Horoscop de weekend, 3-4 februarie 2024: Acești nativi dau o a doua șansă iubirii

Autor: Bianca Vidoi
Actualizat: 02 feb 2024, 12:44

Iubirea mai are o speranță pentru acești nativi

Sursa: Kanal D

Află ce îți rezervă astrele în perioada 3-4 februarie 2024, dar și care este zodia care va fi trădată de cineva drag.

Nativii acestei zodii sunt pregătiți să pună punct unei frumoase povești de dragoste din cauza neînțelegerilor, însă astrele le vor oferi semne să mai acorde relației o a doua șansă. Zodiile au parte de foarte multe vești bune în acest weekend, dar și oportunități de neratat, ce le vor oferi noi perspective asupra vițeii. Află horoscopul de weekend pentru 3-4 februarie zodiile Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioară, Balanță, Scorpion, Săgetător, Capricorn, Vărsător, Pești.

Berbecii au un weekend plin de ghinion

Nativii zodiei Berbec nu au parte de un weekend foarte norocos, deoarece aceștia au decis să lase problemele de sănătate să treacă de la sine, însă acestea s-au agravat. Nu ați făcut o alegere foarte inspirată când ați decis să evitați programările la doctor, motiv pentru care este foarte posibil ca în acest weekend să ajungeți fără să vă doriți la un control.

Astrele vă recomandă să aveți mai multă grijă de starea voastră de sănătate și să vă concentrați o perioadă pe aceasta.

Taurii descoperă noi perspective asupra lumii

Nativii zodiei Taur  își doresc să se dezvolte din mai multe puncte de vedere, iar comunicarea este principalul element ce o să ajute să ajungeți acolo unde vă doriți cu adevărat. Este important să învățați să comunicați într-un mod sănătos cu persoanele din jurul vostru, astfel veți descoperi că aveți foarte multe lucruri de învățat de la oamenii dragi.

Aceste discuții cu oamenii dragi vă vor ajuta să vă dezvoltați așa cum vă doriți și din plan profesional, primind sfaturi care să vă pună lumea într-o nouă perspectivă.

Citește și: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti

Gemenii primesc recompensa pentru efortul lor

Gemenii au avut parte de o săptămână foarte stresată și extenuantă, în care proiectele pe care trebuia să le finalizați se aflau și în visele de pe parcursul nopții, însă toată această perioadă nefavorabilă o să fie recompensată.

Superiorii voștri și colegii de muncă au observat eforul depus în această săptămână pentru ca totul să iasă perfect, așa că în acest weekend veți primi o binemeritată mărire de salariu, dar și multe laude care să vă motiveze și în perioada viitoare. Sfârșitul acestor două zile o să se termine alături de persoanele iubite.

Racii vor să își creeze amintiri cu familia

Persoanele născute sub semnul zodiacal Rac au avut parte de foarte multe obstacole în această săptămână și au nevoie de o pauză pentru a se putea uita cu speranță la perioada viitoare a vieții lor. Acești nativi își doresc ca în weekendul 3-4 februarie să petreacă mai mult timp alături de persoanele dragi și să își creeze amintiri alături de aceștia. Astrele vă recomandă să nu vă stresați cu alte potențiale probleme, deoarece acesta este timpul liber pe care îl meritați, iar nimeni și nimic nu vă poate sta în cale.

Citește și: Horoscop pentru 2024 pentru toate zodiile: Cine are noroc în dragoste

Leii sunt epuizați după munca pe care au depus-o

Leii au obiceiul de lăsat toate proiectele nefinalizate până la ultima clipă, iar în acest weekend v-ați dat seama că toate termenele limită v-au prins din urmă. Veți munci până la ore foarte târzii pentru a face toate modificările pe care vi le doriți la proiectele voastre, astfel încât în momentul prezentării acestora să fie impecabile. Deși în acest weekend o să vă epuizați, totul va merita după ce veți primi laude din partea șefilor și a colegilor pentru ideile și detaliile bine puse la punct.

