Horoscop de weekend 17-18 februarie 2023: Zodiile care aleg să plece într-o excursie pentru a-și găsi liniștea sunt Berbecul și Gemenii

Author: Cristina Mocanu
Actualizat: 15 feb 2023, 19:36

Zodiile care aleg să plece într-o excursie pentru a-și găsi liniștea sunt Berbecul și Gemenii.

Sursa: https://www.pexels.com/

Descoperă horoscopul pentru weekendul 11-12 februarie 2023. Află ce îți rezervă astrele! Berbecii își fac planuri de viitor.

Horoscopul general pentru weekendul 17-18 februarie 2023 oferă câteva descrieri generale. Nativii unei zodii își vor găsi în sfârșit liniștea și se vor învăța sa investească mai mult în propria persoană.

Află horoscopul de weekend pentru zodiile Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioară, Balanță, Scorpion, Săgetător, Capricorn, Vărsător, Pești.

Horoscop de weekend 17-18 februarie 2023 -  Berbec

Berbecii își fac planuri de viitor.

Abilitățile pe care le aveți vă ajută să luați anumite decizii care vă permit să vizualizați mai clar calea preferată pentru viitor.

Citește și: Horoscop chinezesc joi, 16 februarie 2023: Ziua deciziilor importante! Zodiile care au parte de cele mai mari reușite

Vă place să faceți excursii scurte care vă pot oferi un moment de relaxare. Pentru că sunteți mai deschiși decât în mod normal, veți începe să căutați mai multe aventuri pentru a vă ocupa timpul.

A venit timpul ca acești nativi să guste din varietatea bogată pe care viața le-o oferă.

Horoscop de weekend 17-18 februarie 2023 -  Taur

Anumite obiecte de valoare ar putea intra în posesia voastră. Sunteți capabili să apreciați ce este important pentru voi și care sunt lucrurile care v-ar putea aduce mai multe beneficii.

Încercați să vă odihniți mai mult și să vă oferiți mai mult timp pentru relaxare.

Duminică, natura voastră vă împinge spre direcții care vă permit să vă atingeți obiectivele. Persoanele de sex opus vor fi atrase de acest aspect, pentru că vă afișați ca o persoană care știe ce vrea și face eforturile necesare pentru a-și atinge scopul.

Horoscop de weekend 17-18 februarie 2023 -  Gemeni

Sâmbătă le transmiteți mai multă încredere celor din jur și astfel veți reuși să îi convingeți pe ceilalți să adere la ideile voastre.

Aveți șanse să întâlniți persoane noi și să vă distrați mai mult. Este o zi în care veți putea acumula cunoștințe noi.

Duminică veți face excursii scurte care vă vor ajuta să ieșiți din rutina voastră.  Veți descoperi că aveți capacitatea de a face mai multe lucruri în același timp.

Horoscop de weekend 17-18 februarie 2023 -  Rac

Atenție la visele pe care le aveți pentru că s-ar putea să fie premonitorii.

Dețineți abilități psihice mai bune și reușiți să vă cunoașteți mai bine. Este o zi perfectă pentru a consulta un terapeut sau puteți avea o discuție sinceră cu un prieten apropiat. Relațiile cu partenerul de viață vor fi foarte intense și sincere și veți avea capacitatea de a înțelege modul în care ceilalți vă percep.

S-ar putea să vă lăsați acaparați de lanțul amintirilor, iar gândurile legate de trecut să vă acapareze cu totul.

Mintea va fi mai receptivă decât de obicei, dar o să vă fie destul de greu să vă concentrați asupra unui subiect.

Citește și: Informatii despre pulsul normal in functie de varsta

Horoscop de weekend 17-18 februarie 2023 -  Leu

Deveniți mai empatici și mai receptivi la nevoile celorlalți și vă doriți să aveți mai multă grijă de partenerul dumneavoastră de viață. Veți fi extrem de sensibil la toanele partenerului.

Veți simți dorința de a cunoaște oameni noi și de a purta conversații din suflet. Deși aveți multe persoane în viața voastră, trăiți cu impresia că nu aveți prieteni suficienți.

