Horoscop de Paste 2015: Balanta, "victima" evenimentelor surpriza iar Fecioarele au parte de calatorii

Editor: Silviu Bunea Autor: S.B.
Actualizat: 27 feb 2017, 06:29

Din punct de vedere astrologic, apropiatele sarbatori pascale anunta rasturnari inedite de situatie si intamplari palpitante, care vor condimenta zilele nativilor.

Berbecul este rasfatat cu cadouri
Acesti nativi se vor bucura de rasfat din partea iepurasului de Paste, primind cadouri din locuri neasteptate. incepand cu data de 11 aprilie, bazeaza-te pe abilitatile tale de comunicare, care te vor ajuta foarte tare in relatiile de la locul de munca, dar si in legatura cu familia.
Taurul, pus pe schimbari in casa
in acest an, in perioada Pastelui, Taurii au un chef nebun de curatenie si redecorare.
De pe data de 11 aprilie, te vei axa pe segmentul financiar, iar tendinta ta generala va fi sa achizitionezi tot felul de nimicuri, probabil drept cadouri pentru cei dragi.
Gemenii prefera compania apropiatilor
Gemenii nu prea au chef de petrecere si aglomeratie, ci prefera compania partenerului de viata, a prietenilor apropiati sau a rudelor de gradul intai. De pe data de 11, insa, felul tau sociabil de a fi te va pune in lumina reflectoarelor si-ti va aduce, probabil, oportunitati de nerefuzat.
Racul calmeaza situatiile tensionate
Cele trei zile de sarbatoare le va pune Racilor calmul la incercare. Daca veti trata, insa, situatia cu spirit de gluma, atmosfera se va detensiona rapid. Este posibil sa va reevaluati relatiile de cuplu si situatia financiara.
Leul are succes in toate
Leul are noroc de Paste atat pe plan sentimental, cat si financiar.
Toate merg ca pe roate, iar rudele generoase te vor coplesi cu cadouri. Aceasta perioada este infloritoare si datorita vietii tale sociale si proiectelor personale, care par ca merg din ce in ce mai bine.
Fecioara vrea sa plece departe
Nativul Fecioara nu are chef de traditii anul acesta. in loc sa petreaca timp alaturi de familie, simte nevoia sa plece departe, singur sau cu o mana de prieteni.
Perioada din preajma Pastelui se anunta foarte buna cand vine vorba de locul de munca, asa ca este posibil sa primesti vreo prima la salariu.
Balanta, „victima”... citeste continuarea pe kfetele.ro

Berbecul este rasfatat cu cadouri. Acesti nativi se vor bucura de rasfat din partea iepurasului de Paste, primind cadouri din locuri neasteptate. incepand cu data de 11 aprilie, bazeaza-te pe abilitatile tale de comunicare, care te vor ajuta foarte tare in relatiile de la locul de munca, dar si in legatura cu familia.

Taurul, pus pe schimbari in casa in acest an. In perioada Pastelui, Taurii au un chef nebun de curatenie si redecorare. De pe data de 11 aprilie, te vei axa pe segmentul financiar, iar tendinta ta generala va fi sa achizitionezi tot felul de nimicuri, probabil drept cadouri pentru cei dragi.

Gemenii prefera compania apropiatilor. Gemenii nu prea au chef de petrecere si aglomeratie, ci prefera compania partenerului de viata, a prietenilor apropiati sau a rudelor de gradul intai.

De pe data de 11, insa, felul tau sociabil de a fi te va pune in lumina reflectoarelor si-ti va aduce, probabil, oportunitati de nerefuzat.

Racul calmeaza situatiile tensionate. Cele trei zile de sarbatoare le vor pune Racilor calmul la incercare. Daca veti trata situatia cu spirit de gluma, atmosfera se va detensiona rapid. Este posibil sa va reevaluati relatiile de cuplu si situatia financiara.

Citește și: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?

Leul are succes in toate. Leul are noroc de Paste atat pe plan sentimental, cat si financiar. Toate merg ca pe roate, iar rudele generoase te vor coplesi cu cadouri. Aceasta perioada este infloritoare si datorita vietii tale sociale si proiectelor personale, care par ca merg din ce in ce mai bine.

Fecioara vrea sa plece departe. Nativul Fecioara nu are chef de traditii anul acesta. In loc sa petreaca timp alaturi de familie, simte nevoia sa plece departe, singur sau cu o mana de prieteni. Perioada din preajma Pastelui se anunta foarte buna cand vine vorba de locul de munca, asa ca este posibil sa primesti o prima la salariu.

Balanta, „victima”... citeste continuarea pe kfetele.ro!

 

Taguri: