Horoscop complet al lunii aprilie! Afla ce ti se intampla in dragoste, la job, cu sanatatea si cu banii!

Autor: A.M. Editor: Adelina Minulescu
Actualizat: 28 feb 2017, 06:15

Luna aprilie vine cu schimbari mari pentru toate zodiile. Iata ce ti s-a pregatit.

Berbec

In prima parte a lunii ai multa energie, astfel ca ai putea sa-ti reorganizezi stilul de viata si planurile de viitor. Sunt momente excelente pentru inceputuri de orice fel, pornind de la cele mai banale aspecte ale vietii cotidiene, pâna la turnuri radicale de destin. Totul este sa iti controlezi reactiile, sa eviti a discuta cu oricine despre intentiile tale si nu in ultimul rând este bine sa tii cont de experienta ta de viata acumulata.

Surplusul de energie canalizeaza-l spre activitati sportive usoare. Dupa 18 Aprilie vor reveni in atentia ta relatiile cu strainatatea, dar si studiile sau calatoriile. Se recomanda prudenta, intrucât gândirea si comunicarea vor fi distorsionate si foarte usor lucrurile se pot intelege total eronat. Segmentul financiar se va remarca dupa 06 Aprilie, astfel ca sunt sanse bune de a primi bani, bunuri sau favoruri, fie dinspre locul de munca, fie din partea celor dragi.
Totusi evita cheltuielile nefondate sau implicarea in planuri de investitii.

Taur

Ar fi bine sa te menajezi in prima parte a lunii, pentru ca sanatatea este vulnerabila si exista un risc marit de a se evidentia afectiuni ale capului si sistemului renal. Discretia si discutiile tainuite cu persoanele de incredere din anturajul apropiat sunt binevenite. Exista conflicte mocnite intre colegi care au repercusiuni asupra pozitiei tale in cadrul colectivului de lucru sau asupra desfasurarii activitatii tale profesionale.
Relatiile parteneriale se modifica in preajma datei de 22 Aprilie, in sensul ca se va finaliza o etapa importanta. Poate fi vorba despre separare sau divort sau in cazul unei colaborari, aceasta fie se incheie, fie isi modifica radical termenii si conditiile de desfasurare. In plan financiar vor aparea turnuri deosebite vizavi de banii si bunurile folosite si administrate impreuna cu partenerul de viata, rudele sau colaboratorii. Apar cheltuieli majore pe mosteniri, facturi, servicii de care cineva drag are nevoie si iti cere sprijinul financiar sau esti nevoit sa achiti niscai daune de pe urma actiunilor acestor persoane.   
 

Gemeni

Relatiile cu prietenii continua sa se remarce in prima parte a lunii, existând sanse deosebite de a lega relatii cu persoane de buna calitate. Totusi nu te lasa prea mult pe seama promisiunilor sau informatiilor oferite pe parcursul lunii, de catre aceste persoane. Dupa 18 Aprilie este posibil sa afli detalii picante despre viata si activitatea unor apropiati si astfel sa fii foarte dezamagit.
A doua parte a lunii dinamizeaza conflictele mocnite in segmentul profesional. Insa in câteva zile, respectiv in preajma datei de 23 Aprilie te vei lamuri despre ce este vorba. Ar fi bine sa reevaluezi relatiile colegiale si modul de desfasurare a sarcinilor de lucru. Gândeste-te la o noua ocupatie profesionala care sa-ti mareasca veniturile. Relatiile parteneriale vor intra intr-un con de umbra, in care va fi nevoie de reluarea unor discutii sau actiuni vechi si care au ramas cumva nerezolvate sau neintelese.
Prudenta, intrucât exista riscul de a se destrama relatii sau de se reconsidera contracte de colaborare.  Citeste restul zodiilor pe kfetele.ro!

Citește și: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

 


Numerologul Oana Timofte a vorbit în exclusivitate la „Follow us” despre cum sunt afectate zodiile de eclipsa de lună.