Horoscop de weekend, 31 ianuarie - 1 februarie 2015! Vezi ce ti-au pregatit astrele sambata si duminica!

Autor: A.M. Editor: Adelina Minulescu
Actualizat: 27 feb 2017, 05:56

Afla care sunt previziunile tale astrologice pentru zilele de sambata si duminica.

Berbec

Sunt zile bune pentru a sta acasa, alaturi de membrii familiei, pentru a merge in vizita la rude sau in locurile natale. Nostalgia trecutului comun cu cei dragi te face emotiv, insa te va invalui intr-un farmec observat si admirat de cei din preajma ta. Ofera-le surprize placute celor dragi, pregatind o reuniune de familie, in totalitate. Pe de alta parte ar fi bine sa ai in vedere si treburile gospodaresti restante din timpul saptamanii.



Taur

Emotivitatea este accentuata si astfel este dificil sa relationezi echilibrat cu cei din jur. Vorbeste strictul necesar si asculta atent ce informatii se vehiculeaza in preajma ta. Multe persoane din anturajul apropiat iti vor povesti despre problemele lor, nu neaparat sperand un ajutor din partea ta, cat mai mult dorind sa se descarce sufleteste. Astfel te incarca pe tine. Fereste-te de discutii ample si relaxeaza-te prin plimbari in aer liber.


Gemeni

Se intrezaresc cheltuieli necesare traiului cotidian. Posibil sa fii nevoit sa cheltuiesti mai mult decat ti-ai propus initial. Dar la fel de posibil este sa iti satisfaci niscai mofturi, achizitionandu-ti lucruri dorite mai demult. Se recomanda prudenta la toate tipurile de vanzari sau cumparari, intrucat este o perioada in care erorile pot fi frecvente. Dozeaza-ti eforturile pentru ca energia vitala este fluctuanta si risti sa te dispersezi in actiuni inutile.
Citeste continuarea pe kfetele.ro!

Citește și: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”