Horoscop de weekend: 25 - 26 iulie 2015! Afla ce iti rezerva astrele!

Editor: Bogdan Mihai Autor: B.M.
Actualizat: 27 feb 2017, 10:13

Citeste previziunile tale astrologice pentru weekendul 25 - 26 iulie 2015.

Berbec

Preocuparile dumneavoastra sunt parte a unui proces de schimbare necesar si pozitiv in opinia dumneavoastra. Exista oameni langa dvs care va ajuta sa avansati in proiectele incepute. In dragoste, poate ar trebui sa acordati mai multa atentie unei persoane care este interesata sincer de dumneavoastra.

Taur

Astazi, mai mult ca niciodata stiti ce vreti de la viata si va puneti noi idei in practica.

Mai mult decat atat, astrele va favorizeaza sa duceti la capat unele obligatii. Pe plan sentimental, va simtiti foarte fericiti alaturi de persoana iubita.

Gemeni

Gemenii isi fac planuri legate de cariera sau de activitatea de munca. Astrele va sprijina sa obtineti rezultate bune in acest sens. In dragoste, nu intrati in panica daca insa nu nu ati gasit o persoana potrivita, pentru ca in curand va puteti indragosti nebuneste de cineva.


Rac

Poate nu veti avea toate avantajele pe care le asteptati de la un acord de negociere, dar nu trebuie sa disperati pentru ca timpul va aduce noi optiuni. Pe plan sentimental, trebuie sa luati o decizie in legatura cu cineva care vrea sa fie cu dvs.

Leu

Cititi continuarea pe kfetele.ro.

Citește și: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”