Dimineața cu noi, 24 martie 2022. Viviana Sposub prezintă horoscopul zilei "E timpul să aflăm și vești care să ne aducă zâmbetul pe buze" Cele mai bune sfaturi de la astrologul Alexandra David

Author: Daniela Iliuta
Actualizat: 25 mar 2022, 10:47

Viviana Sposub, previziuni inedite pentru toate zodiile

Sursa: Captură KANAL D

Viviana Sposub a venit și astăzi cu cele mai noi previziuni pentru zodii la Dimineața cu noi! Iată ce zodii se vor bucură de vești bune!

Îndrăgita emisiune Dimineața cu noi aduce in fiecare zi telespectatorilor cele mai noi informații din revista presei, cele mai interesante reportaje, vedete de seama în platou și o atmosfera fresh. Și de această dată, Bursucu, Viviana, George și Patrizia au început ziua în forță și le-au transmis privitorilor multă energie pozitivă, optimism, voie bună și poftă de viață.

Dimineața cu noi, 24 martie 2022. Horoscop cu Viviana Sposub: ce au pregătit astrele astăzi pentru fiecare semn zodiacal

Că în fiecare zi, Viviana Sposub le-a adus telespectatorilor cele mai noi previziuni ale astrelor pentru fiecare zodie în parte, în cadrul rubricii Horoscop, la Dimineață cu noi. Iată ce vești au primit nativii fiecărei zodii pentru astăzi: "E timpul a aflăm și niște vești care să ne aducă zâmbetul pe buze!"

Berbec

Este o zi benefică pentru a călători! În același timp s-ar putea să resimți un trafic mai intens al gândurilor tale sau o presiune venită din faptul că mintea te îndeamnă într-o direcție, iar inima

în altă direcție! ascultăndu-ti intuiția le poți împacă pe ambele!

Citește și: Informatii despre pulsul normal in functie de varsta

Taur

Astăzi nu este recomandat să iei decizii venite în urmă unui impuls emoțional deoarece starea ta de spirit poate fluctua de la o extremă la altă și există riscul unor alegeri pe care le vei regretă!

Gemeni

Astăzi trebuie să ieși în lume, să te vezi cu prietenii și de ce nu, să cunoști oameni noi! Este o zi perfectă pe plan social, profită de ea pentru a te relaxa!

Rac

Dacă ai în plan să te ocupi mai mult de sănătatea ta sau să faci modificări în stilul de viață, ai șanse mari că aceste schimbări să fie pe termen lung! Fie că vrei să te apuci de o dietă, de sport, sau pur și simplu să adopți un stil de viață sănătos astăzi ești susținut

din punct de vedere astral!

Leu

Creativitatea este la cote maxime astăzi! Relația cu copiii merge și ea bine! Dacă nu ai copii prin preajma conectează-te la energia și entuziasmul pe care le ai în ține pentru că astăzi ai o stare de spirit excelență!

Fecioară

Sunt posibile tensiuni în relația de cuplu, sau în parteneriatele de afaceri mai vechi! De asemenea emoțiile și rațiunea sunt în conflict și tocmai de aceea nu e bine să iei decizii importante astăzi!

Citeste si: Horoscop chinezesc joi, 24 martie 2022. Caii se despart de partener! O zodie are probleme de sănătate

Balanță

Este o zi minunată pentru a studia dar și pentru examene! Citește o carte bună, participa la un curs, sau ascultă oameni care au ceva interesant de împărtășit. Astăzi este bine să te lași insipirat de ceea ce vezi și auzi!

Scorpion

Este o mai aglomerată însă ai parte de mari satisfacții pentru că reușești să bifezi multe dintre lucrurile pe care le ai de făcut! Ai mută energie și avant!

Săgetător

Este o zi bună pentru a fi încrezător în forțele proprii! Orice schimbare de look este binevenită și e posibil să simți nevoia de a ieși un pic din rutină!

Capricorn

Astăzi s-ar putea să iasă la suprafață lucruri de care până acum nu erai conștient! E posibil să afli un secret pe care nu-l bănuiai!

Vărsător

Astăzi fă-ti planuri cu prietenii și bucură-te de timp petrecut în compania lor! Este o zi optimistă, perfectă pentru a te relaxa!

Pești

Energia pe care o ai în viață profesională continuă și astăzi! Este la cote maxime! Bucură-te de această perioada de productivitate și optimism! Relația cu șefii este și ea foarte bine aspectata!

Citeste si: Horoscop cu Viviana Sposub: "Veștile sunt bune" Iată previziunile pentru fiecare zodie în parte! Care sunt cei mai norocoși nativi astăzi!