Horoscop complet Nicoleta Svarlefus, saptamana 26 martie - 1 aprilie: O zodie are cheltuieli mari, alta vrea sa iti rezolve toata viata

Autor: Daniela Iliuta
Actualizat: 27 mar 2018, 10:28

Horoscop complet Nicoleta Svarlefus, saptamana 26 martie - 1 aprilie: O zodie are cheltuieli mari, alta vrea sa iti rezolve toata viata

Berbec

Este multă forfotă în plan domestic. Sunt zile bune pentru curăţenii generale, reparaţii sau dialog cu membrii familiei pe chestiuni patrimoniale. Controversele sunt prezente, dar le poţi gestiona cu puţin efort şi bunăvoinţă. Se recomandă ceva mai multă atenţie la instalaţiile de apă din spaţiul locativ, întrucât pot crea pagube de proporţii. A doua parte a săptămânii evidenţiază relaţiile cu persoana iubită şi cele cu copiii.

Revin în atenţie situaţiile petrecute în primele două luni ale anului în plan amoros, deci fii prudent şi prezent în tot ce se întâmplă în preajma ta.

Taur

Relaţiile cu anturajul apropiat sunt dinamice şi surprinzătoare. Ar fi bine să te desprinzi de acei prieteni care s-au dovedit neserioşi sau profitori. Călătoriile pe distanţe scurte reprezintă o altă temă importantă a săptămânii, fiind necesare să rezolvi diverse chestiuni personale sau profesionale.
Fii atent pe unde mergi şi mai ales dacă şofezi! A doua parte a săptămânii evidenţiază treburile gospodăreşti şi relaţiile cu membrii familiei. Sunt posibile discuţii aprinse pe teme patrimoniale. Acordă o atenţie deosebită instalaţiilor de foc şi de aer din spaţiul locativ, pentru că se pot avaria serios.
Cititi continuarea pe kfetele.ro

 

Taguri:

În ediția de astăzi a emisiunii „Casa Iubirii”, Rebecca a continuat să își susțină părerea conform căreia Criss și Antoni s-ar fi cunoscut în afara show-ului matrimonial.