Horoscop chinezesc săptămânal 7-13 februarie 2022. Nativii din zodia Șobolan vor avea parte de o mulțime de surprize. Cei născuți în zodia Cocoș nu trebuie să tragă concluzii pripite

Author: Bianca Hriscu
Actualizat: 07 nov 2022, 03:45

Horoscopul chinezesc pentru săptămâna 7-13 februarie 2022

Sursa: canva.com

Descoperă horoscopul chinezesc pentru săptămâna 7-13 februarie 2022. Află ce îți rezervă astrele! Nativii zodiei Dragon ar trebui să își asume ceea ce simt.

Horoscopul chinezesc pentru săptămâna 7-13 februarie 2022 oferă câteva descrieri generale. În zilele ce urmează, nativii zodiacului ar trebui să se gândească ceva mai mult la viitor și să lupte pentru visul lor. Cei care vor face acest lucru vor fi cu un pas mai aproape de reușită.

Află horoscopul chinezesc pentru zodiile Șobolan, Bivol, Tigru, Iepure, Dragon, Șarpe, Cal, Capră, Maimuță, Cocoș, Câine, Mistreț.

Horoscop chinezesc săptămânal 7-13 februarie 2022- Șobolan

Este o săptămână în care vei avea foarte multă energie și în care te poți aștepta la surprize din partea celor dragi. Aspectele sunt dintre cele mai bune, însă trebuie să ai ceva mai multă grijă la limbaj. Dacă vei da dovadă de impulsivitate, atunci pot să apară și problemele pentru tine. Cel mai bine ar fi să te controlezi pentru a nu da naștere unor conflicte inutile.

Citește și: Durere in partea dreapta a corpului – cauze si remedii

Horoscop chinezesc săptămânal 7-13 februarie 2022- Bivol

Ești o persoană specială, chiar dacă refuzi de multe ori să vezi acest lucru. Pentru tine începe o săptămână în care ar fi bine să te prețuiești ceva mai mult. În perioada 7-13 februarie 2022 poți profita de ocazie pentru a face ca anumite relații de prietenie sau de iubire să funcționeze din nou. 

Horoscop chinezesc săptămânal 7-13 februarie 2022- Tigru

Ar trebui să îți faci timp pentru a aprecia lucrurile bune din viața ta, acele aspecte pe care de multe ori ai tendința de a le trece cu vederea, tocmai pentru că te concentrezi doar pe ceea ce nu merge bine. Dacă vei avea o atitudine ceva mai pozitivă, atunci și mare parte din problemele tale se vor rezolva în această săptămână.

Horoscop chinezesc săptămânal 7-13 februarie 2022- Iepure

Sfaturile pe care le vei oferi în această săptămâmă se vor dovedi foarte prețioase, așa că dacă cineva îți va cere ajutorul, cel mai bine ar fi să nu stai pe gânduri și să îi oferi sprijinul tău. Nu pierde din vedere micile detalii care îți aduc fericirea.

Citeste si: Horoscop karmic pentru luna februarie 2022. Zodiile de foc se reinventează

Horoscopul chinezesc pentru săptămâna 7-13 februarie 2022 oferă sfaturi pentru toate zodiile

Horoscop chinezesc săptămânal 7-13 februarie 2022- Dragon

Nu te mai ascunde după deget și asumă-ți ceea ce simți. A venit momentul să dai dovadă de sinceritate atât în relația cu ceilalți, cât și în ceea ce te privește. Vorbește deschis despre sentimentele tale și cu siguranță vei avea parte de o săptămână magică.

Horoscop chinezesc săptămânal 7-13 februarie 2022- Șarpe

Orice persoană are regrete, însă evită să te concentrezi pe ele în această săptămână pentru că poți avea foarte mult de pierdut. Lasă în urmă tot ceea ce nu a mers bine în viața ta și dă voie viitorului să te surprindă.

Horoscop chinezesc săptămânal 7-13 februarie 2022- Cal

Vei avea un autocontrol fantastic în această săptămână și astfel vei reuși să treci mai ușor peste momentele tensionate. Spre mijlocul săptămânii pot să mai apară unele tensiuni la job, însă nu va fi nimic grav, astfel că nu vei avea de ce să te îngrijorezi. 

Horoscop chinezesc săptămânal 7-13 februarie 2022- Capră

Momentele de fericire se vor împleti cu clipele stresante, astfel că te așteaptă o săptămână în care vei trece de la o stare la alta de mai multe ori. Mare atenție la reacțiile pe care le ai în raport cu cei din jurul tău. Nu îi trata urât, indiferent de situație.

Horoscop chinezesc săptămânal 7-13 februarie 2022- Maimuță

Pentru ca dorințele tale să devină realitate trebuie să începi să depui ceva mai mult efort. Nu se va întâmpla nimic de la sine, ci va fi nevoie să începi să lucrezi chiar tu pentru ca visul tău să se împlinească. Poți începe prin a face un plan ceva mai bine organizat.

Horoscop chinezesc săptămânal 7-13 februarie 2022- Cocoș 

În săptămâna 7-13 februarie 2022 ar trebui să nu te grăbești în a trage concluzii, ci să aștepți ca toate detaliile unei anumite probleme să fie clare în mintea ta. În caz contrar riști să faci greșeli mari.

Horoscop chinezesc săptămânal 7-13 februarie 2022- Câine

Noua săptămâna nu va aduce prea multe schimbări în viața ta, doar pe finalul acesteia se mai pot complica lucrurile, se pot amâna unele termene, fapt care îți va da planurile peste cap. Încearcă să acționezi responsabil și să nu te enervezi. 

Horoscop chinezesc săptămânal 7-13 februarie 2022- Mistreț 

Este o săptămână destul de plină pentru tine, dar în care te vei distra foarte tare, așa că nu vei simți aproape de loc munca pe care o vei avea de făcut. Mare atenție la deciziile pe care le iei pe baza emoțiilor.

Citeste si: Horoscop chinezesc 2022. Cele mai norocoase zodii în anul Tigrului de Apă. Viața acestor nativi va căpăta un nou sens