Horoscop de weekend, 10-11 februarie 2024: Acești nativi luptă pentru a își salva relația

Autor: Bianca Vidoi
Actualizat: 09 feb 2024, 12:21

Află ce îți rezervă astrele în acest weekend, pentru 10-11 februarie 2024

Sursa: Kanal D

Află ce îți rezervă astrele în perioada 10-11 februarie 2024, dar și care este zodia ce nu are parte de liniște în weekend.

Nativii zodiilor vor avea parte de un weekend liniștit, în care își vor da seama cât de importantă este relaxarea și odihna pentru a funcționa pe parcursul unei întregi săptămâni. Peștii vor încerca noi experiențe care să le crească nivelul de adrenalină, în timp ce Fecioarele se vor bucura de timpul liber pe care îl au plimbându-se prin natură. Indiferent de modul în care nativii privesc relaxarea, acesta o să fie termenul dominant al acestui weekend.

Află horoscopul de weekend pentru 10-11 februarie zodiile Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioară, Balanță, Scorpion, Săgetător, Capricorn, Vărsător, Pești.

Berbecii au un motiv pentru care să lupte

Nativii zodiei Berbec au avut parte de o săptămână plină, în care să își dea seama ce îi motivează, iar acum că ați găsit acest element de care aveați nevoie pentru a lupta, visele voastre par foarte ușor de atins, deși acestea necesită muncă și efort.

Nu vă sperie nimic acum că aveți încredere în voi și în propriile abilități, așa că profitați de această energie în acest weekend, astfel încât să puneți în mișcare primii pași spre succesul garantat pe care îl veți avea în orice vă doriți să faceți.

Problemele de cuplu îi afectează pe Tauri

Nativii zodiei Taur  nu au parte de o oază de liniște atunci când se află alături de partener, deoarece certurile sunt mult mai dese decât și-ar dori.

Este momentul de a vă testa răbdarea, astfel încât să nu spuneți ceva ce ar putea să o rănească pe persoana pe care o iubiți, însă de-a lungul săptămânilor ați adunat mai multe frustrări ce vă macină. Comunicarea este foarte importantă pentru a vă salva relația, iar dacă depuneți efortul necesar și nimic nu se schimbă, atunci este momentul separării.

Citește și: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?

Gemenii se gândesc la obiectivele lor

Gemenii sunt niște firi foarte muncitoare, iar fiecare zi din această săptămână i-a adus tot mai aproape de persoana ce își doresc să devină. De-a lungul timpului ați realizat mai multe schimbări care v-au ajutat în a deveni mai bun, însă ați uitat să acordați atenție și obiectivelor finale pe care le aveți, astfel încât să aveți un echilibru. Acest weekend vă oferă ocazia de a vă gândi serios la ceea ce vreți de la voi înșivă, dar și de la viață, așa că folosiți acest timp în favoarea voastră.

Racii încep primii pași ai schimbării

Persoanele născute sub semnul zodiacal Rac au avut foarte mult de muncă la propria persoană pentru a deveni mai bun față de cum erau, iar primele semne ale acestor schimbări încep deja să se vadă. Motivația voastră s-a dus, însă veți primi o recompensă ce vă v-a ajuta să realizați că sunteți pe drumul cel bun, iar redescoperirea voastră nu se oprește aici.

Este important să nu vă stresați foarte mult în acest proces, deoarece poate fi extenuant, așa că luați-vă timpul de care aveți nevoie pentru a parcurge pașii necesari.

Citește și: Horoscop pentru 2024 pentru toate zodiile: Cine are noroc în dragoste

Leii nu au parte de liniște în weekend

Leii nu s-au putut concentra pe parcursul acestei săptămâni la ceea ce aveau de făcut, motiv pentru care au rămas în urmă cu foarte multe activități, atât la locul de muncă, cât și în viața lor personală. Deși este weekend, nu aveți timp să vă relaxați deoarece aceste activități trebuie să fie finalizate, iar viața voastră începe să ia o întorsătură pe care nu vi-o imaginați. Nu vă stresați pentru că acest lucru nu o să vă ajute cu productivitatea și nu uitați că familia este întotdeauna lângă voi, mai ales în momente dificile.

