Horoscop complet pentru luna octombrie! Uite ce ti-au pregatit astrele!

Editor: Alexandra Dragos
Actualizat: 27 feb 2017, 17:31

Citeste previziunile tale astrologice complete pentru luna octombrie 2015.

 

Horoscop complet pentru luna octombrie! Uite ce ti-au pregatit astrele!
Citeste previziunile tale astrologice complete pentru luna octombrie 2015.
Berbec
In prima parte a lunii sunt acentuate relatiile parteneriale, atat relata cu partenerul de viata, cat si relatiile de colaborare profesionala. Se recomanda prudenta pentru ca exista riscul inceperii unor conflicte pe termen lung. In preajma datei de 13 Octombrie se va deschide o etapa noua de relationare, atat in plan profesional, cat si in plan personal.
Posibil sa simti ca toate relatiile vechi se vor destrama mai devreme sau mai tarziu. Este bine sa observi atent ce se petrece in acest segment de viata si sa lasi lucrurile sa-ti urmeze cursul firesc. Pare dureros la prima vedere, insa dincolo de aparente, de fapt este o perioada benefica care te ajuta sa depasesti tarele relationale predominante in viata ta de multa vreme. La locul de munca, activitatea profesionala si relatiile colegiale se desfsoara cu dificultate, insa depinde numai de tine sa imbunatatesti lucrurile.
Exista mari sanse de a te reorienta profesional. In preajma datei de 27 Octombrie s-ar putea sa primesti bani, bunuri sau cadouri fie dinspre segmentul profesional, fie din partea celor dragi.
Taur
Segmentul care atrage atentia in mod special, pe tot parcursul lunii este cel profesional, respectiv desfasurarea activitatii la serviciu si relatiile colegiale. Dup 10 ale lunii vor aparea imbunatatiri in acest segment, dar izul conflictului va predomina in umbra multe luni de zile de acum incolo.
De aceea fii prudent, evita tendinta de a domina sau controla oamenii si situatiile si apropie-te sincer de ceilalti. A te izola de colegi pe motivele ca numai tu faci lucrurile corect si in beneficiul societatii este o atitudine paguboasa. In intervalul 12 – 14 Octombrie se intrezaresc schimbari ale regimului muncii, poate chiar si a salarizarii. Temerile vizavi de castigurile pe care le obtii la serviciu se vor accentua, insa sunt nefondate.
Este adevarat ca perioada urmatoare anunta venituri fluctuante, insa vor fi suficiente pentru a duce un trai decent. In preajma datei de 27 Octombrie, pe cat posibil ia-ti o minivacanta. Vei avea nevoie de odihna, detasare de cotidian si introspectie. Sunt momente bune de a-ti trasa alte planuri de viata.
Gemeni
In prima parte a lunii esti dornic de distractii, aventuri, amor, dar si de activitati cu specific hobby.
Dialogurile cu cei dragi pot fi stanjenitoare, chiar si pe teme banale. Asta deoarece exista un soi de umbra care s-a instalat de ceva vreme in segmentul amoros si incurca limbile si actiunile celor de care esti atasat sufleteste sau ii iubesti cu adevarat. Astfel poate aparea tendinta de a te implica in relatii si situatii frivole sau idile fara viitor. In preajma datei de 13 Octombrie pare ca se vor imbunatati lucrurile la acest capitol, existand sanse sa te indragostesti fie din nou de cineva care deja iti este alaturi, fie de o cunostinta noua.
Oricum ceva se va schimba vizavi de iubire sau situatii amoroase. Totul este sa eviti exagerarea si sa ai rabdare ca lucrurile sa-si urmeze cursul firesc. Sanatatea este buna, chiar dupa 24 Octombrie vor aparea fie terapii pe care le poti aborda cu succes, fie specialisti in sanatate care te vor indruma mult si bine. Insa intervalul 26 – 28 Octombrie poate aduce niscai probleme de sanatate, dar sunt pasagere.
Intra pe kfetele.ro si citeste continuarea!

Berbec
In prima parte a lunii sunt acentuate relatiile parteneriale, atat relata cu partenerul de viata, cat si relatiile de colaborare profesionala. Se recomanda prudenta pentru ca exista riscul inceperii unor conflicte pe termen lung. In preajma datei de 13 Octombrie se va deschide o etapa noua de relationare, atat in plan profesional, cat si in plan personal. Posibil sa simti ca toate relatiile vechi se vor destrama mai devreme sau mai tarziu. Este bine sa observi atent ce se petrece in acest segment de viata si sa lasi lucrurile sa-ti urmeze cursul firesc. Pare dureros la prima vedere, insa dincolo de aparente, de fapt este o perioada benefica care te ajuta sa depasesti tarele relationale predominante in viata ta de multa vreme. La locul de munca, activitatea profesionala si relatiile colegiale se desfsoara cu dificultate, insa depinde numai de tine sa imbunatatesti lucrurile. Exista mari sanse de a te reorienta profesional. In preajma datei de 27 Octombrie s-ar putea sa primesti bani, bunuri sau cadouri fie dinspre segmentul profesional, fie din partea celor dragi.


Taur
Segmentul care atrage atentia in mod special, pe tot parcursul lunii este cel profesional, respectiv desfasurarea activitatii la serviciu si relatiile colegiale. Dup 10 ale lunii vor aparea imbunatatiri in acest segment, dar izul conflictului va predomina in umbra multe luni de zile de acum incolo. De aceea fii prudent, evita tendinta de a domina sau controla oamenii si situatiile si apropie-te sincer de ceilalti. A te izola de colegi pe motivele ca numai tu faci lucrurile corect si in beneficiul societatii este o atitudine paguboasa. In intervalul 12 – 14 Octombrie se intrezaresc schimbari ale regimului muncii, poate chiar si a salarizarii. Temerile vizavi de castigurile pe care le obtii la serviciu se vor accentua, insa sunt nefondate. Este adevarat ca perioada urmatoare anunta venituri fluctuante, insa vor fi suficiente pentru a duce un trai decent. In preajma datei de 27 Octombrie, pe cat posibil ia-ti o minivacanta. Vei avea nevoie de odihna, detasare de cotidian si introspectie. Sunt momente bune de a-ti trasa alte planuri de viata. 


Gemeni
In prima parte a lunii esti dornic de distractii, aventuri, amor, dar si de activitati cu specific hobby. Dialogurile cu cei dragi pot fi stanjenitoare, chiar si pe teme banale. Asta deoarece exista un soi de umbra care s-a instalat de ceva vreme in segmentul amoros si incurca limbile si actiunile celor de care esti atasat sufleteste sau ii iubesti cu adevarat. Astfel poate aparea tendinta de a te implica in relatii si situatii frivole sau idile fara viitor. In preajma datei de 13 Octombrie pare ca se vor imbunatati lucrurile la acest capitol, existand sanse sa te indragostesti fie din nou de cineva care deja iti este alaturi, fie de o cunostinta noua. Oricum ceva se va schimba vizavi de iubire sau situatii amoroase. Totul este sa eviti exagerarea si sa ai rabdare ca lucrurile sa-si urmeze cursul firesc. Sanatatea este buna, chiar dupa 24 Octombrie vor aparea fie terapii pe care le poti aborda cu succes, fie specialisti in sanatate care te vor indruma mult si bine. Insa intervalul 26 – 28 Octombrie poate aduce niscai probleme de sanatate, dar sunt pasagere.


Intra pe kfetele.ro si citeste continuarea!

Citește și: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”