Horoscop chinezesc, vineri 20 mai 2022: Confruntați adevărul, cu cât mai repede cu atât mai bine! Vremea deciziilor importante a sosit, spun astrologii

Autor: Sara Andreescu
Actualizat: 20 mai 2022, 11:34

Horoscop chinezesc vineri 20 mai. Previziuni astrale vineri zodiac chinezesc

Sursa: PixaBay

Descoperă horoscopul chinezesc pentru vineri, 20 mai 2022.  Află ce îți rezervă astrele. Sfatul astrologilor este să confruntați adevărul, chiar dacă asta implică un proces greu și dureros.

Horoscopul chinezesc vineri, 20 mai 2022 oferă câteva previziuni astrologice pentru  zodiacul chinezesc.

A venit vremea ca nativii Șololan și Mistreț să decidă cum își vor trăi viața de acum înainte, compromisurile făcute până acum i-au epuizat pe nativii acestor zodii.

Sfatul astrologilor pentru toți nativii zodiacului chinezesc pentru ziua de vineri este să confruntați adevărul, chiar daca asta presupune un proces greu și dureros.

Află horoscopul chinezesc pentru zodiile Șobolan, Bivol, Tigru, Iepure, Dragon, Șarpe, Cal, Capră, Maimuță, Cocoș, Câine, Mistreț.

Citeste si: Horoscop chinezesc, joi 19 mai 2022: În loc să vărsați lacrimi pentru ceilalți, aveți grijă de voi! Șerpii și Cocoșii vor învăța joi să își gestioneze mai bine emoțiile

Citește și: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

Horoscop chinezesc vineri, 20 mai 2022-  Șobolan 

A venit momentul ca nativii din zodia Șobolan să înfrunte adevărul și să decidă pe ce drum vor continua de acum înainte. Oscilați de ceva vreme între ceea ce v-ar face pe voi fericiți și ceea ce își dorește partenerul de cuplu, iar asta v-a epuizat psihic. 

Horoscop chinezesc vineri, 20 mai 2022,- Bivol

Ziua de vineri va fi una dificilă pentru nativii din zodia Bivol care trebuie să rostească un adevăr dureros unei persoane apropiate pe care au încercat să o menajeze până acum. Sfatul astrologilor este să vă alegeți cuvintele cu grijă, riscați ca totul să se întoarcă împotriva voastră.

Horoscop chinezesc vineri, 20 mai 2022- Tigru 

Nativii din zodia Tigru vor avea parte de o zi de vineri liniștită, iar asta îi va ajuta să se concentreze aupra unor noi proiecte sau idei menite să le rotunjească veniturile financiare. 

Horoscop chinezesc vineri, 20 mai 2022- Iepure 

Ziua de vineri îi va aduce pe nativii din zodia Iepure într-un impas emoțional, vor fi nevoiți să aleagă între ceea ce este corect și ceea ce le-ar putea aduce lor beneficii. Se va ivi o situație din care ați putea avea de câștigat, dar asta va presupune să vă încălcați anumite principii morale. Cântăriți bine decizia, să nu aveți remușcări apoi! 

Horoscopul chinezesc vineri, 20 mai 2022 oferă previziuni pentru toate zodiile 

Citeste si: Horoscop sănătate iunie 2022. Sfatul lunii iunie: nu lua decizii fără să te consulți cu un specialist. Taurii, mai obosiți ca niciodată

Horoscop chinezesc vineri, 20 mai 2022- Dragon 

O minciună spusă de nativii din zodia Dragon va ieși la iveală vineri, lucru ce îi va pune pe acești nativi într-o situație extrem de neplăcută.

Astrologii vă sfătuiesc să confruntați adevărul și să nu încercați să ieșiți din această situație printr-o nouă minciună. Chiar daca vă va fi greu, rostirea adevărului este cea mai onestă cale de scăpare. 

Horoscop chinezesc vineri, 20 mai 2022- Șarpe

Ziua de vineri va aduce emoții puternice în sufletele nativilor din zodia Șarpe care vor fi contactați de o persoană dragă pe care nu au mai văzut-o demult. Veți avea vineri posibilitatea să rostiți lucruri pe care nu ați avut curaj să le spuneți în trecut, iar asta va aduce un sentiment de eliberare nativilor Șarpe. 

Horoscop chinezesc vineri, 20 mai 2022- Cal 

Indiferent de ceea ce vor să vă facă să credeți cei din jur, să nu uitați nicio clipă cine sunteți și ce puteți să faceți! Acesta este sfatul astrologilor pentru nativii din zodia Cal, care vineri vor avea niște discuții aprinse cu colegii de muncă sau cu cineva din anturajul lor. 

Horoscop chinezesc vineri, 20 mai 2022- Capră 

Nativii din zodia Capră vor fi atrași vineri într-un conflict fără voia lor. Niște lucruri pe care le-ați spus mai demult vor fi acum reinterpretate și readuse în discuție de către o persoană care vrea să vă facă rău. Sfatul astrologilor este să nu vă lăsați prinși în această capcană și să nu dați curs insinuărilor malițioase.

Horoscop chinezesc  vineri, 20 mai 2022 Maimuță 

Nativii din zodia Maimuță se pot simți vineri storși de energie și lipsiți de motivație, iar acesta este rezultatul suprasolicitării din ultima perioadă. Faceți o pauză sau luați-vă câteva zile libere dacă aveți posibilitatea, așa vă veți reface mai repede. 

Citeste si: Cerul Chinei, roșu ca sângele: „Va fi un cutremur în șapte zile!” Motivul pentru care s-a înroșit cerul în apropiere de Shanghai

Horoscop chinezesc vineri, 20 mai 2022- Cocoș 

„Nu tot ceea ce strălucește este aur!„ este sfatul astrologilor pentru nativii din zodia Cocoș care riscă ca vineri să fie păcăliți. Cineva dorește să profite de bunătatea voastră și încearcă să vă atragă într-o capcană, iar asta ar putea să vă coste scump.

Horoscop chinezesc vineri, 20 mai 2022  Câine 

Nativii din zodia Câine se vor afla vineri sub semnul energiei vindecătoare a relațiilor dificile. Este momentul să vă luați rămas-bun de la tot ceea ce a dus de-a lungul timpului suferință în viața voastră și să începeți încrezători un capitol nou. 

Horoscop chinezesc vineri, 20 mai 2022- Mistreț 

Compromisurile pe care le-au făcut în ultima perioadă se vor întoarce ca un boomerang vineri împotriva nativilor din zodia Mistreț care nu vor mai putea să mențină aparentul echilibru din viața lor. Confruntați adevărul, cu cât mai repede cu atât mai bine, este sfatul astrologilor pentru nativii Mistreț.