Fecioarele se bucură de timpul liber pe care îl au

Persoanele născute sub semnul Fecioarei au avut parte de o săptămână plină, în care nu au avut timp să petreacă timp cu persoanele dragi, iar acest lucru începe să se resimtă. Acest weekend vă face să vă puneți pe primul loc nevoile și dorințele, iat corpul și mintea voastră tânjesc după timpul de calitate petrecut în jurul persoanelor dragi vouă, așa că veți face tot ce e posibil pentru ca această întâlnire să aibă loc. Veți simți cum starea voastră se schimbă, iar săptămâna viitoare va fi una plină de prosperitate.

Balanțele au uitat de propria persoană

Balanțele sunt persoane foarte muncitoare, însă în ultima perioadă, locul de muncă le-a acaparat foarte mult din timp, dar și din personalitate, motiv pentru care caută cu disperare o ieșire din acest stil de viață în care nu se regăsesc. Acest weekend este unul ideal pentru a vă concentra pe pasiunile voastre, dar și pentru a vă aduce aminte ce vă face cu adevărat fericit, astfel încât să faceți primii pași într-un stil de viață care să vă ajute să vă relaxați și odihniți.

Scorpionii au parte de un weekend liniștit

Nativii zodiei Scorpion au reușit să finalizeze la timp toate proiectele pentru săptămâna ce tocmai a trecut, iar aceste două zile le vin în ajutor. Acest weekend este perioada perfectă în care acești nativi să înceapă să pună odihna pe primul loc, astfel încât să uite de problemele de la locul de muncă. Dacă vă organizați așa cum trebuie vă puteți bucura chiar de o ieșire în natură sau de o escapadă într-un loc în care ați vrut dintotdeauna să mergeți.

Săgetătorii au o energie molipsitoare

Săgetătorii au parte de foarte mult noroc în acest weekend, iar totul vine de la starea incredibilă cu care s-au trezit, ceea ce le ajută nivelul de productivitate. Reușiți să realizați foarte multe activități în această zi, ceea ce vă face să fiți foarte mândru de forțele voastre proprii, iar această energie îi ajută și pe oamenii din jurul vostru, dorind-și să se afle întotdeauna alături de voi.

Citește și: Horoscopul anului 2024 pentru zodia Gemeni: Apar multe oportunități în viața acestor nativi

Capricornii se gândesc la viitor, potrivit horoscopului de weekend pentru 10-11 februarie 2024

Nativii zodiei Capricorn își vor da seama în acest weekend că persoana ce se află lângă ei este chiar sufletul lor pereche și sunt recunoscători pentru tot ce au trăit împreună, dorindu-și să se asigure că această poveste de dragoste nu se va termina niciodată. Iubirea vieții voastre este chiar lângă voi și vă gândiți să duceți relația la nivelul următor, mai ales că știți că vreți să începeți o familie cu principiile pe care le aveți în această relație amoroasă.

Vărsătorii sunt criticați pentru faptele lor

Persoanele născute sub semnul Vărsătorului au foarte multă încredere în ei, iar acest lucru îi face să pară încrezuți, însă nu acesta este cazul. Oamenii din jurul vostru pot începe să vă critice pentru deciziile pe care le luați, însă voi știți cel mai bine de ce sunteți în stare, așa că nu aplecați urechea la ceea ce se spune despre voi, deoarece fericirea voastră este cea mai importantă.

Peștii tânjesc după aventură

Peștii simt că în ultima perioadă nu au experimentat nimic care să le crească nivelul de adrenalină, așa că în acest weekend o să profite de timpul liber pe care îl au pentru a încerca tot felul de experiențe noi. Vă doriți ca în această viață să încercați tot, așa că astrele sunt de partea voastră și vă încurajează să trăiți totul din plin. 

 


Ștefan și Catinca și-au luat fanii prin surprindere cu ultimele postări din mediul online. Ce se întâmplă cu relația foștilor concurenți din Casa iubirii?