Horoscop COMPLET 2019 - Incepe anul schimbarilor radicale! O zodie ramane singura, alta isi implineste destinul!

Autor: Raluca Vitu
Actualizat: 19 nov 2018, 11:11

Anul 2019 aduce schimbari importante pentru majoritatea semnelor zodiacale.

Daca unii se vor bucura de imbunatatiri pe plan profesional, altii vor descoperi ce este norocul pe plan sentimental. Cu toate acestea, astrele nu vor influenta prea mult relatiile sociale, in schimb acestea depind de modul in care nativii isi gestioneaza emotiile si de cat de dispusi sunt sa cunoasca oameni noi.

 

Afla cum va fi anul 2019 in ceea ce priveste dragostea, cariera, sanatatea si familia:

 

  • BERBEC

 

Dragoste

 

Berbecii o sa aiba parte de multe schimbari in ceea ce priveste dragostea. Astfel, acestia sunt nevoiti sa lucreze mai mult la consolidarea vietii de cuplu si trebuie sa invete sa aiba mai multa incredere in partenerul de cuplu.

In a doua jumatate a anului 2019, Berbecii reusesc sa-si dezvolte abilitatile de comunicare, iar cu aceasta realizare vine si rezolvarea mai multor probleme din viata de cuplu. Daca nu esti intr-o relatie, anul 2019 vine cu noroc, astfel incat poti sa-ti gasesti sufletul pereche fara sa fie nevoie sa cauti. 

 

Bani si cariera

 

Pe acest plan, anul 2019 va fi unul cu adevarat agitat si vei avea deseori tendinta de a lucra fara pauza, pentru a putea sa-ti atingi obiectivele privind cariera. Nu trebuie sa renunti la aspiratii, insa nici sa te extenuezi, cu atat mai mult cu cat anul 2019 aduce mai multe oportunitati decat precedentul. Pe de alta parte, orgoliul te va incurca de multe ori la locul de munca, astfel incat anul viitor se arata a fi presarat cu tot felul de conflicte minore.

Daca lucrezi mai mult la a-i asculta pe cei din jurul tau, evolutia ta la locul de munca va fi mult mai rapida. 

 

Sanatate

 

Nu se anunta schimbari majore fata de anul precedent. Exceptand momentele in care extenuarea isi va spune cuvantul, starea ta de sanatatea va fi una buna. In plus, a doua jumatate a anului 2019 vine cu multa energie si cu o stare generala de bine, astfel incat starea psihica devine din ce in ce mai buna.

Pentru a evita orice problema de sanatate, este recomandat sa apelezi la un regim alimentar mai sanatos decat cel din anul 2018. De asemenea, sportul te va ajuta sa-ti mentii sanatatea la cote inalte. 

 

Familie

 

Precum in anul precedent, nu prea gasesti timpul necesar pentru a petrece timp cu familia, iar de aici vor incepe si conflicte si tensiuni cu cei dragi.

Este recomandat sa iti faci un program, pentru a putea sa oferi atentie tuturor celor care au nevoie de ea si care, de altfel, o merita. Cea de-a doua jumatate a anului se anunta a fi una benefica pentru calatorii, asa ca ar fi o idee buna sa optezi si pentru una in familie. 

 

  • TAUR

 

 

Dragoste

 

Dupa anul 2018, un an plin de situatii neprevazute in ceea ce priveste dragostea, anul 2019 se anunta a fi mai linistit. Astfel, viata sentimentala intra intr-o linie armonioasa, iar comunicarea ajuta la mentinerea acestei linii. Pe de alta parte, a doua jumatate a anului 2019 vine si cu o neincredere stridenta pentru care pot exista mai multe motive, unele fictive, altele aparute din lipsa de sinceritate.

 

Bani si cariera

 

Mare parte din atentia ta se indreapta in aceasta zona. Ceea ce iti lipseste este lipsa de deschidere catre parteneriatele profesionale, iar acest lucru iti va incetini considerabil ascensiunea. Pe de alta parte, in a doua jumatate a anului 2019 apar oportunitati, iar situatia financiara este imbunatatita. Chiar daca nu sunt schimbari enorme, faptul ca rezultatele incep sa apara te va motiva sa muncesti mai mult. Cu toate acestea, incearca sa gasesti un echilibru intre viata profesionala si cea personala. 

 

Sanatate

 

Probleme care vor aparea vor fi mai mult de ordin psihic, avand in vedere tensiunile pe care le pui asupra ta. In ceea ce priveste sanatatea fizica, anul 2019 este lipsit de evenimente grave, insa tensiunea la nivel psihic nu te ajuta deloc. Ar fi bine sa apelezi la un psiholog sau la un apropiat atunci cand simti ca tot ceea ce se intampla in jurul tau te copleseste. 

 

Familie

 

Vei avea parte de provocari pe acest plan, insa nimic atat de grav incat sa-ti produca prea multe batai de cap. De asemenea, ar trebui sa renunti la ideea de a ignora problemele unor membri ai familiei, mai ales daca poti sa le rezolvi cu putin efort. In cea de-a doua jumatate a anului 2019, apar unele tensiuni in ceea ce priveste doua parti importante din viata ta: partenerul de cuplu si familia. Ostilitatea fata de unul sau altul nu va rezolva nimic, motiv pentru care este recomandat calmul. Comunicarea poate rezolva cu usurinta aceasta problema.

 

Cisteste mai mult pe Kfetele.ro.

 


Alexandra nu vede cu ochi buni apropierile dintre Gagea și Virginia, așa că reacționează. Andreea Mantea a întrebat-o dacă este geloasă pe cei doi, însă concurenta de la „Casa iubirii” neagă cu vehemență.