Munca le viața mai grea Fecioarelor

Persoanele născute sub semnul Fecioarei au fost extrem de obosiți pe parcursul acestei săptămâni, motiv pentru care au lăsat munca pe locul doi, iar acest lucru s-a observat. Nu ați reușit să finalizați obiectivele pe care vi le-ați setat pentru această săptămână, ceea ce vă face să munciți din greu în weekend pentru a recupera. Nu trebuie să vă stresați foarte mult deoarece veți reuși să terminați toate proiectele pe care le-ați început, însă trebuie să învățați să organizați timpul mai bine pentru a nu mai ajunge în această situație neplăcută.

Balanțele primesc multe oportunități

Balanțele aveau nevoie de anumite semne din partea astrelor pentru a își da seama dacă fac ceea ce trebuie, iar acești nativi le vor primi în acest weekend, astfel încât să se ghideze cu ajutorul lor. Vă gândeați dacă este necesar să vă schimbați locul de muncă, iar acum astrele aduc în viața voastră o oportunitate unică pe care nu trebuie să o ratați. Trebuie să fiți atenți la aceste semne din partea astrelor, deoarece vă pot aduce șanse la care nici nu sperați, precum mutarea într-un nou oraș pentru locul de muncă al visurilor voastre.

Scorpionii au probleme în dragoste

Nativii zodiei Scorpion sperau ca în luna februarie să aibă parte de mai mult noroc în dragoste, însă nu au parte de așa ceva, ținând cont că în relația lor sunt foarte multe probleme. Aceste conflicte s-au adunat, iar frustrările au devenit tot mai mari, astfel că vă gândiți adesea la despărțire, însă astrele nu consideră că aceasta este soluția la care trebuie să apelați. Încercați să vă dați timpul necesar pentru a discuta despre ceea ce simțiți și să oferiți o a doua șansă iubirii dintre voi.

Săgetătorii își vor schimba radical viața

Săgetătorii nu simt că au ajuns în punctul în care și-au dorit în viață, motiv pentru care aleg ca în acest weekend să facă mai multe schimbări radicale care să îi împingă în afara zonei lor de confort pentru a dezvolta noi abilități de care au nevoie. Acești nativi simt că s-au blocat în ultima perioadă și nimic nu merge așa cum ar trebui, motiv pentru care acum sunt dispuși să facă riscuri pentru a vedea îmbunătățiri semnificative în viața lor.

Citește și: Horoscopul anului 2024 pentru zodia Gemeni: Apar multe oportunități în viața acestor nativi

Capricornii vor fi trași la răspundere pentru greșelile lor

Nativii zodiei Capricorn au făcut nenumărate greșeli în această perioade din cauza faptului că s-au extenuat din cauza stresului de la locul de muncă, iar din cauza acestei perioade dificile prin care treceți este foarte posibil ca superiorii să vă tragă la răspundere. Situația nu este atât de gravă pe cât pare și veți reuși să găsiți o soluție prin care să le intrați iar în grații, dar trebuie să vă concentrați pe odihnă.

Vărsătorii au planuri mărețe

Persoanele născute sub semnul Vărsătorului se simt foarte încrezători în forțele proprii în această lună, astfel că în acest weekend se vor concentra pe planurile pe care vor să le dezvolte în perioada următoare. Este momentul să vă faceți ordine în gânduri și să descoperiți ce vă doriți cu adevărat, atât pe plan personal, cât și pe plan profesional. Astrele văd un viitor grandios în fața voastră, așa că puteți să vă asumați riscuri, deoarece totul se va întoarce în favoarea voastră.

Peștii primesc o veste bună

Peștii au parte de un weekend foarte bun, în care veștile bune sunt la ordinea zilei. Un membru al familiei să apeleze telefonic și o să vă surprindă cu cea mai bună veste pe care puteați să o primiți, fie că este vorba despre venirea unui nou membru al familiei, fie despre un eveniment important, sunteți încântați pentru perioada următoare a vieții voastre așa că trebuie să sărbătoriți.

 


Ștefan și Catinca și-au luat fanii prin surprindere cu ultimele postări din mediul online. Ce se întâmplă cu relația foștilor concurenți din Casa iubirii?