Horoscop chinezesc weekend 21-22 mai 2022: Nu le mai acordați șanse celor care vă dezamăgesc mereu! A venit vremea să-i lăsați în urmă pe cei care aduc suferință în viața voastră

Author: Sara Andreescu
Actualizat: 20 feb 2023, 01:20

Horoscop chinezesc weekend. Zodiac chinezesc weekend

Sursa: peexl.com

Descoperă horoscopul chinezesc pentru weekend 21-22 mai 2022.  Află ce îți rezervă astrele. Sfatul astrologilor este să nu le mai acordați șanse celor care aduc mereu suferință în viața voastră.

Horoscopul chinezesc pentru weekendul 21-22 mai 2022 oferă previziuni astrale și sfatul astrologilor pentru toate zodiile din  zodiacul chinezesc.

A venit vremea să îi lăsați în urma voastră pe cei care vă dezamăgesc mereu și care vă provoacă suferință. Este momentul să selectați cu atenție oamenii cu care merită să vă înconjurați și alături de care să simțiți împlinire, satisfacție și energie pozitivă.

Află  horoscopul chinezesc weekend 21-22 mai 2022  pentru zodiile Șobolan, Bivol, Tigru, Iepure, Dragon, Șarpe, Cal, Capră, Maimuță, Cocoș, Câine, Mistreț. 

Citeste si: Horoscop chinezesc, vineri 20 mai 2022: Confruntați adevărul, cu cât mai repede cu atât mai bine! Vremea deciziilor importante a sosit

Horoscop chinezesc weekend 21-22 mai 2022-  Șobolan 

Chiar dacă va fi dificil, nativii din zodia Șobolan își vor lua rămas-bun de la o persoană care le-a fost alături și care i-a sprijinit în momentele grele.

Poate fi vorba despre un coleg de muncă care a primit o ofertă mai bună, sau un prieten care se va muta în alt oraș sau chiar în altă țară.

Citește și: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii

Horoscop chinezesc weekend 21-22 mai 2022- Bivol 

Frustrările acumulate de nativii din zodia Bivol ating cote maxime în acest weekend și din cauza unor persoane din anturaj care au un efect toxic asupra acestor nativi.

Sfatul astrologilor este să puneți în balanță avantajele și dezavantajele pe care prezența acestor persoane o are în viața voastră și să încercați să vă îndepărtați de toți cei care vă provoacă stări de nervozitate și chiar suferință. 

Horoscop chinezesc weekend 21-22 mai 2022- Tigru 

În acest weekend nativii singuri din zodia Tigru vor încerca să dea frâu liber sentimentelor și să dezvăluie ceea ce simt de multă vreme față de o persoană de sex opus.

Teama de respingere i-a împiedicat pe Tigrii să facă lucrul acesta până acum, dar anumite indicii primite în ultimele zile i-a făcut pe acești nativi să spere că sentimentele sunt reciproce.

Horoscop chinezesc weekend 21-22 mai 2022- Iepure 

Weekendul acesta va fi unul destul de încărcat pentru nativii din zodia Iepure care vor fi nevoiți să se împartă între treburile casnice, o ieșire cu prietenii și dorințele partenerului de cuplu.

Cu puțină organizare și sprijin din partea partenerului, le puteți bifa cu brio pe toate. Aveți în jurul vostru persoane dragi, iar asta vă va oferi o enerzie pozitivă tot weekend-ul.

Horoscopul chinezesc weekend 21-22 mai 2022 oferă previziuni pentru toate zodiile 

Citeste si: Cerul Chinei, roșu ca sângele: „Va fi un cutremur în șapte zile!” Motivul pentru care s-a înroșit cerul în apropiere de Shanghai

Horoscop chinezesc weekend 21-22 mai 2022- Dragon 

Un conflict mai vechi îi macină pe nativii din zodia Dragon care în acest weekend vor dori cu orice preț să-l soluționeze. Vă veți exprima clar punctul de vedere și nu veți fi dispuși să faceți niciun compromis, deorece dreptatea este de partea voastră. Sfatul astrologilor este să nu mai cedați șantajului emoțional, doar așa lucrurile se pot rezolva într-un mod obiectiv.

Horoscop chinezesc weekend 21-22 mai 2022- Șarpe 

Potrivit previziunilor astrale pentru horoscopul chinezesc, prima sarcină a nativilor din zodia Șarpe pentru weekendul 21-22 mai este să își urmeze inima. Iar cea de-a doua sarcină este să fiți mai blânzi cu voi și să lăsați exigențele deoparte. Sunteți extraordinari chiar dacă nu reușiți să obțineți mereu rezultatele dorite.  

Horoscop chinezesc weekend 21-22 mai 2022- Cal 

Weekend-ul nativilor din zodia Cal va fi presărat cu multe lacrimi. În încercarea de a face pace cu anumite traume din trecut, acești nativi vor retrăi evenimente și emoții copleșitoare în acest weekend. Veți avea curajul să spuneți lucrurilor pe nume și să clarificați anumite situații tensionate cu membrii familiei. 

Horoscop chinezesc weekend 21-22 mai 2022- Capră 

Dorul de o persoană dragă de care ați fost nevoiți să vă despărțiți brusc în urmă cu câteva luni vă va copleși în acest weekend. Chiar dacă acum vă simțiți singuri și neconsolați, astrologii spun că lucrurile se vor schimba odată cu solstițiul de vară, atunci când energia generată de acest fenomen va ajuta nativii din zodia Capră să vindece răni din trecut.

Horoscop chinezesc  weekend 21-22 mai 2022 -Maimuță 

Nativii din zodia Maimuță vor vărsa lacrimi amare weekendul acesta din cauza unei persoane care vă dezamăgește mereu, dar pe care nu aveți puterea să o îndepărtați din viața voastra. Chiar dacă vă cunoașteți de ani de zile și ați trecut împreună prin bune și prin rele, asta nu înseamnă că trebuie să îi tolerați la nesfârșit 

Citeste si: Horoscop sănătate iunie 2022. Sfatul lunii iunie: nu lua decizii fără să te consulți cu un specialist. Taurii, mai obosiți ca niciodată

Horoscop chinezesc weekend 21-22 mai 2022- Cocoș 

Nativii din zodia Cocoș vor încheia săptămâna într-o atmosferă tensionată. Neînțelegerile cu persoana iubită sau cu un membru al familiei vor atinge cote maxime duminică. Sfatul astrologilor este să vă înarmați cu răbdare și să nu puneți totul la suflet. Cu cuvintele potrivite, veți putea rezolva și aceste mici conflicte.

Horoscop chinezesc weekend 21-22 mai 2022  Câine 

Nativii singuri din zodia Câine vor simți în acest weekend fiorii dragostei. Indiferent dacă va fi dragoste la prima vedere, sau dacă vă veți îndrepta atenția asupra unei persoane pe care ați mai văzut-o până acum, astrologii spun că sunt șanse mari ca în următoarea perioadă să vă găsiți sufletul-pereche. 

Horoscop chinezesc weekend 21-22 mai 2022- Mistreț 

Încărcătura emoțională va atinge cote maxime pentru nativii din zodia Mistreț în acest weekend, atunci când anumite amintiri și regrete din trecut vă vor năpădi. Veți avea sentimente contradictorii asupra unor decizii luate în urmă cu ceva vreme care se vor dovedi a fi greu de suportat. Sfatul astrologilor este să vă ascultați inima și să nu ezitați să vă îndreptați greșelile.