Horoscop complet pentru toata luna decembrie! Afla ce ti se intampla in dragoste, cariera si bani!

Editor: Bogdan Mihai Autor: B.M.
Actualizat: 28 feb 2017, 02:10

Citeste previziunile tale astrologice complete pentru luna decembrie 2015.

Berbec

Te vei simti mai bine in aceasta luna, astfel ca este bine sa inchei anul lasand in urma toate neplacerile si animozitatile din relatiile cu ceilalti. Relatiile parteneriale devin tensionate si paguboase dupa 5 Decembrie.

Fii prudent si controleaza-ti reactiile, intrucat sunt sanse mari de distrugere a unor situatii si relatii bune. Cu toate ca simturile tale iti transmit ca ar trebui sa te debarasezi rapid de persoanele care-ti pun bete in roate, inertia si comoditatea sunt prezente pe tot parcursul lunii, facandu-te sa actionezi lent in situatii in care ar fi bine sa

folosesti viteza maxima.

În preajma datei de 11 Decembrie se contureaza o etapa noua vizavi de filozofia de viata abordata. Vor inmuguri in mintea si sufeltul tau conceptii si planuri noi legate de largirea orizontului educativ, dar si relational. Intervalul 24 – 26 Decembrie te aduce acasa, printre cei dragi. Fii intelegator si afectuos cu toata lumea!

Taur

Cititi continuarea pe kfetele.ro.

Citește și: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”