești deschis despre tot ceea ce te înconjoară.

Horoscop chinezesc săptămânal, 28 martie- 3 aprilie 2022- Cal

Este o săptămână în care ar fi bine să petreci timp cu cei dragi și să nu te mai stresezi atât de mult cu tot ceea ce ține de job. Fă o diferență între viața personală și cea profesională pentru a ține problemele la distanță.

Horoscop chinezesc săptămânal, 28 martie- 3 aprilie 2022- Capră

Nu te pierde în detalii în această săptămână, ci stabilește care sunt lucrurile cu adevărat importante și pe care nu trebuie să le pierzi din vedere. Doar în acest fel vei reuși să faci tot ceea ce ți-ai propus și să nu intri în criză de timp.

Horoscop chinezesc săptămânal, 28 martie- 3 aprilie 2022- Maimuță

Chiar dacă ai unele problemele, iar în săptămâna 28 martie-3 aprilie 2022 nu vei fi chiar în largul tău, nu te închide în tine, ci caută să comunici cu apropiații. Poți primi unele sfaturi valoroase și care te pot ajuta să evoluezi din toate punctele de vedere.

Horoscop chinezesc săptămânal, 28 martie- 3 aprilie 2022- Cocoș 

Este o săptămână în care cei din jur vor avea foarte multe așteptări de la tine, așa că presiunea va fi uriașă. Încearcă să faci tot ce ține de tine pentru a te descurca bine, indiferent de situație. Dacă vei face o impresie bună, acest lucru poate avea un impact pozitiv asupra viitorului tău.

Horoscop chinezesc săptămânal, 28 martie- 3 aprilie 2022- Câine

În cazul în care există tensiuni în relația cu cei din jur, cel mai bine ar fi să vorbești despre aceste aspecte. Este o săptămână în care accentul cade pe comunicare, iar dacă vei face acest lucru în mod eficient, totul va merge ca pe roate.

Horoscop chinezesc săptămânal, 28 martie-3 aprilie 2022- Mistreț 

Viața ți se poate schimba radical în această săptămână, în special din punct de vedere sentimental. Unele lucruri pe care până acum nici măcar nu le-ai observat, acum vor fi mai mult decât evidente, fapt care îți va schimba complet starea de spirit. Vei încheia luna martie cu foarte multă energie și cu reușite pe toate planurile.

Citeste si: Horoscop lunar aprilie 2022. Zodiile care vor avea o lună de vis, cu foarte multe realizări

 


Ștefan și Catinca și-au luat fanii prin surprindere cu ultimele postări din mediul online. Ce se întâmplă cu relația foștilor concurenți din Casa iubirii?