Horoscop chinezesc săptămânal 9-15 mai 2022: Eliberează-te de rănile trecutului și rescrie-ți destinul. Oportunități de dezvoltare personală și profesională vor avea Cocoșii, Tigrii și Mistreții

Author: Sara Andreescu
Actualizat: 09 mai 2022, 07:45

Horoscop chinezesc săptămânal 9-15 mai 2022. Previziuni astrologice zodiac chinezesc

Sursa: PixaBay

Descoperă horoscopul chinezesc pentru săptămâna 9-15 mai 2022. Află ce îți rezervă astrele! Sfatul astrologilor pentru toate semnele din zodiacul chinezesc este să lase deoparte dezamăgirile și rănile trecutului și să privească cu încredere spre viitor. Săptămâna va fi încărcată de energie pozitivă!

Horoscopul chinezesc pentru săptămâna 9-15 mai 2022 oferă câteva previziuni astrologice pentru toate semnele din  zodiacul chinezesc.

Află și tu ultimele previziuni astrale pentru fiecare zodie în parte. Cocoșii. Oportunități de dezvoltare personală și profesională vor avea săptămâna aceasta Cocoșii, Tigrii și Mistreții

Află horoscopul chinezesc pentru zodiile Șobolan, Bivol, Tigru, Iepure, Dragon, Șarpe, Cal, Capră, Maimuță, Cocoș, Câine, Mistreț. 

Citeste si: Horoscop chinezesc luni, 9 mai 2022: Fiți blânzi cu voi, luni nu veți fi în cea mai bună formă! Tigrii și Mistreții trăiesc emoții puternice

Citește și: Ghid complet valori glicemie. Valorile normale ale glicemiei

Horoscop chinezesc săptămânal 9-15 mai 2022- Șobolan 

Horoscopul chinezesc pentru săptămâna aceasta aduce vești bune nativilor din zodia Șobolan pe plan financiar.

Jupiter va intra marți în casa a 8-a, ceea ce înseamnă șanse mari de dezvoltare în plan material Parcursul profesional al nativilor Șobolan va intra pe o pantă ascendentă în această săptămână, iar acum este momentul să arătați de ce sunteți capabili. 

Horoscop chinezesc săptămânal 9-15 mai 2022- Bivol 

Săptămâna aceasta nativii din zodia Bivol se vor afla sub semnul energiei vindecătoare a relațiilor dificile.

Este momentul să vă luați rămas-bun de la tot ceea ce a dus de-a lungul timpului suferință în viața voastră și să începeți încrezători un capitol nou. 

Horoscop chinezesc săptămânal 9-15 mai 2022- Tigru 

Ziua de marți din săptămâna 9-15 mai este o zi de referință pentru nativii din zodia Tigru. Jupiter se mută în casa carierei, ceea ce te poate ajuta să îți transformi ambițiile de până acum în realitate. 

Jupiter te va sprijini pe tot parcursul anului, așa că de săptămâna aceasta nu ezita să demonstrezi ceea ce poți.

Horoscop chinezesc săptămânal 9-15 mai 2022- Iepure 

Dacă ești singur și cauți pe cineva special, săptămâna aceasta ar putea aduce în viața nativilor Iepure un partener pentru toată viața. Jupiter va intra marți în casa parteneriatelor, iar asta nu poate decât să ii bucure pe cei care vor să își facă relații noi. 

Horoscopul chinezesc pentru săptămâna 9-15 mai 2022 oferă previziuni astrologice pentru toate zodiile 

Horoscop chinezesc săptămânal 9-15 mai 2022- Dragon 

Intuiția nativilor din zodia Dragon nu va da greș în săptămâna 9-15 mai 2022, iar astrologii care oferă previziuni astrale pentru toate zodiile din zodiacul chinezesc vă sfătuiesc să vă ascultați intuiția înainte de a lua orice decizie importantă săptămâna aceasta.

Vă veți bucura de tot sprijinul și dragostea persoanelor!

Citeste si: Horoscop bani și carieră mai 2022. Sfatul lunii: Fii pozitiv! Zodiile care își umplu buzunarele în luna mai

Horoscop chinezesc săptămânal 9-15 mai 2022- Șarpe 

Jupiter va intra marți în casa statutului social și va rămâne aici pentru următoarele 12 luni, ceea ce înseamnă că viața socială a nativilor din zodia Șarpe este probabil să înflorească începând cu această săptămână. Nu vă sfiiți să străluciți și să fiți în centrul atenției, aveți calități extraordinare! 

Horoscop chinezesc săptămânal 9-15 mai 2022- Cal 

Nativii din zodia Cal vor avea parte de o săptămână cel puțin interesantă, cu evenimente care vă vor face să treceți de la  agonie la extaz. Sfatul astrologilor este să fiți deschiși și receptivi, către sfârșitul săptămânii veți vedea că totul se va întoarce în favoarea voastră.

Horoscop chinezesc săptămânal 9-15 mai 2022- Capră 

Nativii din zodia Capră vor petrece clipe minunate săptămâna aceasta în sânul familiei și în compania persoanelor dragi. Sfatul astrologilor este să vă concentrați mai mult pe ceea ce vă împlinește și să lăsați deoparte oamenii care vă transmit energie negativă.

Horoscop chinezesc săptămânal 9-15 mai 2022- Maimuță 

Săptămâna aceasta este săptămâna perfectă pentru a-ți deschide inima către lucruri noi și pentru a cunoaște oameni care pot aduce inspirație în viața nativilor din zodia Maimuță. Trebuie să lăsați deoparte fantomele trecutului și să vă concentrați pe momentul prezent.

Horoscop chinezesc săptămânal 9-15 mai 2022- Cocoș 

Nu ar strica să vă faceți un plan de rezervă în următoarea perioadă, vă sfătuiesc astrologii. Există șanse ca lucrurile să nu iasă așa cum ați planificat în zilele următoare și de asta este bine să aveți o „plasă de siguranță„. Pregătiți-vă să fiți dezamăgiți în această săptămână. 

Citeste si: Horoscop lunar iunie 2022. Prima lună de vară aduce schimbări mari pentru trei zodii. Nativii care își pot găsi jumătatea

Horoscop chinezesc săptămânal 9-15 mai 2022- Câine 

Horoscopul chinezesc pentru săptămâna 9-15 mai  aduce vești bune pentru nativii din zodia Câine. Zilele acestea vor încununa eforturile depuse în ultima perioadă. Promovarea unui examen, obținerea unui loc de muncă mai bine plătit sau chiar acceptarea la studii în străinătate bate la ușa nativilor Câine. 

Horoscop chinezesc săptămânal 9-15 mai 2022- Mistreț 

Previziunile astrale pentru săptămâna asta vin cu vești îmbucurătoare pentru nativii din zodia Mistreț, care vor reuși să se desprindă de persoanele care aduceau doar frustrarea și suferință în viața lor. Sfatul astrologilor este să nu priviți în urmă și să nu mai plecați urechea la ce spun ceilalți. Aveți forța necesară să reușiți prin propriile puteri.