Horoscop de weekend 17-18 februarie 2023 -  Fecioară

Este o zi favorabilă pentru călătorii scurte. Veți putea gândi pozitiv și aveți în vedere posibilitatea de dezvoltare personală. Cei din anturajul vostru vor vrea să vă ceară sfatul în anumite probleme personale.

În această perioadă sunt șanse să primiți anumite oferte pentru o serie de colaborări.

Este un moment prielnic să vă îmbunătățiți abilitățile analitice. Poate fi vorba de școlarizare formală sau informală care vă va ajuta să vă clarificați gândurile.

Citește și: Horoscop joi, 16 februarie 2023. Leul se simte suprasolicitat, iar Balanța se va dedica semenilor săi.

Horoscop de weekend 17-18 februarie 2023 -  Balanță

Pot apărea anumite oportunități financiare. Aveți tendința de a atrage tot ceea ce vă doriți. Veți face mai multe compromisuri deși știți că nu veți putea mulțumi pe toată lumea, dar veți reuși să vă satisfaceți propriile interese.

Veți experimenta noi sentimente, astfel încât veți percepe realitatea la un nivel fantastic, ca și cum ați trăi într-un basm.

Cei care nu și-au găsit jumătatea au o șansă reală acum.

Horoscop de weekend 17-18 februarie 2023 -  Scorpion

Relațiile pe care le începeți în această perioadă au potențialul de a deveni legături durabile. Puteți atrage oameni influenți în viața voastră. Dacă doriți să faceți un acord, dar ceilalți sunt reticenți, aveți capacitatea de a-i convinge cu o abordare simplă.

Afinitatea dumneavoastră față de problemele sufletești vă va ajuta să vă întăriți legăturile pe care le aveți cu cei dragi. În acest weekend veți avea energie pozitivă față de viața sentimentală.

Horoscop de weekend 17-18 februarie 2023 -  Săgetător

Aveți abilități bune de comunicare și exprimare. Sunteți deschiși către persoane noi și veți socializa cu ușurință.Puteți conta pe diplomație și tact în discuțiile pe care le purtați astăzi. Este o zi perfectă pentru dezbateri și negocieri.

Este posibil să vă petreceți timpul căutând informații noi, care vă atrag atenția.

Horoscop de weekend 17-18 februarie 2023 -  Capricorn

Aveți tendința să vă deschideți în fața celorlalți și să fiți sinceri cu sentimentele pe care le purtați. Puteți să profitați de aceste aspecte și să le folosiți în anumite demersuri artistice. Reușiți să îi convingeți pe ceilalți să vă susțină eforturile și nu veți folosi tactici neloiale atunci când solicitați sprijin.

Veți simți dragostea la un alt nivel. Dacă sunteți singuri veți găsi o persoană pentru care veți crea o obsesie și nu o veți mai putea scoate din minte.

Orice poveste nouă de dragoste va fi o experiență tumultuoasă care vă va schimba viața.

Horoscop de weekend 17-18 februarie 2023 -  Vărsător

Pentru că vă puteți utiliza ideile ușor și vă concentrați destul de repede, este o zi bună pentru studiu sau examene. Curiozitatea sporită vă determină să citiți cartea preferată. Astăzi puteți planifica o escapadă alături de persoana iubită.

Veți avea parte de schimbări bruște de dispoziție urmate de reacții impulsive. Încercați să vă calmați pentru că riscați să eliminați niște persoane importante din viața voastră.

Horoscop de weekend 17-18 februarie 2023 -  Pești

Interacțiunile cu o altă persoană au mai multă pasiune și intensitate decât în alte zile.  Aveți o atitudine sinceră și veți evita discuțiile fără sens.

Este posibil să găsiți pe cineva care să vină în sprijinul afacerii voastre.

Sunt posibile unele aventuri, dacă nu vă aflați într-o relație serioasă. Aveți nevoie să experimentați prietenia la un alt nivel.

Sursă: tophoroscop.ro 

 


Ștefan și Catinca și-au luat fanii prin surprindere cu ultimele postări din mediul online. Ce se întâmplă cu relația foștilor concurenți din Casa iubirii?