Horoscop COMPLET AstroCafe pentru saptamana 04 - 10 septembrie 2017: discutii, schimbari si iubiri mari!

Autor: B.M.
Actualizat: 04 sep 2017, 10:30

Citeste horoscopul saptamanii 4 - 10 septembrie 2017 de la AstroCafe.

Berbec

O perioada care iti aduce multe informatii deosebite, pe cai neobisnuite. Discutii tainice cu oameni importanti, mai ales privitoare la segmentul partenerial. Este posibil sa decizi desprinderea de unii parteneri, fie ca este vorba despre partenerul de viata, fie despre cei de afaceri sau despre colaboratori.

Prudenta, rabdare, masura in toate! Sanatatea este vulnerabila si de aici apar tot felul de stari fluctuante.

In a doua parte a saptamanii te vei simti mai bine, dar nu forta nota. Sunt sanse mari de progres si de schimbarea unor  planuri personale sau profesionale care nu au dat roadele scontate pana acum.

Taur

Relatiile socio-profesionale sunt foarte active pe tot parcursul saptamanii. Discutii, intalniri la nivel inalt cu sefi sau cu reprezentantii unor institutii oficiale. Se contureaza un final foarte clar in unele relatii, mai ales in relatiile cu unii prieteni sau cu unele persoane care te-au sutinut cumva in proiectele tale profesionale.

Prudenta, intrucat exista multe necunoscute importante in acest segment de viata, iar iluzia si dezamagirea sunt de proportii. Evita sa povestesti multe si marunte despre tine si despre planurile tale personale de viitor. Sanatatea este vulnerabila, astfel incat ai nevoie de odihna si detasare de cotidian.

Gemeni

Saptamana iti aduce in atentie segmentul profesional si relatiile aferente. Se contureaza un final in privinta statutului socio-profesional.

Imaginea ta in ochi altora se va modifica, depinzand numai de tine cum si in cel fel.

Este bine sa eviti a povesti amanunte despre tine si planurile tale de viitor, pentru ca unii pot interpreta gresit totul si de aici reactii in consecinta. La serviciu, se poate finaliza o etapa de lucru. Şefi care se schimba, conditii noi de munca, implicare in activitati profesionale de anvergura.

Noutatile sociale sunt frevente si de bun augur. Totul este sa fii deschis, pregatit si bine informat. Prietenii iti sunt alaturi cu sfaturi interesante.

Citeste continuarea pe pagina 2 >>>