Horoscop complet Mariana Cojocaru pana in 2025. Soarele aduce noi inceputuri: cum sunt afectate zodiile in urmatorii 7 ani

Autor: Bogdan Mihai
Actualizat: 30 iul 2018, 11:20

Se anunta noi inceputuri in plan financiar, social, in plan partenerial si iubiri stabile, statornice (Taurul-Zodie Fixa).

Aspecte favorabile pentru cei care isi doresc relatii noi-noute. Cel mai important aspect mai este dat de Marele Uranus care va parasi Berbecul si va intra in Taur, unde va locui zodia timp de sapte ani. Acesta anunta reforme importante in toate planurile existentiale.

Berbec- Se transeaza situatii care stau in coada de peste, la limita. Ma refer la chestiuni de suflet, care tin de viata personala.

Un plus de intuitie si creativitate. Relatiile cu cei mici sunt foarte importante, nu-i scapati din ochi. Eclipsele predispun la accidente si exista risc crescut de pierderi de sarcina.

Taur- O perioada cu decizii in cariera si viata de familie. Axa de Destin din Leu si Varsator si Eclipsa Totala de Luna  va atentioneaza asupra câstigurilor si cheltuielior pe care le puteti face in saptamâna care vine.

Fiti cumpatati si chibzuiti. Soarele din Leu si Eclipsa de Luna din Varsator va vrea atenti la tot si la toate. Pentru unii se anunta reintregirea familiei, reuniuni, revederi prieteni/colegi.

Gemeni- Deplasari si comunicare. Mercur Retrograd din Leu si Eclipsa Totala de Luna din Varsator se vor un preambul la ceea ce urmeaza sa se descopere din trecut. Repuneti in drepturi pe cineva, luati atitudine, rediscutati subiecte abandonate din diverse cauze: lipsa de timp, preocupari care va umpleau pe deplin timpul pretios.

Revederi cu prietenii de suflet si cu persoane importante din import.

Citeste continuarea pe pagina urmatoare. 

 


Robi pare că își dorește o relație cu Teodora, însă aceasta nu este atât de hotărâtă, iar sfaturile celor apropiați au făcut-o să păstreze distanța față de concurentul de la „Casa iubirii”.